Új hozzászólás Aktív témák
-
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
CarPlay megy mindenkinek rendesen a 15.6.1 Fw-vel. Nálam az egy éves Renaultra nem csatlakozik fel a frissítés óta. Az autó látja, hogy valami van az USB hálózaton, mert a másik USB portot kikapcsolja. de telefonon nem indul el a CarPlay. Már mindent kitöröltem és újra próbáltam csatlakoztatni az autót és a telefont , de a telefen egy olyan névvel látszik az autóban ami t még sohasem láttam!
Eddig csak a Bluetooth szórakozott: hol az Xiaomi órát nem engedte a telefonra, hol az autót, hol a bike colmputert. De mostanában ezen eszközök appjainak nem engedi GPS hozzáférést se néha.
Kicsit rohadtul kezd elegem lenni az iOS-ből! -
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja van nálam egy iPhone SE (3rd gen).
Bluetooth kapcsolattal van gondom. Összesen 2 eszköz van a listában egy Renault Rlink2 kihangosító és egy Amazfit Stratos karóra. Hetente 1-2 alkalommal előfordul, hogy a telefon egyik eszközre sem csatlakozik. Bluetooth ki-be a telefonon és varázsütésre minden működik. Eszközök eltávolítása, gyári állapotra visszaállítás, újra párosítás, mind meg volt. Korábbi android telefonnal 3 havonta egyszer fordult elő hasonló, de ott elég volt csatlakozási kérelmet indítani és ment minden rendesen. Nekem határozottan szoftveres hibának tűnik! Valakinek ötlete a javításra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest