- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Nagyfejű #1501 üzenetére
Nekem iPhone 7 és XR után ez az SE a következő, amit veszek. Viszont én a 128 GB-s verziót választom. A 7 128 GB-s volt az XR 64 GB-s.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz #40993792 #1332 üzenetére
Hát arra számítottam, hogy nem lesz olyan pontos, vagy gyors, mint a 7-es kijelzője, amit megszoktam, amiben volt 3D touch. Nem tudom miért gondoltam ezt, mert gyakorlatilag adta magát a kijelző használata és nem kellett agyalni semmin, minden hibátlanul ment, ahogy eddig.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Az iPhone 7-esem után, használadba vettem egy XR-t és abba ugye nincs már 3D touch. Azt hittem, hogy tök béna lesz az egész kijelző kezelés, vagy visszalépés lesz az iPhone 7-hez képest, de aztán kb. másfél perc után rájöttem, hogy jobb is így 3D touch nélkül. Mondjuk, amúgy sem használtam sokszor.
-
Mr.Grincs
veterán
Érzi valaki hiányát a 3D touch-nak? iPhone 7 ről váltanék erre vagy XR-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest