Hirdetés
- Android szakmai topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
domerator #3093 üzenetére
Igen, gondolom aki régóta iPhone-t használ, illetve 1-2 éve megvan neki az Xr, az már könnyebben elcsábul, de nekem aki hosszas androidozás után jövök, nagy előrelépés. Utoljára 5s-em volt, de azóta sokat fejlődött a rendszer. A 12 minit én is nézegettem, de féltem hogy kicsi lesz, meg az akkuideje is. Illetve jóval drágább mint az Xr. Elégedett vagyok, hogy így döntöttem.
-
Richie86
senior tag
Gyerekek (tudom, hogy senkit nem érdekel
)
Zseniális ez a telefon!
Beleszerettem... Hiába 2 éve megjelent, számomra tökéletes. Ha így haladunk, lehet, hogy nem csak 2 évig lesz meg. De nem akarok előreszaladni. A lényeg, hogy klassz -
Richie86
senior tag
Na, köszönöm szépen mégegyszer a segítséget Nektek, az iPhone 11 vs. XR párbajból utóbbi került ki győztesen, így a tegnapi napon csatlakoztam egy fekete XR-rel a klubba
Eddig nagyon tetszik, és egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt választottam. Remélem hű társam lesz 2 évig.
Viszont, mivel az utolsó iPhone-om egy 5s volt évekkel ezelőtt, így lehet lesz majd kérdésem, de csak ha nagyon nem találom fel magam. -
Richie86
senior tag
válasz
Gabesz87 #3083 üzenetére
Nekem is szokott akadni. Nem mindig, de elő-előfordul.
Néha a billentyűzet is "lemarad",gyorsan gépelek (eléggé), és be kell várnom amíg utolér
Én is hozzászoktam az Oledhez, de úgy vagyok vele, nem feltétlen éri meg a felárat, amikor élményben még egy Xr is teljesen megfelelő, de egy 11 meg végképp. Nagy dilemma ez ilyenkor
De szerintem bármelyiket választjuk végül, elégedettek leszünk. -
Richie86
senior tag
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Én is picivel jobban húzok az Xr felé. Még a kamera miatt vacillálok, igaz nem vagyok egy "mindent lefotózok" típus, de amikor kell, akkor legyen nálam olyan mobilkamera, amivel jó képet lehet készíteni. A 11-nél már van Deep Fusion, és jobb éjszakai képek. Szerintetek nagyon veri kamerában a 11 az Xr-t? -
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Kezd elegem lenni az androidból (jelenleg egy Huawei P20 Pro-t használok). A feleségemnek most vettem egy iPhone 12-t. Megirigyeltem az iOS gördülékenységét, és megoldásait. Nagyon tetszik nekem is az i12 de nem szeretnék megint annyit kiadni, illetve magamat ismerve szerintem max 2 évig tudok egy telefont használni (talán), így lehet nem a drágább a jó beruházás. Tehát összegezve, a lényeg nekem most az lenne, hogy iOS fusson a telefonomon, és még 2 évig támogatva legyen, illetve gyors legyen. Az XR-ben és a 11-ben gondolkodom elsősorban. Kb. 50 ezer a különbség. Szerintetek érdemesebb a 11-be invesztálni, vagy megtenné az XR is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest