Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Kezdjük akkor a "szolgáltatónál miért nem mondtak nekem semmit" dologgal.
Az általad linkelt hozzászólást egyáltalán olvastad?
Íme egy idézet belőle:"...mert bár nem tudta megjósolni, mikorra lesz bevezetve élesben..."
vagyis dettó, semmit nem tud erről senki.
Lehet valaki jól értesült, de míg valójában nincs is, addig megy a vakítás, meg a találgatás.
Én is tudok jól hangzó szavakat mondani, de semmi értelme, amíg nem láttam, tapasztaltam.A dual sim működése.
Jó néhány napja nem neteztem, így igazad van, el voltam maradva, de igazából most is bármelyik videót nézem meg pl. a youtube-on, igazi használati bemutatás nincs.
Az, hogy a menüben ott van, hogy elsődleges, meg másodlagos kártya, az édeskevés.
Még a hívás indítására láttam is egy pillanatnyi részletet az egyik videón, de pl. az "állandó két SIM" megoldásról, átirányításokról, bekopogásokról, vagy a net és hívás kártyák váltogatásának lehetőségeiről semmit.
Én most azt látom, hogy az "iphone dual sim fogalom" olyasmi, mint a Matyás Király mesékben: hoztam is ajándékot, meg nem is...Androidos gyártóknál már redőnyről váltogatok minden a dual simhez tartozó dolgot, itt iphone-nál megint elvileg (ha lehet egyáltalán) menjek bele a menü sűrű bugyraiba, ha bármit állítani akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- új iPhone 15 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro dobozzal
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest