- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Ugye a wifi routered árába is beleszámolod a kábelnet/akármilyen előfizetésed árát. Szolgáltatás nélkül mit is akarsz? Ingyen wifit keresgélsz? Nemár... Spórolni maximum azon tudsz ha tényleg a neked megfelelő csomagot választod amit tényleg ki is használsz. Érdekesen nézek én is egy-két haverra amikor voda red csomaggal havi 150-200 perceket beszélnek. Minek? Mert "KORLÁTLAN !"
Érdemes visszanézni minimum 3-4 havi számlát, hogy tényleg mik is az igények és ha lehet váltani a csomagon akkor aszerint dönteni. -
a.sebi
őstag
Ha annyira jol tudsz szamolni..mondd már meg h az előfizu díjat miert szamolod bele a telefonba..?
Ha 2 evig fizetsz x osszeget telefonalasert akkor kapsz egy telefont x áron ami olcsobb mint ha fuggetlenul veszed...ha veszel egy fuggetlen galaxy s 3 at 135 ert akkor nem fizetsz 2 evig kb 6 ezret a telefonalasert? De.....
Tehat nem jobb 80 ert megkapni es fizetni ugyanugy havonta a 6000es elofizudat? Sporoltal 50 ezret...ha a telefonodat angrybirdsezesre hasznalod akkor igazad van...de en mobilnetezek telefonalok es smsezek is...es 2 ev mulva is ezt fogom csinalni;-) -
persil
nagyúr
Azon mit nem lehet felfogni, hogy a 2 évig fizetett pénznek semmi köze a telefonhoz... ? Az az előfizetés, amit akkor is ki kéne fizetned, ha nem kapsz mobilt. Azért a pénzért beszélsz, sms-ezel, meg internetezel.
Bebaszna, ha a 2 évre kivetített előfizut beleszámolnánk a telefon árába.
Arról nem beszélve, hogy aki x éve tmobile-os, az valszeg most sem fog átnyergelni máshova. Szóval akkor neki miért is okoz ekkora problémát a "rablánc" ? Sőt, egyáltalán neki miért is rablánc ez.. ?Le kéne már szokni erről a baromságról.
Amúgy is... mi ez a jó magyar szokás, hogy mindenben a rosszat látjuk? Egy csomó készülék árát csökkentették! Ebben pontosan mi a negatív... ? -
BiP
nagyúr
"Látom fel vett a pénz"
Tudom, mi szeretett volna lenni ez a mondat, de emellett egyszerűen nem tudok elmenni: felvet.Amúgy -a stílustól eltekintve- viszont igazad van: a 2 év hűség +részletfizetést csak olyan válassza, aki várhatóan tudja is fizetni végig. És érdemes átgondolni, hogy van-e szüksége olyan telefonra, amit csak így tud megvenni?
Én emiatt vagyok az egyben kifizetés híve. Mert akkor úgy lesz enyém a telefon/más árucikk, hogy nincs már kötelezettségem vele, a megtakarításaimból vettem, és nem tartozok miatta.
Meg persze olyan eset is van (pl. kamatmentes részlet), ahol az ember jobban jár, ha részletre veszi, a későbbi kifizetés miatt (hiszen addig is nála van a pénz).
Csak mindig érdemes elolvasni a *-os részt az apró részletek miatt. -
varsam
őstag
Tegyük fel, nem egy nagyváros belvárosi részén laksz, ahol hébe-hóba van free wifi, akkor hogyan is telefonálsz neten?
Még ha neked van is, megnézném, ahogy azon ismerőseid hívod fel voip, akiknek még nokia 3410 meg C2-01 vagy akármilyen nons-mart készülékeik vannak, vagy csak szimplán utazás közben szeretnél telefonálni egy BKV vagy MÁV járműn.
Ha pedig prepaid kártyát használsz, 40-50Ft-os percdíjjal, havi pár ezer forintos feltöltésekkel, akkor te vagy a legjobb ügyfél. Sokat fizetsz a semmiért, és még készülékár támogatást sem kapsz. -
Def26
félisten
Ez csak egy igen szélsőséges eset. Én pl. nem akarok kompromisszumokat kötni.
Tudod úgy vagyok vele, ha van egy jobb autóm akkor nem az utcán veszek bele (fene se tudja honnan származó) gázolajat, hanem benzinkúton. Ha van egy okos telefonom, akkor nem szarakodok havi 2000Ft -os csomagdíjon... de hát van akinél a szarrágás az első. -
Lin3Lord
tag
mindenkeppen fizetnel X evig, mivel (szerintem) dominoval pl nem erdemes okostelefonozni, akkor mar vmi komplett konstrukcio amibe van adatforgalom, stb, olcsobbra kijon. ha ehhez hozzajon, hogy teszem azt nulla forintert megkapod a keszuleket, ha vallalsz X evet es csak annyival bonyolultabb, hogy az amugy is kifizetett havidij melle odakerult 1-2 ezer forint reszlet torlesztes akkor nem olyan veszes a helyzet.
-
Peterson_
addikt
Jó, de pl ott a részlet.
Sokaknak nincs cirka 100 Mátyás a zsebében, és inkább belemegy az ilyesmibe.
Én a telefonom egyösszegben vettem, mégis aláírtam 2 évet, mert kellett a net(is) és így volt a legcélszerűbb...
Ha lejár, hosszabbítok, mert teljesen kihasználom, sőt, azóta nagyobbra is váltottam.
És vannak azért előnyei is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest