- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtyii
tag
válasz lezerpiramis #7481 üzenetére
istyle... 3-4-hétre készülj főleg ha vidéki vagy..(ráadásul az enyémet kiküldték a csehekhez a európai szervízközpontba is ....ez a része rossz (mármint az idő), de az akkisval minden oké gyári aksit raknak ugye bele mivel hivatalos szervíz.
-
Qtyii
tag
válasz FLD1987 #7370 üzenetére
Ez szerintem más dolog amit írsz.. Itt még szó sem volt hasonloról....
Azt mondtam gyakorlatilag hogy ha fontos akkor lehet időt szakítani egy akkumulátor cserére... Nem kell nyavajogni... Ha nem fontos akkor meg végképp nem lényeg hogy nincs 1 órád sem akar hogy akkut cseréltess.Nem szalmabábozz kérlek mert ez nagyon off már!
Persze a sztori nem vidám amit írsz ☹️[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
válasz Luck Dragon #7365 üzenetére
az embernek arra van ideje amire csak akarja .. csupán elhatározás kérdése
-
Qtyii
tag
Nem hát az Apple nem csinál ilyet persze
Nem emlékszel? Azért ennyire ne legyél már fanatikus apple rajongó... A tények makacs dolgok... És ha az Apple 1x már direkt g*ciskedett akkor simán lehet hogy megteszi újra ha az érdeke kívánja esetleg sunyibban
[link][ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
Nekem a 15.4 kiemelkedő üzemidőt produkál mióta fent van... Másnak is?
Én most tiltottam le a frissítéseket... Mivel a 15.4.1 tartalmáról nincs semmi infó...így maradok az előzőnél hátha valamit jól csináltak és most eszbekaptak hogy túl jó lett és most gyorsan rontanak rajta kicsit
Komolyan 85% az aksi teljesítmény de szépen bírja végre a kis SE -
Qtyii
tag
Legyen igazad.... De reméljük 0 ciklus van az 2020-as kiadásban is és 100%-os az akkumulátor állapota is
Ezeket egy ilyen tesztben sem mutatjâk sajnos így nekem ez nem hiteles.(Ugye ott az is kiderul hogy eredeti aksi van e benne ha esetleg cserélték már ha régebbi a telefon)
Nem értem ez miért nem ér meg egy 2 mp-et a videó elején[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
szerintem nem ezért váltottak face id-re...,De hagyjuk ezt...,
Szerintem az amerikai nemzetbiztonsag miatt volt fontos hogy arcokat scanneljenek 3D Ben.... De ez messze vezetne az amcsik meg kibélelik az Apple -t hogy sikeres legyen és minél több emberhez eljusson... Amerikában bevált.... Az emberre több mint fele de inkább 2/3-a használja az iPhonet
Az emberek önkéntesen megadják így az arcukat ami így nem is zavarja őket.... Ügyes trükk
És az hogy ez mire is jó?
A totális megfigyeléshez kiváló alap.., Kína már élén jár csak ott kicsit komolyabban mennek a dolgok... Nem a fogyasztói társadalom eszközeivel -
Qtyii
tag
válasz xZer0kidx #6941 üzenetére
egyet értek minden szavaddal.
De nem baj a kolléga megveszi és beszámol a tapasztalatairól nekünk, és majd eldöntjük váltunk-e
én egy darabig maradok az se2020-nál, max aksi csere lesz, mert már 85%-os (majd 400 ciklus)... még bírja, de mondjuk az irodában ha lerakom akkor az asztalon lévő ikeás IQ (Livboj) töltőn nyugszik így nincs vele gond -
Qtyii
tag
érdekes a messenger alatt nem melegszik annyira és nem merül úgy..
sőt ha csak hanghívás megy a facetime-on keresztül akkor is melegszik és merül.... nem értem ez hogy lehet .... míg a messenger hanghívása nem meríti a telót... ki érti ezt...
Azt gondolnám jobban optimalizált a facetime .. de nem ...
mondjuk inkább messengert használok úgyhogy -
Qtyii
tag
igen
aztán egy facetime és hopp -10%
nekem az se2020-on mint a titanic úgy merül facetime alatt ....ja és felmelegszik mint állat ....megjegyzem semmilyen más app alatt nem melegszik csak facetime alatt. nagyon érdekes , más is tapasztalta, hogy melegszik és merül a facetime alatt? -
Qtyii
tag
De hogy az milyen gusztustalan hozzaallas hogy más a csatlakozás a két teljesen ugyanakkor külső méretű aksin... Nehogy fel lehessen használni a korábbi 2020-as Se-be... Ez aztán a logisztika és környezetbarát szemléletmód
Pedig jó lett volna az se2020 ba nagyobb aksi és szerintem akkor verte volna üzemidőben az idei verziót... Ez szinte biztos ezért cserélték a csatlakozást...
Valószínű az 5g annyival többet fogyaszt hogy növelni kellett 10%-al az aksit hogy nem kapcsoljon ki délben -
Qtyii
tag
válasz Tibee86 #6915 üzenetére
Nekem csak a hazug tesztekkel van bajom... Ha visszaolvasol hogy mi is volt az észrevételem amiben nem kicsit füllentett....Akkor nem kérdeznéd.
Szeretem ezt a telefont. Nem ellen beszélek de ha kiadjak ugyanezt akkor attól még nem fogok hasraeseni...
Nyilván a 12-13 minik jobbak de az meg sokkal drágább és ez egy budget telefon ezért szeretem -
Qtyii
tag
2-3nap???!!
Ezen már felröhögtem...
Haver vedd meg aztán meglatod hogy 1 nap-max 1,5 nap lesz az
Ha meg nem is használod akkor meg ne is vegyél telefont
Viccet félre téve ha egy 3000-es aksit raktak volna bele akkor megértenem ezt a hurrá optimizmust... De sajnos nem ez a helyzet... -
Qtyii
tag
válasz #86564352 #6885 üzenetére
Nos már csak 1 kérdés van akkor... Kompatibilis-e a se2020-al a nagyobb aksi... Fogadjunk hogy apple biztos úgy intézte hogy nem de hátha
Bár ha az is lenne tuti hogy hivatalos helyen nem tennék bele a nagyobb aksit... Pedig az 4g vel egész vállalható lenne úgy[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
Ha így lenne akkor meg végképp nem jönne ki az a fantasztikus 20w-os gyorstöltés teszt amit próbál egy "Teszt labort" úgy beállítani mintha az se2020 nem tudná pont ugyanezt
Idézet : [link]
"A töltési sebesség terén egyértelmű előrelépés tapasztalható: az iPhone SE a hivatalos 20 wattos USB-C hálózati adapterrel 15 perc alatt 30 százalékos töltöttséget, 30 perc után pedig 59 százalékot ért el, az iPhone SE (2022) pedig teljesen feltöltve 1:51 óra. Az előd mindössze 12 és 23 százalékot ért el, csaknem egy órával hosszabb időre volt szükség a teljes feltöltéshez (2:47 óra). "
Ez hazugság!!! Az se2020 is pontosan ugyanezt tudja!!!
Nekem se2020-am van és kB 55-60% ra tudom tölteni 30perc alatt a hivatalos 20wattus usb-c töltővel!!!!Tehát kitárt hogy nagyobb aksi legyen benne mert akkor még tovább is tartana a 20wattos töltő fejjel feltölteni mivel nagyobb aksit nyilván tovább tart feltölteni... És mivel 80% fölött úgyis csak lassú töltésre lassul minden iphone így meg végképp tovább tartana feltölteni mint az se2020-at pontosan 7,6% lassú töltéssel a végén az legalább 15perc minimum
Szóval maradjunk annyiban hogy ez gyakorlatilag egy 2évvel ezelőtt kiadót telefon klônja semmi más... És a fantasztikus forintnak köszönhetően még drágább is mint az elődje... Ja és az Apple az se2020 már nem is árulja hivatalosan úgyhogy...[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
Az a csalás hogy az 5 wattos töltővel hasonlította össze a 20wattos gyors töltőt... Ez nagyon szakmaiatlan és direkt hazugság...
Nem várj sokat a tesztektől... Gyakorlatilag teljesen Ugyanaz az se2020 mint az se2022!
Az 22-esben újabb proci van de e miatt nincs észrevehető különbözőség a két széria között... Az aksi ugyan az így nem lesz üzemidő különbség. Az antenna más benne mivel az újban 5g- is tud de ez többet fogyaszt... -
Qtyii
tag
Pl ez is teljesen kamu(az se2020 rá vonatkozóan biztosan...akkor miért hinném el a többi állítás): "A töltési sebesség terén egyértelmű előrelépés tapasztalható: az iPhone SE a hivatalos 20 wattos USB-C hálózati adapterrel 15 perc alatt 30 százalékos töltöttséget, 30 perc után pedig 59 százalékot ért el, az iPhone SE (2022) pedig teljesen feltöltve 1:51 óra.A töltési sebesség terén egyértelmű előrelépés tapasztalható: az iPhone SE a hivatalos 20 wattos USB-C hálózati adapterrel 15 perc alatt 30 százalékos töltöttséget, 30 perc után pedig 59 százalékot ért el, az iPhone SE (2022) pedig teljesen feltöltve 1:51 óra. Az előd mindössze 12 és 23 százalékot ért el, csaknem egy órával hosszabb időre volt szükség a teljes feltöltéshez (2:47 óra).
Ez hazugság!!! Az se2020 is pontosan ugyanezt tudja!!!
Nekem se2020-am van és kB 55-60% ra tudom tölteni 30perc alatt a hivatalos 20wattus usb-c töltővel!!!!Szóval valótlant állít a cikk ebben is.. Úgyhogy.. Ja és persze iPhone reklámok vannak beszurva a cikkbe vagy 3 helyen.... Nyilván nem véletlenül
[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
Szerintem kamu...csak a szokásos Apple pr csapat dolgozik /dolgoztat az se2020 esetén is ezt mondták hogy az A13 miatt csodás lesz ...
Majd a használat után hiszem el... A 2020-as se új korában nem volt vészes 5,5 sot-al
Nyilván már 85%-osan nem ilyen acélos
Ketlem hogy ebből az aksibol kihozhato több főleg 5g-vel na ne röhögtessenek már... -
Qtyii
tag
válasz Luck Dragon #6616 üzenetére
Nem veszek + 20-30 ért garanciát... A mostanra sem vettem alapbol 2év jár rá az értéke (150e Ft) miatt a sávos garancia miatt...tehát ez nem plusz kiadást.... Max 80eft lenne így az újra váltás szerintem de inkább kevesebbet szeretnék
-
Qtyii
tag
válasz bostone #6614 üzenetére
én ha kijönne március 8.-án az újabb SE (kb180huf körül max) akkor lehet eladom az 1 éves 2020SE-t (kb 120-ért elmegy szerintem, mivel még van 1 év médiás garija és patika) ugyhogy max 60 és van egy új ismét 2 éves garis és új akksis A15-ös SE-m ... elgondolkodtam ... de még csak gondolat szintjén.
Tehát + 1év gari a mostanihoz képest és új aksi és új hardveres teló ....[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
válasz stickermajom #6481 üzenetére
Nyugodtan lehet számolni vele még vagy 4-5évet… (főverzió frissítést) és utána is legalább ennyi ideig kap majd még biztonsági frissiteseket … tehát 9 év is simán megvan .. az más kérdés hogy akkorra annyit változik majd a mobilpiac hogy lehet hogy a fogyasztási kényszer erősebb lessz … és meg veszitek majd az (tudom is én 3D- kinyithatós hologram karkötőt ami addigra nagyon menő lesz de az iPhone is használható lesz és biztonságos … bár vagy 4 aksicsere kell majd ha 9 évre tervezel
-
Qtyii
tag
válasz Luck Dragon #6424 üzenetére
Leguljabb ios kiírja hogy eredeti e
-
Qtyii
tag
válasz Luck Dragon #6402 üzenetére
az adatok alapján esélyes hogy garanciába cerlétethetem az aksit?
mivel az ígéret szerint 500 ciklus alatt meg kell tartania az aksinak a 80%-ot... az én merülési adataimmal ez 79% alatt várható... -
Qtyii
tag
11 hónapos a kicsike de az aksi 85%-os ez normális ?
ja és (com.apple.power.battery.CycleCount</key>
<integer>349<)
azaz 349 ciklus van az aksiban[ Szerkesztve ]
-
-
Qtyii
tag
Megszakadó hívások vannak mostanság … a 12-13 rá adtak ki rá frissítést de a se2020-át is érinti☹️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest