- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem attól jó, de 65 ezer színű kijelzővel meg 2 mp-es kamerával sok ével ezelőtt volt már telcsim... hol is mondtam, hogy a samsung felirattal van a baj? nem, nem mondtam ilyet - sőt nem is írtam!
a g810 már közelítene, csak olyan bunkócska, furcsa a fogása - igaz kb. 10 percet volt a kezemben...
ja, és majd ha a samsung is olyan gyakran ad ki új szofvert (jobbnál jobb funkciók beépítésével) a komolyabb telcsikre (is) mint a nokia, akkor majd visszatérhetünk a témára.
ez amúgy sem a nokia vs. samsung részleg -
nem qwerty, nem érintőkijelző, nem ceruza, nem windows mobile, hanem MOBILTELEFON kell nekem! ja, és visszafelé nem fejlődök, mivel néhány paramétere nevetséges! például a 65 ezer színű kijelző, a 2 mp-es kamera és még sorolhatnám...
van néhány érdekes és jó tulajdonsága is, de ez még kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest