Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
Maximálisan egyetértek az észrevételeiddel.Viszont a gyártók nagy tömegben gyártanak nem érdekük a legjobb technikai dolgokkal felvértezni a hardvert.Ez csak azért csúnya dolog mert 590 ill. 690 kártya nem mondható alsó kategóriásnak.
szab.tam
Teljesen más téma: Accelero Xtreme PLUS II venti csatlakozója 4 tűs, viszont ami nekem van asus 560ti dcII nyák lap csatlakozója 5 tűs a két db venti miatt.
Én nem kötöttem rá, hanem külön ment tápra ellenállás közbeiktatásával .
Létezik valahol ilyen átalakító?Gondolom nagy igény nincs rá, de nekem jól jönne. -
zazahoho
őstag
Lehet nem szép, de hatékony. Ára sajnos elvetemült, de itt sincs sok alternatíva csak a víz. Szerintem az ára is csökkenhet valamelyest
,de erre nem vennék mérget.
Nekem nagyon fontos a halk gép,és ezek a hűtők nagyok jók ezen a téren is. Xtreme II-es hűtőt használok, gtx 460, gtx 480, ill. most gtx 560ti.zongorázni lehet a különbséget hangban és hőfokban. -
zazahoho
őstag
Accelero,mindig is jó hűtőket készített. Aki tudja mit jelent ez a kategória nem fogja felesleges pénzkidobásnak ítélni 140 eurót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest