- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Az enyém nem indult el 160Mhz-en (vagy nem találtam olyan jumper beállítást, nem volt jól "dokumentálva", így csak vaktában állítgattam), csak 150-en (3x50Mhz), bár utóbbinál gond volt, hogy az S3 Trio 64V+ on nem bírta az 50Mhz PCI tempót, így azt csak a vége felé használtam mert az S3 Savage kártya bírta (egyébként 4x33MHz-en ment a cpu, a Savage kártya meg azért volt jobb mert volt MP3 "gyorsítása", így windows 95 alatt nem csak "közepes" minőségre állítva bírta a gép lejátszani az MP3 fájlokat, illetve több erő maradt a cpunak lejátszani a videót, így az MPEG2 videót képes volt lejátszani "kisebb szaggatással"
).
Ezekben még messze nem volt 3D kártya, így eléggé döcögős volt így is, úgy is a 3D... bár Quake1 dosos változata azért elindult rajta.. bár már nem emlékszem hogy futott grafikailag, főképp Doom és Duke Nukem 3D ment ilyen jellegű játékok közül (meg: fantasy pinball, stunts lotus)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest