Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
#86564352 #6351 üzenetére
Nem vagyok zoom nézetben,de úgy pontosítanék, hogy gondolatban egybevettem a zárolt kijelzőn látható dolgokat pl zenelejátszó, normálméretű értesítések és kiterjesztett (ezeknek nem tudom mi a pontos neve) részleteket is mutató értesítések. Lehet sarkítva fogalmaztam de tény, hogy évről évre egyre nagyobbak lettek és mára már alaposan “belepik”a kijelzőt ősszehasonlítva pl. egy 5,8” kijelzőt használó iphoneal. A 4 ikonos elrendezésnem zavar bár tény, hogy a maxon egy 5x-ös elrendezés hasznosabb volna. A51 6,5”-on is jobban bejött a 4x elrendezés. A címsor alul nekem nagyon tetszik, csupán meg kellett szoknom azúj poziciót.
Nekem is lenne kívánságom de jó uton halad a rendszer.A 15.2-höz is hozzászólva nálam sokat javult a rendszersebesség (ipaden rettenetesen szaggatott meg-meg állt a görgetés) remélem ennél már csakjobb lesz a továbbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Forrmell.enn
- Villanyszerelés
- Notebook hibák
- Milyen asztali médialejátszót?
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest