- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz
janeszgol #320 üzenetére
4 év???
Az SE-ben az i13-as soc-ja van ami az ősszel jött ki. A támogatást meg mindig a soc-hoz kötötte eddig az Apple. És tudtommal ahogy írták is előttem 2,5 évvel ezelőtti kiadás az i11. Szóval sztem max 2 év lesz az a különbség. Mondjuk én sose használok 2-3 évig egy telot és az updatekben se hiszek. Szóval pont nem érdekel mi lesz 3 év múlva. A jelenlegi telomon is 1,5 éves update van és semmi baja sincs. (pedig ez droid)
Az 5G kit érdekel? Engem biztos nem érint. Én annak örülnék ha a 3/4G lefedettség javulna. Habár a 3-at már megszüntetik lassan. -
PuMbA
titán
válasz
janeszgol #320 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy a 11 hiába kicsi, 200g féltégla súlyú. Az SE 2022 50g-mal kevesebb, ami érzetre számottevő, negyed különbség. A 12 mini 60Hz és 250Hz között vibráló PWM-es OLED-jéről ne is beszéljünk. Az SE 2022 egy utolsó mentsvára a kicsi, könnyű, PWM mentes LCD-s telefonoknak.
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol #250 üzenetére
Értsd jól. Aki nem akar / tud rá annyit áldozni, hogy vegyen egy "rendes" iPhone-t, de mindenképpen alma kell, az megveszi az olcsósított változatot. Mindegy mennyi( kicsi akku, kevés tárhely , tesco gazdaságos 5G chip...) kompromisszum. Aztán jön a szívás a mindennapi használatban, mert kiderül, higy mégsem vírja nap végéig az ő felhasználói szokásaival, vagy ki- ki fut a tárhelyből időnként.
Tudom van nagyobb tárhely is, de ezt pont az veszi akinek a budget iPhone kell, (ezért lenne jó ennyiért a 128-as alap) nem vesz nagyobbat.Mint aki nem tud trendi Bmw-T venni, ezért vesz egy régebbit, ami tele van kompromisszumokkal, és szív vele a mindennapokban, de azért mégis egy BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest