- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A Butterfly-hoz szerintem elég korlátozott számban van shield mert elsősorban jóval egyszerűbb dolgokhoz van kitalálva. Tesco-ban veszel pár ezer forintért mp3 lejátszót és szerintem tuti be tudod varrni a kabátba valami ügyes módon ha ez minden álmod. Az USB aljzatot pedig egy egyszerű USB hosszabbítóval meg lehet csinálni, max. micro vagy mini USB adapter kell még pluszban.
-
DarkByte
addikt
Maga a lap nem elég erős hogy dekódolni tudja de shield van hozzá: [link]
Viszont ez annyiba kerül mint maga a lap, és ennyi funkcionalitással már amúgy is kapsz boltban lejátszót szóval én ezzel nem nagyon kínlódnék.Az Arduino Due ami már ARM Cortex M3 procival bír (nemrég lett elérhető) már valószínűleg önmaga is tud mp3-mat dekódolni de az durván 2x-ese árban a sima Uno-nak szóval azzal sem jösz ki jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei P30 - kell ennél több?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő