- Íme az új Android Auto!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Kezdjük akkor a "szolgáltatónál miért nem mondtak nekem semmit" dologgal.
Az általad linkelt hozzászólást egyáltalán olvastad?
Íme egy idézet belőle:"...mert bár nem tudta megjósolni, mikorra lesz bevezetve élesben..."
vagyis dettó, semmit nem tud erről senki.
Lehet valaki jól értesült, de míg valójában nincs is, addig megy a vakítás, meg a találgatás.
Én is tudok jól hangzó szavakat mondani, de semmi értelme, amíg nem láttam, tapasztaltam.A dual sim működése.
Jó néhány napja nem neteztem, így igazad van, el voltam maradva, de igazából most is bármelyik videót nézem meg pl. a youtube-on, igazi használati bemutatás nincs.
Az, hogy a menüben ott van, hogy elsődleges, meg másodlagos kártya, az édeskevés.
Még a hívás indítására láttam is egy pillanatnyi részletet az egyik videón, de pl. az "állandó két SIM" megoldásról, átirányításokról, bekopogásokról, vagy a net és hívás kártyák váltogatásának lehetőségeiről semmit.
Én most azt látom, hogy az "iphone dual sim fogalom" olyasmi, mint a Matyás Király mesékben: hoztam is ajándékot, meg nem is...Androidos gyártóknál már redőnyről váltogatok minden a dual simhez tartozó dolgot, itt iphone-nál megint elvileg (ha lehet egyáltalán) menjek bele a menü sűrű bugyraiba, ha bármit állítani akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged