- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
-
hmatthew19
tag
válasz pecccccccca #1396 üzenetére
Kár, pedig ingyen még a só is édes...lenne. Mindenesetre köszi. Így lehet megpróbálom az HBO GO-t, hátha több ott a szinkronizált tartalom.
HM
-
catroot
veterán
No, nekem nem rég hozta meg a GLS a kis vöröset, szóval csatlakozom én is a táborhoz.
Kb. 4-5 éve váltottam droidra i6-ról (ami eddig a fiókban pihent). Kíváncsi vagyok milyen lesz újra használni a rendszert.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pecccccccca
őstag
válasz hmatthew19 #1395 üzenetére
Használnám, ha lenne ott valami ami érdekes lenne. Lassan lejár az egy éves ingyenes használat, de eddig 5 percet néztem a Pénzemberből.
Leginkább feliratozva vannak a filmek, sorozatok. Meg fizetős tartalmakkal van teli. Meg persze az LMBTQ+ közösségnek is megfelelve tele van had ne jellemezzem milyen filmekkel....Humorban nincs helye tréfának!
-
fbfro
csendes tag
Köszi a válaszokat és a tanácsokat!
-
col
addikt
válasz hmatthew19 #1391 üzenetére
Üdv a csapatban
Sok boldog és kellemes napot, hetet, hónapot vele.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Ma sikerült is beszereznem a kis bestiát, még kicsit szokni kell a ‘’jót’’. 😁
HM
-
Én hiszek nektek, akkor nem volt szándékomban a félrevezetés, bocsi.
De utánna keresek.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Luck Dragon #1386 üzenetére
Ha van rá időd nyugodtan, de hidd el tudnék róla, ha létezne ilyen ios-re.
De még androidon se gondolnám, bár ahhoz nem értek, lehet rootolva (vagy mit csinálnak vele) esetleg megoldható.[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1384 üzenetére
Ok, nem szándékom.
Csak szerintem amit írtál pl. a QI töltésvezérlésről, az valami keveredés lehet, egyetértek Tibee86 kollégával. Az IOS ennél sokkal zártabb, hogy ilyen egyedi beállításokat és szabályozásokat engedjen, vagy beleszólása lehessen a usernek.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz Luck Dragon #1384 üzenetére
Ott biztos nem, szerintem valamelyik droidos topikkal keverheted, bár az is meglepne, ha ott lehetne ilyet.
Az Apple ilyet biztos nem enged egy külső alkalmazásnak. -
Persze , értelek én is téged . Ezen szerintem nem fogunk össze veszni.
Tibee86 ha jól emlékszem battery doctor. Jó magam nem használom. De az iPhone topicban olvastam erről hogy lehet ilyent. Ami szerintem szuper dolog.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
col
addikt
Lejárt az szerkesztési idő, sorry..
A csatlakozó "terhelésre" meg csak annyit, hogy a 6 plusomat 6-ik éve nyúzom, semmi baja a csatlakozójának, lightning kábelem is csak azért van több, hogy legyen a kocsiban is, az íróasztalomnál is és egy "mobil". A 7 plusom 3 és fél éves volt, szintén ugyanez. Szóval aki akarja, kövesse a "tanácsokat, de nem szentírás és nem kell megijedni. Ráadásul az Iphone töltési ciklusokat mér, tehát bőven belefér az alkalmankénti "rátöltés" ebbe. 3 x 30% töltés pl. egy ciklus és több száz ciklusra van tervezve az Iphone aksija.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Tibee86
nagyúr
válasz Luck Dragon #1380 üzenetére
"Plusz vannak olyan applikáció amivel be lehet állítani hogy minimum 25% -ig engedi a merülést majd engedélyezni QI töltést az általad preferált százalékra."
Melyik ez az app? -
col
addikt
válasz Luck Dragon #1380 üzenetére
Mindenki a saját szájíze szerint. Én azt írtam le, ahogy én töltöm és használom a telefonomat és semmi negatív dolgot nem tapasztaltam az akku elhasználódása során emiatt. (Ezer és egy okos és hasznos dolog olvasható, hogy kell, vagy hogy nem szabad tölteni.. Én ennek ellenére nem követem ezeket a tanácsokat.)
Hűteni kell persze, a túlmelegedést el kell kerülni, ez nem vitás. Minden aksi érzékeny a túl hidegre és a túl melegre, de nem is ez volt a kérdés
QI töltés megint csak egy marginális dolog, mert sok eszköz még nem képes rá, illetve ha képes is, sokan nem így töltik. Szóval kinek a pap, kinek a papné, ki meg sörözni megySi Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Tisztelettel de nem értek veled egyet. Ugyanis az hogy "nem kell vigyázni" ez nem egészen állja meg a helyét. Magam is használom navigációra , mikor a MediaNav elveszíti a fonalat.
Érdemes szellőző rácsok elé helyezni , mert túl melegedhet főleg töltés közben és kikapcsol.
(Tapasztalat)
Töltésre igen is jobb egy QI töltés , egyrészt a csatlakozót ezzel sem terheljük, másrészt 7,5W pont elég arra hogy a navigációt bírja és szinten tartsa az akkumulátor töltöttségi szintjét.
Plusz vannak olyan applikáció amivel be lehet állítani hogy minimum 25% -ig engedi a merülést majd engedélyezni QI töltést az általad preferált százalékra. Itt tanácsolnám azt hogy 85-90% legyen a maximum ilyen körülmények között.Akkus tok van hozzá, de szerintem nem ér annyit mint amilyen ronda vele a készülék. De ez szubjektív vélemény.
-
col
addikt
Biztos szokatlan lesz, de ha megszokod, nem is akarsz majd mást valszeg. (Szerintem hiányozni fog a belassulás, a lagolás, a memória elfogyás, stb. )
Én is így voltam vele, én is androidot használtam és hallani sem akartam az IOS-ról Aztán kaptam egyet és azóta (7-ik éve) már csak Iphone-t használok.
Ha így használnád pláne nem lenne gond vele. Nyugodtan töltheted, nem kell "vigyázni" vele ilyen téren. Én nemrég váltottam szintén SE2-re és az aksi idejével is maximálisan elégedett vagyok. Van egy 6 plusom is, azzal szoktam én is navigálni és akkor nekem is folyamatosan töltőn van. Ráadásul ha töltöm, egész éjjel a töltőn hagyom a telefonjaimat. Az első aksicsere abban a telefonban ilyen használat mellett 3 év után volt és akkor volt 88%-os az aksija. A 3 és fél éves 7 plusomnak az aksija eredeti volt még és szintén 88%-os volt, mikor eladtam most az SE 2-re csere után. Egy napot nálad is ki kell, hogy bírjon, úgy gondolom. Szóval hajrá, nem fogod megbánni szerintem.
(Aksis tokokról nincs tapasztalatom, a power bank bőven elég.)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
fbfro
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy SE 2020-on. Eddig csak Androidos telefonjaim voltak, de kipróbálnám az IOS-t.
Egyetlenegy gondom van vele. Az pedig az akksi. Jelenleg egy Huawei P20 Lite-ot használok, annak az üzemideje megfelelő számomra. Sokat ülök autóban, ott állandóan töltőn van a waze miatt. Nyilván ezt az SE-vel is meg lehet csinálni, bár nem tudom mennyire tenne jót az akksinak ha félóránkét fel-le dugdosom a töltőre. Illetve egy QI autós töltőre is beruháznék, hogy a csatlakozó ne fáradjon el idővel. Viszont olvastam hogy lehet hozzá kapni akksis tokot. Ezekkel van valakinek tapasztalata? Vagy jobban járnék egy sima power bankkal? Napközben eléggé sokat nyomogatom, dolgozom és játszom is néha. A P20 Lite maximum 30-40 %-ra merül le.Köszi
-
Zsoleszhun
addikt
Apple4You Debrecen, csak üzletben átvehető, a napokban nyit egy iSTYLE, gondolom azért akciónak.
Apple iPhone SE 2020 64GB Fekete (Black) 149.990 Ft[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
judas13
addikt
válasz Luck Dragon #1373 üzenetére
Ezt ennyire nem követtem ,îgy tőled tudtam meg ezeket az esetleges paramétereket, ezért is lepett meg pozitívan a hír.
Nyilván a gen1 mérete ami számomra is a legjobb lenne de ezek a 4,7collos darabok is tudjuk - a mai trendek mellett meg főleg, hogy napi használatnál mennyire kompaktok is már. És igen egy tv itt már a mérce semmi más. :)
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
válasz judas13 #1364 üzenetére
Nos már sok információ került napvilágra amit persze fenntartásokkal kell kezelnünk .
De ha hihetünk a forrásoknak és azoknak akik ezekből ki kombinálják a valós tényeket akkor kisebb
lesz, plusz a tok gyártó cégeknél vannak azok a bizonyos “ öntvény formák “ is amiket
Idő előtt kiposztoltak és össze is hasonlították SE készülékkel . De ez már nagyon off.De hogy egy picit ON is legyek, azért is szeretem az SE méreteit , mert egy hossza tartó telefonálás esetében
nem fáj a kezem. Bár az igazi ideál SE (gen1) lesz továbbra is. De nem vagyok telhetetlen , főleg a mai világban ahol egy átlag készülék nagysága kisebb költői túlzással akkora mint a tévém.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
catroot
veterán
Ahogy próbálgatom pont a záridőt nem tudod beállítani rajta.
Inkább azt, hogy hány fotót készítsen és azokat és azokat "stacking"-elje (fú de szépen leírtam).
Magyarán nincs benne kimondott manuál mód (bár fókuszt és expo értéket külön lehet állítani).
Ha megjön majd az új telefonom és nem i6-on kell teszteni, akkor teszek fel képeket.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igazat mondott, de hivatalos szervizben gyárival dolgoznak ma is.
(régi SE gyári akku most akciósan 16900 Ft)
⭐ Stella
-
hmatthew19
tag
Ez érdekes lehet : https://youtu.be/Kt0D0EK67Ss
HM
-
judas13
addikt
válasz Luck Dragon #1339 üzenetére
Bárcsak kisebb lenne majd ténylegesen!
Kivárom az biztos."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Úton van az SE a postaládám felé. Elég sokat használom a wifi hotspot funkciót, ami az előző SE-m akkuját fél éllv alatt kinyírta. Van lehetőség pl az iStyle-nál gyári akkucserére, ha ezt is legyilkolom? Mert Huawei-éknél elég macerás...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
eventus
veterán
válasz Luck Dragon #1347 üzenetére
Igen. Navi eseten tolton volt vegig.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
pecccccccca
őstag
-
col
addikt
válasz herdsman12 #1358 üzenetére
Én nem is tudtam erről a funkcióról Most ahogy írtad, próbáltam meg. Elsőre nekem sem sikerült, mert megnyomva húztam el, így egy elnyújtott paca lett a kioldógombból és videózott Aztán másodjára nem megnyomtam, hanem csak épp hozzáértem és úgy húztam el balra, akkor már sikerült.
-
col
addikt
válasz pecccccccca #1356 üzenetére
Én kipróbáltam most. Ha tényleg elhúzod balra és ott tartod, akkor kattogó/sivító hang mellett sorozatképeket lő. Ha csak megnyomod és rajtatartod az ujjadat, akkor videót készít amíg nyomod.
-
col
addikt
válasz herdsman12 #1354 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz herdsman12 #1352 üzenetére
"iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone SE (2. generációs) készülék esetén sorozatkép készítéséhez csúsztassa balra a kioldógombot, és tartsa ott, majd a leállításhoz engedje el."
Kipróbáltam működik, csak ha nem vagy ügyes, akkor videót csinál[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
Sikerült már párszor, de nagyon nem értem, hogy lövök képsorozatot.
(legyintsen balra a zár gomb felett?) -
col
addikt
válasz hmatthew19 #1350 üzenetére
Csak meg tudom erősíteni lindermen kolléga véleményét. Én 7 plusról váltottam, tehát még nagyobb a különbség (főleg méretben), de teljesen elégedett vagyok vele. Jó, gyors, a kamera szerintem természetes fénynél kiváló. Az aksija nekem bő másfél-2 napot bír, a 7 plus is ilyen volt. Szóval ha sebesség, megbízhatóság, minőség a cél, akkor válts szerintem is.
-
hmatthew19
tag
válasz lindermen #1349 üzenetére
Váltás oka az volt,hogy már lassúnak éreztem és alkalmazásokat sokszor újra töltötte ami egy idő után fel tudja húzni az embert illetve fontosabb tevékenység esetén az időt húzza. Kipróbáltam a másik vonalat, ami a sajátos módján tényleg jó,és én nem is szidom oket,annyi hogy én az Ios-el jobban tudok azonosulni. És köszönöm a válaszod!
HM
-
lindermen
senior tag
válasz hmatthew19 #1348 üzenetére
Kérdés hogy miért váltottál a 7-ről? Ha abban előrelépés az SE akkor jó az irány, ha kompromisszumot kell továbbra is kötnöd akkor át kell gondolni.
Személyes vélemény: nagyon ajánlom az SE-t . A 7 se lassú annak ellenére hogy 3-4 éves modell, de az SE észrevehetően gyorsabb és kb másfélszer tovább bírja akkuval. Kamera jobb, vezeték nélküli töltés... ezek az előnyök. Maga a rendszer és a felhasználói élmény ugyanaz - ez valakinek előny, valakinek hátrány.
[ Szerkesztve ]
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Nem rég váltottam egy iPhone 7-ről Xiaomi Mi 8-ra. Maga a telefon hardvere nagyon rendben van,rendszerben 1-2 kisebb baki, kamera egész jó, de a szoftver ami mögötte dolgozik borzalmas. Akksi elenyésző de a lényeg hogy egyáltalán nem én vagyok, hiányzik valami és ez az apple. Úgyhogy gondolkodom a váltáson, mégpedig erre a készülékre. Tisztában vagyok azzal hogy az akksi nem az erőssége, viszont minden másért lényeges, hogy megérheti-e erre váltanom?
HM
-
-
eventus
veterán
Ket het kemeny office melo utan batran ajanlom a telefont.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
col
addikt
Amúgy szerintem az SE 2 fényképező része (hardver, szoftver) is jól sikerült. Normál fényviszonyok mellett kifejezetten jó képeket, videókat csinál és emellett rengeteg beállítási mód is van, plusz az utólagos szerkesztési funkciók is remekül működnek. Az külön jó, hogy ez is megkapta azt a lehetőséget, hogy még fényképezés üzemmódban is lehet videót csinálni, ha hosszan nyomod az exponálógombot, akkor videót készít. Szóval amilyen "kicsi" olyan okos Az A13 chip tényleg nagyot dobott rajta.
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1339 üzenetére
Igen sokszor nehéz döntés.
Az aksija nálam amúgy egész jól teljesít, kb. annyit bír, mint a régi 7 Plusom (másfél 2 napot).
Nem csoda, hogy ebbe nem nagyon lehetett nagyobb/erősebb aksit tenni, hiszen eleve a mérete is korlátozza. A nagyobb eszköznél lehet nagyobb és erősebb aksi, de ott meg a képernyő (a legnagyobb fogyasztó) is nagyobb. Szóval ördögi kör.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Nagyrészt én is így látom. Ámbár és most csak így hozzá teszem a magam kis elképzelését. Hogy a ténylegesen fizikailag kisebb lesz az legkisebb iPhone 12 akkor gondolkodás nélkül cserélni fogom.
Csak egyetlen egy dologtól tartók hogy ott kisebb lesz vagy hasonló nagyságú, maximum 2000-mha akkumulátor kerül bele ami valljuk be egy nagyobb kijelző esetében ami szerintem magával hozza a nagyobb felbontást jobban nem fogja bírni mint az SE , így meg ugyan ott van az ember fia. Majd meglátjuk.Félreértés ne essék, nincs baj az SE készülékkel , csak az én felhasználói szokásomat vettem elő.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz fgyorgy85 #1337 üzenetére
Végül is valóban elég korrekt, de azért ebben is van sok szubjektum.
Nekem annyira pl. nem hiányzik se az 5G, se az éjszakai mód. Nyilván minden eszköznél kell kompromisszumokat kötni és a legmegfelelőbbet kell választani a lehetőség szerint. Olyan eszköz nincs, amiben minden benne van és mindenki igényét kielégítheti. Ráadásul mindezt elfogadható áron.
Szerintem így, ahogy van, nagyon jó kis telefon lett az SE 2, szóval nem csalódtam benne és biztos a legtöbb tulaj is így van ezzel.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
fgyorgy85
csendes tag
Sziasztok [link] itt egy szerintem elég igényes magyar videós teszt, ha esetleg valaki még nem látta volna.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz #40993792 #1332 üzenetére
Hát arra számítottam, hogy nem lesz olyan pontos, vagy gyors, mint a 7-es kijelzője, amit megszoktam, amiben volt 3D touch. Nem tudom miért gondoltam ezt, mert gyakorlatilag adta magát a kijelző használata és nem kellett agyalni semmin, minden hibátlanul ment, ahogy eddig.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Az iPhone 7-esem után, használadba vettem egy XR-t és abba ugye nincs már 3D touch. Azt hittem, hogy tök béna lesz az egész kijelző kezelés, vagy visszalépés lesz az iPhone 7-hez képest, de aztán kb. másfél perc után rájöttem, hogy jobb is így 3D touch nélkül. Mondjuk, amúgy sem használtam sokszor.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
V@ns
aktív tag
válasz radi8tor #1329 üzenetére
Minél inkább belakom és terjeszkedek/ismerkedek annál kevesebb időm, legfőképp kedvem van visszavinni emiatt.
Egy másik kérdés: kinek van rajta tok? És milyet ajánlotok?
Mágneses autós tartó miatt ezt néztem (Spigen tartómhoz ilyen fém lapot adnak ami ebbe pont beleillik) de nem tetszik, hogy nem védi alul felül. Na meg a wireless töltést is használnám otthon. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz #40993792 #1318 üzenetére
SE 2016-omon is lötyögött a gomb, aztán másoknak meg nem. De 1-2 hónap után már nem lötyögött hála a zsebben hordásnak.
kalanchoe: nem fogják ilyen miatt cserélni (szervizbe küldik), csak időpazarlás - de ha van ideje rá akkor hajrá.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
pecccccccca
őstag
válasz #40993792 #1325 üzenetére
Félreértés ne essék. Nem vitázni akartam róla. A “ne lötyögjön kicsit se” kijelentése és az én “beton fix” kijelentésem közé azt hiszem elfér egy egyenlőség jel.
A “túlzott lazaság sincs helyén” mondatrészed pedig arra következtethető vissza, hogy a kérdező ezt írta volna. De nem írt ilyet. Mondjuk ez valóban értelmezhető máshogy, ahogy te írtad. Én úgy értelmeztem mintha arra utaltál volna.De tényleg, távol álljon tőlem a vitaindítás csak tisztázni akarom a dolgokat, mert azt hiszem hülyeséget én sem írtam esetleg félreérthettem dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
V@ns
aktív tag
válasz pecccccccca #1323 üzenetére
Nem tegnap volt már, egy 3GS volt az előző iPhone-om, ott sem lötyögött, de az 10 éve volt, nem akartam ahhoz hasonlítani egyből, ezért kérdeztem meg másokat.
Mindenkinek más az ingerküszöbe, mindenkit más zavar.
Köszi a válaszokat, majd meglátom mi legyen. -
pecccccccca
őstag
válasz #40993792 #1322 üzenetére
Nem írt túlzott lazaságot.
Azt írta szeretné, ha nem lötyögne kicsit sem. Nem elvárható egy kapcsoló gombtól, hogy ne lötyögjön kicsit sem. Szerintem semmi gond a gombjával csak az ingerküszöbe nem illeszkedik a gyári lazasághoz.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
V@ns
aktív tag
Srácok, megvan a ketyere tegnap óta, imád...nám ha nem lötyögne kicsit sem a némító switch gomb.
Szerintetek emiatt kicserélik vagy elhajtanak, mivel a switch amúgy működik? (Engem zavar, hogy kotyog kicsit.) -
PK1
csendes tag
Akkor lesz fólia is holnap rá
1dolog ami fura az a hotspot... kicsit dadogos az üzem.. azt javítják majd? -
judas13
addikt
válasz Luck Dragon #1305 üzenetére
Jaja mindenképpen átjött köszi; Nekem az örök kedvencem/vágyam volt mindig is az a bizonyos barna tok és fix, hogy az lesz ha lesz majd, a piros szín mellé.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz pecccccccca #1309 üzenetére
Csatlakozom ehhez. Üvegfóliát érdemes rátetetni/tenni. Ne azon a pár ezer forinton múljon, egy sokkal nagyobb kár. Én is mindig tokban használom, ráadásul a kijelzőjét is védő típusút. Szerencsére nekem 7 év alatt nem túl sokszor esett le telefonom (2-3 alkalommal talán), de ez is biztonságot ad és nem lehet észrevenni semmi hátrányát a kezelés közben.
-
törölt tag
Üdv a klubban! Így kell hozzáállni. Kicsit máshogy működik az iOS, rá kell érezni és nem ragaszkodni az Android beidegződésekhez, mert abból csalódás lesz: "itt miért nem úgy van?"
Itt van angolul egy tippek-trükkök lista, az ismerkedéshez
-
pecccccccca
őstag
Szia.
Használd egészséggel és FÓLIÁVAL!!!!! Nem tudom mi az oka, hogy nincs rajta plusz védelem, de hidd el nem bánod meg. Nekem a 11 pro max rengetegszer kapta a pofonokat és, ha nem lett volna üvegfólia rajta szerintem már a harmadikat kellene nyüstölnöm és a biztosítóm is a háta közepére kívánna. 😁Humorban nincs helye tréfának!
-
PK1
csendes tag
Sziasztok! Én csak "nézelődő" tag vagyok pár éve de most hogy 10 év Android és 3 év BB után 3hete iPhone lett az új teló gondoltam megosztom a véleményem... Szerintem remek készülék.3 nap használat után teljesen maga biztos volt a kezelés Persze ismerősi körben sok van tehát láttam már ilyet. 5 éve győzködtek hogy vegyek. Vettem. Céges telefon ugyan úgy Android. Nem is nagyon értem a nagy csatákat amiket m.arénán szoktak egymással küzdeni a két tábor.
Mind 2 ugyan olyan jó . Sok előny sok hátrány.
Én 2 naponta töltöm az almát a droidot meg 3 naponta. Teljes nyugodt szívvel ajánlom főleg kezdő almásoknak!
Akinek 11 stb. típusa van annak nem annyira mert visszalépes tudásban szerintem.
Ami fontos hogy bitang gyors.
Én fólia nélkül és egy pitaka tokkal használom.
Remélem 2évig oké lesz, utánna úgy is csere. ha beválik akkor almára persze újra.[ Szerkesztve ]
-
válasz judas13 #1304 üzenetére
Én azzal fejelném meg a dolgot , hogy az iPhone azért eléggé el van látva tokokkal , biztosan van olyan amivel a készülék piros színét megmutatva és a tok színével egy kellemes összhangot lehetne teremteni. Pl fekete- piros , mint egy sportautónál. Remélem átment mire gondolok.
-
judas13
addikt
válasz #40993792 #1298 üzenetére
Több mint húsz éve van már mobilom (sajnos):) és amúgy teljesen igazad van. Ha és amennyiben csere lesz idén erre a modellre, akkor valszeg a piros lesz a befutô. Bonyolîtván a szînképet egy eredeti barna bôrtokkal mert mindig is kizárôlag ezt a színt szerettem volna.
szerk
Luck Dragon
hoppá csak most olvastalak és ott a pont, ahogy îrtam is mondjuk egy barna bôrtokkalwandor0930
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
Ajajj nekem a telefon is piros meg az autóm is
Szerintem elég jó színe van, főleg a keretnek, az üveg hátulja már picit talán túl élénk, de egy szilikontok kicsit azért tompít rajta. Én úgy voltam vele ha nem tetszik akkor veszek rá nem átlátszó tokot oszt jóvan, de maradtam az átlátszónál.
Autóból meg egy kívül belül piros Cliom van
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest