- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a boltban próbálgattam az eredeti alpesit, mert nagyon tetszik, méretre tökéletes volt nekem az M-es és az L-es is (16 cm-es kerületű csuklóm van), de problémáim voltak a fel- és levétellel: akadtak a "huplik", levételkor jobban, szóval végül inkább a kevésbé tetsző, de probléma nélkül használható terepszíjat vettem.
Aztán itt írta egy fórumtárs, hogy gyorsan megszokhatók, és a "huplik" sem akadnak egy idő után, ezért rendeltem Kínából (
) két alpesit is, éppp úton vannak... toredékáron, de kísérletezni jó lesznek. Én egyébként - bármilyen jók is legyenek, a gyári szíjak itthoni 45ezres árát borzasztóan sokallom. Úgyhogy gyárinak szerintem marad ez az egyetlen terepszíj, ami vele jött, a többi "utángyártott" lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magic: The Gathering Arena
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest