Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
válasz Graphics #383 üzenetére
Varhato volt bar szerintem az unnepi idoszak elott vagyunk kozvetlen, azert is nem fogy. De ezt mondtam kolleganak par oldallal ezelott, hogy barhogyis nyomjak a marketinget, ez az emberek szemeben a 'gagyi iphone' az 'olcso iphone' ami a fo celkozonsegnel a fiataloknak visszatetszo es ugy fog jarni mint a szegyenteljes iPhone 5C..
De le lettem oltva, hogy ez is flagship es meno...
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Graphics #383 üzenetére
Alapvetően az a probléma, hogy az alma logó már nem azt a nívót jelenti mint jelentette annak idején. Egyfajta egyediség, exkluzivitás jellemezte a termékeiket, de pl. telefonos vonalon elveszítették ezt az előnyt, mert fel, sőt túl is nőtt rajtuk a konkurencia. A fejlesztések meg nagyjából egy helyben topognak a mobilpiacon, jönnek a parasztvakítások, notch, lekerekített kijelző, biometrikus azonosítás, lassan már DNS kijelzőre köpés útján , csupa-csupa fontos dolog.
Az Applenél nem kis problémát okozhatott, hogy mit kezdjenek a kialakult helyzettel, mert a pofátlan droidok felértek az ő árszintjükre és bizony egyre több teszter követett el blaszfémiát, miszerint egy flagship android és iphone között kezdenek elmosódni a határok, sőt.....
Mi is csináljunk? Emeljük meg a pofátlanság határáig a készülékeink árát, mert mégis mi vagyunk az Apple, ettől újra visszaszerezzük azt az exkluzivitást, amit elveszítettünk, de ha nem megy fejlesztéssel, akkor megtesszük áremeléssel. Az fogyasztóban amúgy is él az ősi ösztön, ha vmi drágább, akkor tuti jobb is.
De amúgy a nem túl hülye vásárló azért időnként kapisgálja, hogy kicsit át van qrva és ezért nem cseréli már évenként a telefonjait, mit is csináljunk, megvan, ne közöljük most már az eladási számokat, mert akkor kiderülne, hogy csökken az eladott darabszám, viszont a bevétel nem nagyon, mert az árakat meg jól feltoltuk.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
veterán
válasz Graphics #195 üzenetére
Igazad van...de akkor meg pláne.
Joey: Értem
Honnan veszik olyan olcsón,kb.amennyiért az Apple kiadja? És haszonnal tovább is még jóval a hivatalos ár alatt vannak?
Nem az Apple adja meg,hogy 300ezer forint legyen. Ezen már minden adó és a haszon is rajta van egy hivatalos eladónak szerintem
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
aujjobba
addikt
Az SE zseniális, még most is, engem ezzek húztak be az almás világba.
Ha eljön a váltás ideje, nagyobb kijelzőt szeretnék majd, és alternatívát az ujjlenyomat olvasóra, mert utálom annyira vacak.Milyen lehetőségeim vannak?
Ott az X, ez az Xr, és az XS valamint XS Max.
Az utóbbi kettőt nem venném, ezek már nekem méregdrágák, meg tudnám venni, de lelkifurkám lenne tőle tudom, ilyen az értékrendem meg a neveltetésem.
Az X és az Xr hasonló árban mozognak, emiatt valószínűleg az újabbat választanám, ráadásul a PPI és a nem-amoled kijelző pont olyan tényezők, amik egyáltalán nem érdekelnek.
Az SE kijelzője is pontosan ugyanúgy 326ppi, ahogy az 5s, 6, 6S, 7, 8 kijelzője is, és egyiket se találom rossznak vagy életlennek.Tehát pontosan itt van ennek a terméknek a helye/léte.
Épp akkor nem lenne neki értelme, ha ugyanolyan specifikációja lenne mint az XS-nek, XSMax-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest