- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarci91
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Watch SE-m, kapcsolva iphone 14 pro max-szal (ios 17). Az óra lemerült, visszakapcsoláskor mindenképp frissíteni akart, de nem megy végig rajta. Azt írja nem tudja ellenőrizni, mert nem kapcsolódik az internethez. Már próbáltam mindent, amit a neten találtam erről: airplane mode, wifi be ki, hard reset, szét is kapcsoltam az órát meg a telefont, de újracsatlakozásnál is frissíteni próbál.
Próbáltam másij telefonnal is összekapcsolni, amin régebbu ios van. A csatlakozás sikerült, de az óra frissítése nem, ugyanazzal a hibával. Jelenleg nem tudom az órát így használni. Valaki tud erre megoldást, vagy kuka az óra?köszi!
-
me3
csendes tag
Sziasztok, érdekelne, hogy cellular verziót még mindig csak a tmobile halozaton lehet hasznalni?
ha igen akkor van-e olyan aki esetleg hasznalja az órát mondjuk tmobilos esimmel de vodafone teloval?
ilyenkor hogy vannak ertesitesek stb? A telo dolgait megkapja igy is? Es lehet telefonalni siman a t-s rendszeren egyebkent? Koszonom -
Godfather
aktív tag
-
Sziasztok!
Van olyan aki úszni viszi az SE-jét? Ha igen mi a tapasztalat? Ajánlott vagy nem ajánlott úszni vele (kb heti 1-2 alkalom 1 órán keresztül)?
Előre is köszönöm a segítséget!
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
borcsella
csendes tag
Sziasztok! Az órán hogyan tudom beállítani, hogy onnan is tudjak válaszolni egy üzenetre? Jelenleg azt írja, hogy csak a telefonon tudok válaszolni illetve emojikat tudok küldeni! Előre is köszönöm a választ!
-
Zozo0525
őstag
sziasztok.
rendszeres sportra mennyire javasolt? (futás) napi 1 óra edzéssel mennyit merül az óra?
előre is köszi :-) -
-
dud998
őstag
válasz
VerBert2526 #112 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz
VerBert2526 #110 üzenetére
Persze, méri a dolgokat. De ha be van kapcsolva akkor magától is sok mindent felismer és jelzi is. Akkor ha akarod elindítod a mérést. Nekem sétáláskor szokott jelezni hogy Kültéri séta indítása.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
VerBert2526
csendes újonc
Köszönöm szépen ismét a válaszodat
Amatőr nyelvre lefordítva ez akkor azt jelenti, hogy ha otthon egy wifi hálózat van, akkor nem lehet gond, ameddig ér a wifi jel, addig minden rendben az óra és a telefon között... de például a munkahelyemen van vagy 5 wifi a különböző irodákban és emeleteken, és hiába ismeri a telefonom is - ergo az órám is - az összeset, csak akkor jelez az óra, hogyha abban a pillanatban ugyanarra a hálózatra csatlakozik, mint a telefon...
Köszönöm a tippet a frissítések kapcsán! Így fogok tenni.A merülés annyira nem zavar. A kis heteskémet minden reggel töltöm. Az órát tölteném esténként fürdéskor/elalvás előtt. Alváshoz semmiképpen sem hordanám rendszeresen, de talán 1-1 hétvégén kipróbálom, hogy mit tud az alváskövetés funkció. Így pedig a wifit csak otthon és a munkahelyemen kapcsolnám be a telefonomon. Majd meglátom mennyire eszi az akksit. Kíváncsi leszek.
Rendszeres sportot nem űzök, reggel és este használnám a funkciókat, mikor biciklivel jövök-megyek a munkahelyre, illetve kutyasétáltatáskor. Gondolom ezekben az esetekben el kell indítani az alkalmazáson belül a tevékenységet. Viszont mi a helyzet az egész napos irodáról-irodára történő járkálással és a fel-le lépcsőzéssel az emeleteken? Jól gondolom, hogy ilyenkor is mér, attól függetlenül, hogy nincs tevékenység indítva? Látni fogom, hogy teljesítettem a napi "járkálási" és "álldogálási" feladatokat?
-
dud998
őstag
válasz
VerBert2526 #108 üzenetére
igen, wifin is tudnak kommunikálni. Annyi a lényeg, hogy ugyanazon a hálózaton legyen a telefon és az óra is. A szoftverfrissítéseket is érdemes wifin és közvetlen az órán csinálni, mert így sokkal gyorsabb. Annyi viszont hogy jobban merül az óra ha megy a wifi is.
-
VerBert2526
csendes újonc
Ismét egy telefon + óra kommunikációval kapcsolatos kérdés foglalkoztat. Máshol olvastam - nem is direkt kerestem a témát, csak véletlenül akadtam rá -, hogyha wifin van az óra, akkor a wifi hatósugarában veszi a telefonról az adást, tehát nem csak a ~ 10 méteres bluetooth kapcsolaton belül. Ez valóban igaz? Vagy esetleg félre érthettem valamit? Az addig tiszta, hogy a telefon és az óra össze van kötve bluetooth kapcsolattal és így kommunikálnak, nah de én mostmár ezzel a wifi dologgal bekavarodtam. Segítene valaki ezt tisztázni? Nagyon megköszönném.
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogyha kisétálok a ~ 10 méteres bluetooth hatótávból, de a wifi az egész házamat, munkahelyemet, stb. lefedi, akkor a telefonom lehet 5 szobával, vagy irodával errébb is, akkor is jelez az órám, ha hívnak.
Köszönöm a megerősítést, vagy helyreigazítást és elnézést, hogy ennyire világtalan vagyok, de nagyon új ez az okosóra világ nekem. -
dud998
őstag
válasz
VerBert2526 #106 üzenetére
Bármikor szívesen.
-
dud998
őstag
válasz
VerBert2526 #104 üzenetére
Azonnal összecsatlakozik ha megint hatósugárban van. A jelzésről nem tudok nyilatkozni mert még nem került hatótávon kívülre.
-
VerBert2526
csendes újonc
Köszönöm! Ez számomra biztatóan hangzik. Ha esetleg mégis elhagynák egymást a telefonnal, jelez az óra, vagy képes "megfeledkezni" róla? Illetve, ha megint a megfelelő távolságon belülre kerülök a telefonhoz képest, automatikusan újra összecsatlakoznak, vagy ezzel szokott probléma lenni?
-
dud998
őstag
válasz
VerBert2526 #102 üzenetére
Helyszín függő de olyan 10 méter az tutti. Én egy 54m2-es panelban lakom, ott nem szokta eldobni egymást.
-
VerBert2526
csendes újonc
Biztosan nagyon amatőr lesz a kérdés - főleg, mert konkrét választ nem nagyon találtam rá, ezért is gondolom, hogy magától értetődőnek kellene lennie - de mekkora távolságon belül képes kommunikálni ez az óra és a telefon? Egy iPhone 7-eshez venném, nem volt még okosórám, semmilyen szinten nincs vele tapasztalatom. Persze tudom, hogy a falak, az emeletek, stb. nagyon oda tudnak vágni ennek, de egy akkora helyiségben, ahol nincsenek falak, mennyire messzire mehetek? Köszönöm a segítséget.
-
dud998
őstag
Forgalmasabb helyen nem próbáltam de otthon és a melóhelyen használtam már. Teljesen jó.
-
ro3000
tag
Telefonáláskor mennyire hangos az óra? Lehet érteni rendesen?
-
dud998
őstag
Azt nem tudom mert nem használom. De szerintem ha nem megy annál is megoldja.
-
dud998
őstag
Széttúrtam a netet, mire ezt megtaláltam. De azért köszönöm!
Amúgy hihetetlen milyen pitiáner dolog miatt nem rezgett.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Megtaláltam a megoldást ha esetleg más is így járna. Tehát a probléma, hogy ha emailt kaptam volt hangjelzés, de haptikus jelzés nem. A megoldás: a telefonon Hangok és haptikus jelzések - Új levél - ott legfelül a rezgés fajtáját egy másikra kell állítani. Ezután rezegni fog az óra email érkezésekor.
-
Gábor-KJ
őstag
OTP és Visa - sajnos.
Tibee86 - ár/értek arányát nézve nagyon is de lehet kihagytam az “én igényimet” jelzőt.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Már szinte vártam a briliáns megjegyzést.
Apple pay vagy más pay lényegtelen mert Visa kártyám van és valahogy azt egyik platform sem akarja érezni.
Ha pedig neked a MacBook unlock van prioritásban egy óránál - mintsem a mobilitás, sport tevékenységek stb - akkor részvétem.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
dud998
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Csak a Mail appnál nem jelez haptikusan az óra. Ha ránézek az órára akkor ott az email, de nem jelzi amikor jön. Már mindent átnéztem pedig. Ha bármi más jön akkor rezeg ahogy kell. Hard reset is volt a telefonon is. Ötlet esetleg?
-
Gábor-KJ
őstag
Nálam a Fossil Android alatt 1.5-2 nap de GPS használattal pl 1-2 óra futással vagy 2-3 bringázással 1 nap.
Ez a statisztika a mostani iOS alatt hozza a 2.5-3 napot - edzések nélkül persze.
Szerintem a németországi 100 eurós akciós ára és az ehhez párosuló tudása verhetetlen ennek az órának.Nekem volt Apple 4 series és igen semmivel nem rosszabb ez a Fossil óra - főleg hogy rendben van az alma platform felé is - gondolom neked nem volt ilyen órád, ezért nyilatkozol így.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
szabakaa
aktív tag
Hogyha megnyugtat téged a gondolat, hogy semmiben nem rosszabb akkor nyugodtan hidd ezt.
Nálam két és fél nap az üzemidő, több edzéssel 2.
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
Gábor-KJ
őstag
Maradjunk annyiban, hogy a Fossil Sport órám konkrétan semmiben nem rosszabb sem az említett sem a többi epől waccsnál és kb egy kiló maradt is a zsebben.
Annyi hogy nincs ekg de puff neki azt majd nyugdíjas koromban csekkolgatom.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
mbotnd
tag
Tetszik, de ha nem bír egy hetet az akku, akkor szóba se jöhet. Majd még naponta töltöm?
-
Először azt hittem drága de a hasonló tudású Samsung is ennyibe kerül, úgy hogy venném de sajna Androidra nem jó.
duree54
-
Tigerclaw
nagyúr
En is olyat rendeltem es mar a futart varom. Amugy a tartos tesztek, hasznalati szokasok alapjan az SE jobb vetel az S6-ttol, mert az EKG es SpO2 meres nagyon ritkan hasznalt jellemzoen nem tul hasznos feature es sokal az AoD-t is kikapcsoljak, hogy akkuidot nyerjenek vele. Az 5GHz-es wifire sincs szerintem szukseg, mert talan eleve szinten ki lesz kapcsolva a wifi, hogy ne fogyasszon az se. Igy meg mar ott tartunk hogy az SE szinte ugyanezt tudja. Ilyen kis arkulonbsegnel viszont egyertelmuen az S5 a befuto.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#57833216 #67 üzenetére
En ugy latom, hogy elegge kaotikusan, lathato ok nelkul csokken vagy no az uzemido az okosoraknal...nem csak az Apple Watchnal. Egyik firmware ok, a masik teljesen hulladek. Samsungnal ugyanez van.
Az eleve nem tul nagyra tervezett uzemido emiatt nagyon negativ elmenyt adhat. Optimalis esetben rendesen hasznalva 1 nap, ha meg beut valami akkor kevesebb...ez a fo problema.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
francz'70
senior tag
Csatlakozom (#62) niklebi kolléga véleményéhez, szintén Galaxy Watch LTE -ről ugyanezt tudom elmondani, nálam két napot lazán kibír.(lehet, hogy kevesebbet telefonálok
)
A lényeg, hogy simán kiváltja a telót alap dolgokra (hívás, értesítés, e-mail, stb)(#64) Sindare: ...szépnek szép, de számomra nem elég férfias. A galaxy watch annál inkább
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak #3 üzenetére
Ezt honnan veszed, hogy nem bír ki egy napot sem? Nekem series 4-em van, amivel 3 óra 24 perces maratont futottam pulzusméréssel és folyamatos zene streameléssel az órára airpodsra, és este még volt benne kb 25%.
Ma nem edzettem, de használtam rendesen az órát, és most, hogy ezt gépelem 22:39-kor, az órám 71%-on van.
Edit: Tavaly májusban vettem az órát, tehát már másfél éves az akksija.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerencsere lassan de biztosan fejlodik a hibrid okosorak minosege is. Ha nem is mechanika van a belsoben, de tenylegesen analog szamlappal rendelkeznek es egyre okosabbak. Ahogy nezegettem a Garmin es a Withings egyre jobb ezekben.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
B.i.L
senior tag
Milyen fejegység?
Az óra kapcsolódik a fejegységhez?
Érdekel,mert akkor megpróbalom a jelenlegivel Pioneer sph120daMás : nekem szinte teljes mértekben kiváltja a telefont,sajnos a térerő problémák miatt nem teljesen...hang,értesítés,2 napot simán kibír : W3 42mm Lte.képek később.
[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
niklebi
senior tag
Apple óráról nem tudok véleményt mondani. Én több mint 2 éve használom a Galaxy watch LTE órámat. A tavalyi évben 3-szor vittem magammal a telefonomat, az órát minden nap. Távoli elérés kapcsolatban a telefonnal tökéletesen megjönnek az üzenetek, emailek. Telefonálni ugyan úgy tudok vele mint a telefonnal. A leghosszabb távolság Pécs volt ahonnan tudtam telefonálni, és minden értesítést megkaptam. Egész napi normál használat mellett este töltőre kell tenni ha így használom. Tökéletesen kapcsolódik az autó rendszeréhez így kihangosítva telefonálni is tudok. Működik önálló módban is, de ilyenkor nem jönnek az értesítések, csak telefonálni lehet vele. Kis mókolással fizetni is tudok a Curve kártyámmal S.Pay-al.
-
szubrutin
aktív tag
Kar hogy nincs teszt a 6osrol is.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Apple Event most megy.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tapasztalat nincs, de engem is erdekelt ez az oldala. Ahogy olvastam, csak tartalek megoldasnak jo es valoszinuleg szandekosan nem vittek tovabb ebbe az iranyba. Azt akarjak hogy telefont es orat is vegyel, ne csak orat. Technikailag eleve kell hozza kompatibilis telefon, a beallitashoz, updatehez.
Nalunk raadasul eleg komoly limit, hogy tovabbra is csak egy szolgaltato tamogatja az esim-et. Ha ez nem lenne, sokkal tobb cellular verziot adnanak el, foleg azoknak akik sportolasra is hasznaljak, de szimplan hasznos lenne nem vinni a telefont a strandra, meg sok mas helyre, mert nem veszlik el, nem lopjak el, nem kell ra vigyazni, es nem gond ha nem akarsz taskat, zsebes ruhat vinni...foleg hogy egyre ormotlanabbak a telefonok. Ha eleve Telekomos vagy, es nem vagy osszenove a telefonoddal, hasznos opcio lehet, de csak amiatt atmenni a Telekomhoz tulzasnak tunik.
-
ktamas74
csendes tag
Nem vagyok egy okosóra fan, de egy dolog érdekelne. Telefont mennyire váltja ki önmagában az LTE-s változat? Itt főleg az üzemidőre és használhatóságra gondolok.
Nem akarok rajta semmi parasztvakító dolgot használni csak telefonálni és max. e-mailt olvasni. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Én rohadtul unom már, hogy manapság tepsi méretű **-okat kell a zsebemben hordani.. -
szabka83
csendes tag
Hali, 3. generációs 38mm-es. 2020.04.01-2020.10.13 94%-ra csökkent az aksi teljesítménye. Egy év alatt 10% tuti amortizálódik.
Én sokat töltöm, mert napi 2-3 óta gps használat van benne kültéri edzés miatt.
volt már fitbit, samsung, garmin, amazfit, withings okosórám, van összehasonlítási alap...
Az aksi idő tök felhasználó függő, a plafon a kis modellnél a két nap. Nekem tegnap este 9 óta van a kezemen, van benne 70 perc beltéri edzés követés, most van 18:45 és 51%-on van. Ez annyira nem para. Egy új 44mm-es ennél érezhetően jobban bírná.
pont ezért fogok venni nagyobb SE-t. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
weberzolee #6 üzenetére
Vagy az alvaskovetest egy kenyelmesebb fitness band-re hagyod.
Esetleg hagyod az egeszet, mert sok ertelme, haszna nincs. Jellemzoen amolyan geek-statisztika az egesz. Ritka az amelyik hasznos informaciot ad vissza, pl. sleep apnea, SpO2, horkolas tekinteteben, de meg azok eseten se tudod hogy mennyire valos.
Egy dolog lehet hasznos, az a rezgos/tapes ebresztes.
-
catroot
veterán
Kétségtelen, hogy jobb lenne a combosabb üzemidő.
Bár nekem nem vészes.
Van hagyományos karórám is, ami napenergiával működik (Citizen Eco Drive), és mégis a nap végén a polcon van.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Noukoum
veterán
Jelenleg a Watch SE a legjobb ár/érték arányú apple watch.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
francz'70
senior tag
Azért dizájn téren nem ártana már kicsit újítani mert eszméletlen milyen gagyi játékóra kinézete van még mindig az Apple óráknak.
Amúgy maga az SE rendben van, de ez a vezetéknélküli töltés megoldás ismét a szokásos apple fricska a fanoknak(A 46-os Galaxy Watch LTE órám számomra még mindig az etalon
)
-
keszi1991
tag
Sajnos amíg nem érik el a min 10 napot uzemidoben semmi esély h ilyet vegyek, naponta toltogetni, állandóan azt figyelni mikor merül le.. Edzés előtt ted fel mindig tölteni.. Ez valami vicc ennyiért..
-
BaLee
addikt
Múltkor haverom mutatta én meg csak röhögtem.
Fizetéskor nekiállsz scrollozgatni a menüben, megtalálod a walletet, majd nekiállsz jelkulcsot bepötyögni, ráadásul egyszer el is cseszte az eladó meg a mögötte állók szeme már villámokat szórt.Apple watchnál egyszer kell jelkódot beírni mikor felveszed az órát, utána dupla katt és fizethetsz. Mobilon ugyan ez + ujjlenyomat/face id. Ja és nem kell trükközni, egyre több magyar bankkártyát támogat.
A mobil ill. órás fizetést azért csinálná az ember mert pofonegyszerű, nem azért, hogy magát ill. másokat sz*passon.
-
mario1988
csendes tag
Most frissítettem az órát az új kiadott szoftverrel , holnap letesztelem ismét
-
catroot
veterán
válasz
mario1988 #34 üzenetére
Ott valami nagyon nincs rendben.
Ha este feltöltöm és reggel olyan cca. 90%-al indulok neki a napnak, akkor még a délutáni 1 órás edzés után is bőven van az órámban késő estére 30% körül.
Ami nekem ki van kapcsolva az órában: zajmérés, kézmosás emlékeztető. Ezek eszik amúgy az akkumulátort rendesen, mivel folyamatosan megy a mikrofon.
-
boncser
aktív tag
válasz
Pro Koryak #3 üzenetére
Apple termék...min csodálkozol?
-
aujjobba
addikt
válasz
domerator #37 üzenetére
Nos igen, teljesen offline, a telefon nelkul, ket kattintassal az oldalso gombon.
Mukodik vele a raiffeisen/erste/revolut/transferwise/curve kartyam is.
Ezt nem tudjak egyelore megoldani a droidos orak, hiszen nincs itthon googlePay.
Talan a fitbit mukodik, azt olvastam, nekik van fitbitPay, curve-vel ossze lehet valahogy hekkelni. -
Bdanyy
addikt
Motorola 360-am van több mint 6 éve. Ez alatt 2-nek tönkrement az akkuja (nem lehet cserélni) most a harmadikat használom. Az első ment leghamarabb tönkre, mindig éjjel töltöttem, egész éjszaka forró volt. Amióta naponta kb másfél órát töltöm, azóta egész jól bírja a harmadik, 24-26 óra kb ambient screen nélkül.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
mario1988
csendes tag
Augusztusban vettem egy Apple watch 5-öt. Nem szeretem sőt tulajdonképpen megbántam a vételt, aksija nem bír ki egy teljes napot. Leteszteltem feltöltöttem 100%-ra, letettem reggel 8 órakkor az asztal egy egész napra hozzá sem nyúltam és este 22 orakkor lecsekkoltam akkus 100 százalékról 10 százalékra csökkent úgy hogy nem volt szinkronizalva rajta semmilyen funkció! Hatalmas csalódás
-
Kinder
senior tag
Nekem 6-os van, 44-es. A létező legjobb óra.
Most őszintén, ki a rákot érdekel az alváskövetés, ha minden éjjel 0:30-tól 6:00-ig alszom?( Tessék, lekövettem magamnak. )
Tök mindegy, milyen óra, ha fél évet bír egy töltéssel, éjjel akkor sem lenne rajtam.
Vagy nektek a telefon is bent van az ágyban?[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz
Baggins86 #29 üzenetére
Este furdes/gyerekek furdetese elott szoktam feltenni toltore, mire agyba kerulok feltolt.
Az mas kerdes, hogy ejszakara nem veszem fel, de nyilvan ha alvast akarsz elemezni akkor felveszed.(#30) _flamer: ez igaz, a 120ezer is eleg huzos. Az S1-et anno 85ert vettem, igaz most is tudsz annyiert S3-at venni, nade az is mar 3 generacioval regebbi technika (S6-hoz kepest harommal, SE-hez kepest 2 mivel ebben az S5 technikaja lapul).
(#31) HKorn: ha ez megoldodik akkor is ugyanez a vita fog menni, csak a szamok valtoznak.
(konkurens ora egy honapot bir, Watch csak 1 hetet)[ Szerkesztve ]
-
_flamer
aktív tag
Tetszenek az almás okosórák de nekem még mindig túlnő a lélektani határomon az árazása.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
aujjobba
addikt
válasz
Pro Koryak #25 üzenetére
Ilyen hasznalatra celeszkoz kell, abszolut vedheto a Garmin.
A Watch inkabb altalanosabb celu cucc, nem kifejezetten sportora, szerintem nem is hirdetik annak.(#27) hogabesz: nem feltetlen mas celbol hordom, az erossege epp az eros integracio a tobbi iEszkozommel.
[ Szerkesztve ]
-
hogabesz
aktív tag
A sok "a telefont is naponta töltöd" hozzászólónak. Ezt az órát azért egy kicsit más célból hordod mint a telefont.
-
Pro Koryak
addikt
Sok kérdésre a válasz:
nekem kinti kerékpár + spinning edzéshez(napi több óra) kellene gps/pulzusmérő óra. És igen, 120e-ért nem akarom naponta tölteni. Ez van, marad a Garmin, eddig. -
aujjobba
addikt
válasz
Mr Anderson #23 üzenetére
Szerintem valojaban tokmindegy miben tud tobbet, ha iPhone-nal nem tudod kihasznalni vele azokat a funkciokat, amiket almas oraval igen.
Nem fogsz tudni vele hivast lebonyolitani, nem fog vele menni a facetime/imessage, nem lesz Siri, nem fogja feloldani a macbook-ot, stb.
Ugyanigy ha droidos telefonod van, kitorolheted az apple oraval.Ilyen osszefuggesben erdemes targyalni a 'mit tud' temat.
Mert az apple watch + iEszkoz olyan funkciokat ad, amiket massal nem tudsz kihasznalni.Nem-alma orat az eletbe' nem fogom tudni az AppleTV taviranyitojakent hasznalni pl.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Elszoktátok olvasni a teszteket mielőtt megjelentetitek?
Tele van hejesirásí hibákal.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aujjobba
addikt
Watch S1-et hasznalok, harom eves mar, a napot siman kibirja most is.
(#17) elfelejtette: valojaban ha az egy napot megbizhatoan kibirja, akkor szamomra teljesen mindegy, hogy ezen felul mennyi marad benne, mert este felteszem toltore.
A telefont is es az orat is. -
BaLee
addikt
válasz
Pro Koryak #10 üzenetére
Minek? A telefonodat is minden nap töltöd, az órádat is leveszed minden este és egy mozdulattal felteszed töltőre, reggel meg leveszed. Ha az alvásfigyelés nem érdekel plusz én tuti utálnék órában aludni.
Ha ez annyira kardinális kérdés lenne, már rég megoldották volna, hogy kibírjon sokkal többet, de nem az. Persze lehet neked ez fontos én nem vagyok Apple fan, de nekem nem lenne az. Bár nincs is ilyen órám.
-
ShadowX
őstag
Valakinek van tapasztalata arról, hogy mennyire nyírja ezt a kis akkut az 1-2 naponta töltés?
-
elfelejtette
veterán
Pont az a baj, hogy a telefonok se nagyon bírják egy napnál tovább, és ha reggeltől estig kibírja, akkor még tapsikolunk is...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
HKorn
veterán
120 ezer és nincs SpO2, EKG, viszont van naponta töltés, ez még mindig nem az igazi
Akkor már 80 körül inkább egy Watch Active 2, ott van/lesz EKG, SpO2, igaz azt is gyakran kell tölteni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
janeszgol
félisten
Nem igazán szeretem az okosórákat. Hasznos mondjuk a hívásjelzés, esetleg az üzenetolvasás, ébresztés, de ennyit látok belé.
Felvéve még mindig az Apple Watch néz ki a legjobban. Fehér szíjjal lehet egyszerre elegáns és sportos is. (Tudom van külön sport szekció, de az alap is tud sportosan mutatni.) -
Legendd
senior tag
válasz
Pro Koryak #10 üzenetére
Miért, a Galaxy Watch mennyibe kerül? Többet tud? Nem. A Watch GT Pro? Az sem. Ennyi a highend okosóra sajnos. Olcsóbban van Amazfit GTS (sőt már GTS 2 is van Kínában, ami elég cool). De nem lesz ennyi szolgáltatás, nem lesz ékezet, viszont feleennyi.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
aujjobba
addikt
válasz
Pro Koryak #10 üzenetére
Nem teljesen ertem miert elvaras az 5-6 nap uzemido, a telefonok se mennek annyit.
Ha egy teljes aktiv napot kibir, mibe tart este feltenni a toltore egy orara.De gondolom a velemenyem nem relevans, mert apple fan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Legendd
senior tag
válasz
Pro Koryak #10 üzenetére
5-6 nap? Ha nincs valami komoly rendszer/hardver, akkor adott maximum, de akkor több is. Ha sok mindent szeretnél, szinte már okostelefonos tudást, akkor az is csoda, hogy egy ilyen kicsi akku kibír egy napot. De itt legalább működik minden, nem csatlakozik le, nem dobja el a kapcsolatot, mint Androidnál.
A telefont is naponta tölti az ember, most tök mindegy, hogy közben mellé teszi-e az órát, vagy sem.
Tuti Te és mindenki meg tudja oldalni és át tud lendülni ezen az üzemidő dolgon, csak valamin sírni kell.
Majd 10 év múlva minden jobb lesz, az elektromos autók hatótávja, az okosórák és az okosórák üzemideje. Ha pedig addig nem bírsz várni, akkor vállald a következményeket. Vagy hagyd az egészet a francba és nem kell amiatt idegeskedni, hogy naponta kell tölteni.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
catroot
veterán
@weberzolee
Ennyi.
Nálam megy az alvásfigyelés, így fürdés előtt töltőre teszem és kész.
Ezt leszámítva mindig rajtam van (S4 44mm)
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz
Pro Koryak #3 üzenetére
Simán kibír egy teljes napot használva.
Feleségem 3-as szériás órája estére 60-70% körül szokott lenni, ha sportol vele akkor van amikor lemegy 50% alá. -
joey04
titán
nem sokat fejődnek, de így is a legjobbak.
-
sherlock82
senior tag
Köszönöm a tesztet, szerintem sok jó infót meglehet tudni.
Próbálom magamat a minél kevesebb nyomkodásra rávenni, és arra hogy a screen time minél kevesebb legyen. Ez szól elsősorban az mellett hogy ne vegyem meg. Meg hát az akku idő is sajnos olyan amilyen.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
weberzolee
aktív tag
"biztosan naponta töltjük, bő egy órán keresztól"
"Úgyhogy dönteni kell, hogy éjjel tölti az ember, és ugrik az alváskövetés, vagy valamikor nappal nélkülözi"Vagy vacsora és fürdés közben pont feltölt. De reggeli készülődés közben is, kinek hogy. És se az edzés se az alvásfigyelés nem marad ki.
-
Jano_023
őstag
Én páromnak vettem egy 40mm verziót GPS-eset és én meglepődtem, hogy 2 napot is kibírt az óra.
Amire ő használja pont megfelelő. Mivel Iphone 11 mellé kerestem neki órát olyat ami jelez ha valami üzenet vagy hívás van és még minimállis sport funkció is van mellé. Neki nagyon bevált. 6 hónapos kisbaba melett a telefon egyfolytában némán van és ha valaki hivja vagy ír neki így észreveszi és az otthon végezhető joga/torna is mérhető. Szeritnem is jó vétel ha az ember tudja hogy mire veszi és mire akarja használni.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Pro Koryak
addikt
Már kezdtem örülni, erre nem bír ki egy napot normálisan használva. 120e-ért pont azt akarom nézni, mikor töltsem. Hát akkor továbbra is marad az any.tokat.
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem remek vétel ez a modell jelenleg, én kábé két hete használom nagy megelégedéssel, egy Garmin Forerunner és korábban egy Watch 3 volt az elődje, megérte váltani.
Örömteli, hogy kapott a MA tesztre végre Apple Watch-ot, remek írás lett.
-
fornettisuti
veterán
három almsás óraszéria
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az olcsóbbik Watch is oktatja az okosóra mezőnyt – előnyösebb ár/érték mutatóval.
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest