- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A Butterfly-hoz szerintem elég korlátozott számban van shield mert elsősorban jóval egyszerűbb dolgokhoz van kitalálva. Tesco-ban veszel pár ezer forintért mp3 lejátszót és szerintem tuti be tudod varrni a kabátba valami ügyes módon ha ez minden álmod. Az USB aljzatot pedig egy egyszerű USB hosszabbítóval meg lehet csinálni, max. micro vagy mini USB adapter kell még pluszban.

-
DarkByte
addikt
Maga a lap nem elég erős hogy dekódolni tudja de shield van hozzá: [link]
Viszont ez annyiba kerül mint maga a lap, és ennyi funkcionalitással már amúgy is kapsz boltban lejátszót szóval én ezzel nem nagyon kínlódnék.
Az Arduino Due ami már ARM Cortex M3 procival bír (nemrég lett elérhető) már valószínűleg önmaga is tud mp3-mat dekódolni de az durván 2x-ese árban a sima Uno-nak szóval azzal sem jösz ki jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest