- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zolnagy #6370 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel. Működik a kijelölés ahogy kell, nem mászik semmi sehova.
Elsőre amit észrevettem apróságokat 15.2-ben:
A naptár széles widget jobb oldala már nem mutatja a hónap napjait, hanem a következő eseményt hiába több nap múlva lesz csak. A 14-es módszer jobban tetszett, mert bal oldalt mutatta ma mi van vagy hogy nincs semmi, bal oldalt mutatta ha holnap lesz valami, és a jobb oldali rész megmaradt a hónapok napjainak, könnyen látni mi esik hétvégére, hány napos hónap. Most jobb híján az elrontott egy széles helyett két db négyzetes naptárt rakok ki, egyik a mai nap, másik a kicsi 1-31.(továbbra is hiányzik a 13-ból a naptár + emlékeztető közös Up Next widget, nem kicsit irónia, hogy a 14 frissítés szólt kiemelten a widgetekről is, erre elrontották azt a keveset is amit használtam)
Az időjárás widget legnagyobb formában következő napok előrejelzésénél egymás alatti értékeknél a hideg mínuszos napok helyiértéke elcsúszva a mínusz jel miatt. Először azt gondoltam így jár, aki Fahrenheitben számoló kaliforniai cégtől vesz telefont. Viszont magában az appban szépen látszik az oszlop, csak a widgeten van elcsúszva.
Safariban nekem a tabok eddigi kártyapakli elrendezése felülről nézve jobban tetszett, mert több oldalt mutatott egyszerre, most kiterítve a tabokat egyszerre csak négyet látni. Erre opciót se hagytak visszacsinálni, ellentétben az alsó és felső címsor lehetőséggel.
Alsó címsor esetében UI szempontból végül is nem hülyeség balra és jobbra mutatni a másik tabok címsorának szélét, indikálva lehet lapozni. Viszont miután berögzül a dolog, már inkább zavaró ott van a két szélén. Remélem érthetően írom, most lusta vagyok screenshotolni. Az jut eszembe erről hány éve van már home gomb nélküli iPhone, az emberek megtanulták már a gesztusokat, nem kell a home bar állandóan ott legyen alul.
Safari új lap + gombot én középre tenném hüvelykujjhoz közelebb, mert többet használja azt az ember mint a normál és privát mód közti váltást.Fókusz módokat annyira nem néztem még, nekem elég a ne zavarj mód és a többi fókusznál az a probléma csak engedni lehet személyeket és appokat, kizárni nem. Nem gondolták ezt át.
Music app végre van playlisten belüli keresés.
-
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz zolnagy #6259 üzenetére
Ez a megközelítés ahogy te is használod sokkal életképesebb és kényelmesebb.
A hiányosságokat én is megszoktam, egyet leszámítva, de arra nagy nehezen találtam külsős alkalmazást így az is megoldva, a többinél inkább szemléletváltásra volt szükség.
Igen úgy értem, szerintem teljesen felesleges minden értesítéskor, hogy a kijelző bekapcsoljon. Egy normális megoldása van ha az értesítések a zárolt kijelzőn nem jelennek meg csak az értesítési panelen, ebben az esetben a kijelző kikapcsolva marad és csak rezeg a készlék de ha felélesztem a kijelzőt akkor nem látok semmit. Szerintem nem jó ez így, de ez van..."Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
válasz zolnagy #6252 üzenetére
Én is vegyes (céges, privát) felhasználásban tolom, de nem tartom túl jó ötletnek vagy kényelmesnek ezen a telón. Most BF alkalmával gondolkoztam, hogy lehetne ezt megoldani (készülékcsere, e mellé egy másik, stb.) de nem hamarkodnám el, az akciók meg lassan elmúlnak...
Ha már említed mi az ami hiányzik nekem azért lenne itt egy kisebb felsorolás pl. külön mappa a kamerával készült képeknek, prediktív billentyű és számsor, de hogy ha egyet kellene kiemelnem, amolyan egy kívánságként akkor az értesítések ne kapcsolják be a kijelzőt, de jelenjenek meg a zárolt képernyőn. Ez a feature nekem nagyon hiányzik. Mivel az Apple nem szeret túl sok beállítási lehetőséget a kezünkbe adni, akkor adnék nekik egy ötletet. Meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy ez a funkció csak akkukímélő módban kapcsolna be és ennyivel is hozzájárulhatna az üzemidőhöz.
A rendszert én is stabilnak éreztem egész a 15-ös frissítésig, de itt már több probléma is feljött: Nekem továbbra is hibás a tárhely számítás, akadoznak azaz egy-két pillanatra megállnak a netkapcsolatot használó appok (reddit,twitter) köztük a safari is és az airpods valamiért ios 15 alatt nem akar az ipadhez csatlakozni automatikusan, vagyis 10-ből 8-szor nem. Amúgy a rendszer nagyon gyors.[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
-
zolnagy
őstag
válasz zolnagy #5995 üzenetére
Megjött a lámpa. Tök jó, ajánlom. Még nem töltöttem vele a telót, mert most is 65%-on van.
Holnap kipróbálom, mit tud a gyorstöltés. Erős, 12 W-os lámpája van, plusz Iphone-t 7,5W-al, Samsungot 10W-al tud tölteni és van rajta egy 1A, tehát 5W USB kimenet is. Jó nagy 30W-os AC/DC adaptere van, tehát elvileg elbírja ezeket mind.
Képek: [kép] [kép] [kép] -
-
-
xZer0kidx
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.