- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
A WM nem kezel több színt, mint 64k-t, ezért van ez a színmélység. Viszont már más készüléket is néztem, ami WM-lal bír (jelenleg is ilyen készülékem van), és elmondhatom, hogy ezek a kijelzők messze egy szinten vannak a Nokiák 16M kijelzőivel. De nem muszáj nekem hinned, kérdezz meg másokat is nyugodtan, vagy olvass el néhány tesztet.
A kamera viszont tényleg nem olyan, mint egy G600-ason, de ennek az egyetlen oka az, hogy ezeknek a készülékeknek a kamerája csak sokadlagos funkcióval bír. Mindazonáltal a W800-asom után a jelenlegi Asusom az, ami olyan kamerával bír, ami eléri, sőt gyakran meghaladja annak a szintjét.
De ahogy te is mondtad, telefon kell, tehát nem fényképezőgép. Összességében nem azt akarom kihozni, hogy a Samsung i780 milyen jó telefon, hiszen az csak azoknak jó, akiknek elsősorban egy PDA kell, de nem akarnak minden egyebet is magukkal hordozni. Sokkal inkább arra akartam választ adni, hogy igenis van a Samsungnál több olyan készülék is, ami minden egyben masina és nagyon jól össze van rakva.MOD: tudom, hogy nem Nokia vs Samsung topic, fura is lenne, ha én védeném a Samsungot, amikor nagyon nem kedvelem őket, csak kevés modell van, ami meg tud fogni, de ezek nem a G810, i8510 és hasonlók közül kerülnek ki, mert ezek nekem csak wannabe telefonok.
-
-
copin
őstag
A monopólium szóba se jöhet. Gondolj az Intel, vagy az Nvidia büntetéseire. Erről ennyit.
a samsung már túl sok téren akar megfelelni...
Ha a Samsung családi vállalkozás lenne, akkor azt mondanám ok, de így, ez egy MULTI, csupa nagy betüvel. Van pár terület, ahol piacvezetők és lám még léteznek és ha valamelyik gyártó elkaphatja a Nokiát, azok szinte biztos hogy ők lesznek.
-
Dare2Live
félisten
Mert?
Samsung 7év (legalábbis elötte nem emlékszem EUban mobiljára) alatt "0ról" a 2. legnagyobb lett, eközben Motorola döglött, SE meg fene tudja elbukik vagy feltámad.
Nokia ott ahol volt 40%on. Ha samu így foglal piacot teljesen reális lehet hogy monopolpozicióba kerül. És 7éve is gyártott már mikrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest