- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
válasz
HujperPatrik #27 üzenetére
Ez még azoknak sem készült. Nekem 6S van, de nem cserélném erre, az akksi miatt. Nem vagyok egy power user, De ha elmegyek kirándulni, azért fél órát had tudjam már bekapcsolni a GPS-t, meg megnézni pár vonat és buszmenetrendet időközben. A 6S hez már akkumulátoros tokot is vettem, meg külső 10 000 mAh akkumulátort. Mert egyszer jártam úgy, hogy a pusztában megnéztem egy kastélyt, és taxit kellett hívnom, hogy visszajussak 10 km-re a szálláshelyre, este. Majdnem ottragadtam a pusztában. Már csak 8 % volt a telefonon, éppen hogy üzenni tudtam a taxisnak. Ha ingyen adnák, akkor is meggondolnám, mert egy kirándulás alkalmával nem pálya, hogy 2 óra múlva, pár fotó, egy kis net és egy pici GPS után tölteni kell. És A képernyő fényerejét fel sem tudom venni, mert akkor 1 óra alatt lemerül. Így alacsony Fényerőn tartom, úgy meg semmit nem látok. Legalábbis 1-1,5 éves korában már ez volt. Meg power bank-et kell cipelnem. Néha visszasírom a Nokia Lumia735-öt kamerában és üzemidőben egyaránt.
-
Ricardo
titán
válasz
HujperPatrik #275 üzenetére
az egy dolog, tök jó hogy támogatják, tényleg, de a fórumtárs azt írta, hogy már a ghetes is lassúcska, így szép dolog a támogatás, de ezek után gondolom milyen sebessége lehet azoknak a készülékeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged