-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz pinnacle #1999 üzenetére
Minden toltovel ugy tolt, hogy eleri a maximumot es lekapcsolja a toltest, aztan ha egy bizonyos szint ala esik, akkor megint tolt. Ezert nem jo vezetekesen sem ejszakara ugy hagyni. A vezetekesnel a telefonban levo toltesvezerlo chip meg tudja szakitani a toltest, a vezetek nelkulinel nem tudom, hogyan mukodik.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Nem a töltő hanem a telefon marad meleg. Az meg hova tölt 8-9 óra után. Az lehet, vezeték nélkülinél töltésnél, a telefon valahogy nem érzékeli a 100%-os feltöltést így nem állítja le, a vezetékes töltéshez hasonlóan. Optimalizált töltés ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
t_laci
csendes tag
válasz pinnacle #1997 üzenetére
Lehet hogy be van kapcsolva nálad az optimalizált töltés és pont akkorra fejezi be, mikor reggel felkelsz a szokásaid alapján. Eleinte amúgy nekem is melegedett eléggé, de egy részről én kikapcsoltam ezt, meg rohadt pontosan a közepéhez teszem a telefon közepét. Ja meg korábban egy 850mAh sony töltőfejjel használtam, most meg egy 1,5Ah -val. Lehet hogy az is számít. A régi fejjel volt hogy meg is állt a töltés mondjuk 60%-nál, és csak melegedett. Elég sok mindent változtattam egyszerre, nem tudom, hogy mi használt, de most tökéletesen működik és csak langyos.
-
col
addikt
válasz pinnacle #1994 üzenetére
Minden vezeték nélküli töltő melegszik, jobban sokszor, mint a vezetékes töltésnél. Fizikai okokból. Pont ez az egyik hátránya is, hogy meg kell oldani a "hőelvezetést" és hűtést. Ha nem teljesen a tekercsre helyezed, akkor még jobban melegedhet.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
pcnet
addikt
válasz pinnacle #1994 üzenetére
Vezeték nélküli töltésnél teljesen normális, hogy meleg(ebb mint vezetékes töltés esetén.) Az indukciós töltés hatásfoka sajnos alacsonyabb mint a vezetékes töltésé. Az energia nagyobb része alakul hővé. A hő a töltés velejárója. Olyan nem lesz, hogy töltés közben nem melegszik. Vagy akár olyan hűvös lesz a qivel mint vezetékessel.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pinnacle
nagyúr
válasz catroot #1941 üzenetére
Vettem egy Xiaomi töltőt. Ez minőségibbnek tűnik mint az IKEA-s, csak a gumis felülete nagyon gyűjti a szöszöket, viszont ezzel is meleg a telefon, igaz nem annyira, mint az IKEA-sal. Vezetékkel töltve, reggelre teljesen hideg a telefon. Ez a telefon melegedés a drótnélküli töltök sajátossága, tök mindegy, hogy milyet veszek? Egyébként ez mitől lehet? Folyamatosan tölt, 100% elérése után is? Zöld led is égett, pedig annak szerintem ki kell kapcsolni töltés után. Van valakinek olyan drót nélküli töltője, amiről levéve a telefont, ugyanolyan hideg, mint ha vezetékről ment volna?
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz tuzpenge #1991 üzenetére
Részemről minden forintot megér a gyári bőr.
Előző gen SE ért földet szilikontokban, azonnal csorbult az él, a bőrtok viszont tette a dolgát."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
tuzpenge
őstag
válasz TheBikerider #1989 üzenetére
Lehet, olyanom még nem volt és még élőben sem láttam. A gyári bőrnél is szívtam a fogam a 10 ezernél....de mindenképp szerettem volna egy barnát, ami azóta szépen patinásodik és napról napra egyre jobban tetszik. A kínából rendelt se lett volna rossz csak ugye az nem igazi bőr és nem is patinásodik, és ezáltal nem is szépül (szerintem legalábbis). Meg ugye a nomad se sokkal olcsóbb mint a gyári....
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1989 üzenetére
A Nomad nekem is izgatja a fantáziámat, de mivel viszonylag sokat ülök autóban és jol jön a tapadós felület, meg úgy a mindennapokban is, ezért [ilyet] használok jelenleg. Szerintem nagyon jól sikerültek ezek a tokok is nem eredetibe harmad áron. 😊
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
veterán
-
tuzpenge
őstag
válasz pecccccccca #1987 üzenetére
Pedig a gyári bőrtok tényleg klasszisokkal jobb, minőségibb mint akár még a jó minőségű utángyártottak is....és ahogy patinásodik az valami zseniális (mondjuk ez a bőr tulajdosága). Én sem 18 ezerért vettem hanem akcióban de nagyon megérte. Nagyon sok ebay-es tokom van, meg spigen is, de a gyári bőr és a pitaka váltja egymást csak már egy jó ideje.
ˣ
-
pecccccccca
őstag
válasz PACSA75 #1986 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól elszórakozol rajta. Kábelre, átalakítóra és adapterre gondoltam. Hiszen arra volt a reakcióm. Természetesen nem fogok Airpods-ot venni eleve zenét sem hallgatok telefonról egyáltalán. Tokot és fóliát sem gyárit veszek. Viszont a töltés és adatátvitelre odafigyelek, hogy gyári kiegészítőket használjak. Ennyit úgy érzem minimum megtehetek a telefonért. Nem hetente kell ezeket sem venni.
Aki nem így tesz sem jár rosszul, mert vannak jo minőségű utángyártott dolgok, de még egyszer leírom, ÉN mióta iphone-t használok a gyárit részesítem előnyben.
Szerintem ennyi lett volna a mondandóm még ezzel kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz pecccccccca #1977 üzenetére
Pedig sajnos hamar elszomorodhat a pénztárca, ha a gyári vagy Apple által árult kiegészítőkből kell valami Apple webshopból. (tönkremegy a kábel, elveszik a fülhallgató)
lightning-jack átalakító 3K (iPhone 7-től X-ig még járt)
bőrtok 18K
Belkin üvegfólia 10K
Earpods 10K
USB kábel 7K
18 wattos adapter 12K
+ autós tartó, vezetéknélküli töltő
(akit beránt az ökoszisztéma még Airpods, Watch is)A környezetvédelem jegyében a jack átalakító után kikerül a dobozból az Earpods és a töltő is, viszont nem lesz annyival olcsóbb a készülék. Meg kell hagyni, zseniális troll az Apple, addig szidták őket miért csak 5 wattos töltőt adnak és nem elég jó az Earpods, hogy most eleget tettek a kéréseknek: nem lesz a dobozban 5 wattos töltő és Earpods, igaz más se
-
pecccccccca
őstag
válasz PACSA75 #1983 üzenetére
Természetesen én is választottam korábban a jó minőségű utángyártott kiegészítőket. Viszont nézegettem iphone-hoz való pl. Blitzwolf stb. kiegészítőket és nem sokkal volt olcsóbb mint az eredeti. Persze ahogy mondod biztos lehet fellelni jobb áron. Én nem ástam bele magam.
-
PACSA75
őstag
válasz pecccccccca #1977 üzenetére
Ez így van jól, aki megteheti és / vagy nem sajnálja rá a pénzt, az vegyen eredetit. Viszont vannak nagyon jó olcsó verziók, csak egy picit jobban utána kell nézni, mi, néhányan pedig ezeket a termékeket választjuk.
[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
válasz pinnacle #1751 üzenetére
Én is ilyet vettem, köszi a tippet! Találtam egy olcsóbb helyet, a szállítás viszont drágább, de ha többet veszel megéri. Viszont felrakásnál figyelni kell, mert elsőre nem lett pontos, és ahol visszahúztam a fóliát (a sarkánál) ott nem tapad már le, minden más részen szépen rásimul.
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1974 üzenetére
Mióta iphone-t használok azóta mindenből gyárit veszek. Egyszerűen nem érdemes olcsó biszbaszokat venni hozzá. Lutri az egész. A jó minőségű gyárival, megegyező tudású kiegészítőket meg az eredeti árán mérik. Ez nekem is fura, hogy miért kell belefutni olcsó dolgokba amikor tök jó minőségűek már a gyári cuccok és szerintem nem is drágák.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ununqatrium #1973 üzenetére
Ja meg a másik....
Két hónapig tartott a gyári átalakító? És azt írod minden egyes alkalommal 2 hónapig? Miért? Mit csináltok vele? Ha rendeltetés szerűen használnátok, szerintem 2 évig kibírná és 1db.is elég lenne.
Ne add oda a kutyának játszaniHa nálam működik évek óta, akkor másnál is. Van egy gyári füles és átalakító, csak azt használjuk, még a nejem is szokta, az S20-ba rakni. 2 éve megvan kb.és az új telefonok füleseit nem is bontom ki, mert mindig a régit használom az új telefonjaimhoz és ez egy gyári Apple füles és gyári átalakító.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Ununqatrium #1973 üzenetére
Elég sok sz@rt vettél, abból már a gyári is kijött.volna és működne rendesen.
A minősége is rendben van...szóval nem értem.Sokan akarnak spórolni az élet minden területén hasonló módon és sokszor az a vége, hogy többe kerül, mint ha egyből a megfelelőt venné.
Van, amikor bejön a taktika, de általában, a tapasztalataim szerint nem.HARLEY-DAVIDSON
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Asszonynak van egy ilyen telója, amihez ugye gyárilag nem jár jack átalakító. Ez csak a gyárival működik? Vettünk hozzá egyet, a gyárival teljesen megegyező kinézetűt, de rendszeresen leáll vele a zene. Gondoltam, törött a kábele, rendeltünk hát egyet kínából, amivel nem működik. Aztán mégegyet, direkt SE 2020 modellel kompatibiliset, a helyzet ugyanaz, rövid idő és megszűnik működni. Van valakinek ötlete? A gyárit nem csupán az ára végett kerültük el, hanem a tartóssága végett is, a korábbi modelljeihez kapott gyári átalakítók mind legfeljebb két hónapig húzták.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
pecccccccca
őstag
Üdv. Természetesen van felhő, iCloud néven, ha PC-n belépsz az accountodba ott meg tudod nézni a képeket. Alapból 5GB jár, de nem nagy összegért (299ft) 50GB-ra érdemes bővíteni vagy kábel és iTune kombóval lementegetni. De akár alternatív felhőszolgáltatásokkal is kordában lehet tartani az alap 5GB-os tárat.
-
Nite
őstag
en eppen most szemezek ezzel a keszulekkel, hogy megvegyem eletem elso iphone-jat, de most megijjedtem, vagy nem is tudom mi lenne a jo szo ra
kabel? itunes? itt meg mindig nincs olyan, hogy kepek videok a felhobe mentodnek es a pc-n vagy egy masik keszuleken ugyanazon az account-al egyszeruen megnyitod?
emlekem sincs rola mikor hasznaltam utoljara kabeles adatatvitelt
Paid my dues!
-
spider80
őstag
Üdv mindenkinek! Beköszönök egy fekete 64 gigás SE-vel. MI9 T-t váltott. Egyelőre nagyon apró. Kicsit féltem a vásárlástól,eddig iphone-okkal nem volt szerencsém. Az első iphone-on egy i7 volt,eldobálta a hálózatot, a második egy i7 plus. gyárilag hibás hiányos előlappal (az illesztésnél ki volt törve egy darab kb), a harmadik egy sima i7 a kijelző bal alsó sarkán durva bevilágitással,ami mindig látható volt. Ez végre tökéletesnek tűnik egyelőre. Talán visszatér a bizalmam az Apple termékek felé.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
t_laci
csendes tag
Nekem olyan van rajta, ami az oldalára is ráhajlik. A videójuk alapján nem volt szerintem vészes felrakni és tökéletes lett. A lényeg az a jó pozícionálás. Küldenek egyébként egy ilyet is meg egy olyat is, ami csak a hátlapra megy. Nyilván ez atomtámadás ellen nem véd, de én sosem ejtettem még el egy telefonomat sem, a karcok ellen viszont kiváló, meg jól is néz ki, meg jobb fogni is.
-
dawez
tag
sziasztok,nem reg lettem egy ilyen keszulekem es kineztem egy dbrand skint viszont en meg ilyet soha sem raktam fel, ezert annyit szeretnek kerdezni hogy mennyire nehez/ maceras a felhelyezese ?
-
veterán
-
PK1
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel van feleslegbe egy UAG Civilan Zöld gránát biztos tok -
DJosef
őstag
Üdv Urak!
iPhone 7-hez képest mennyivel nőt az SE üzemideje? Leginkább azokhoz szól a kérdésem akik 7-ről váltottak.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
veterán
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1956 üzenetére
-
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
nemrég váltottam gen.1-ről gen.2 SE-re.
az új telefonnal olyan hibába ütköztem, hogy nem tudom a nyaralós képeket-videókat latopra menteni, mert folyamatosan megszakad a kacsolat importálás közben.
ha itunes-el szinkronizálom pl. bizt mentés akkor gond nélkül végigmegy, de ha csak a 104APPLE-es könyvtárat vagy annak tartalmát szeretném felmásolni intézőbe vagy importálni a Fényképek alkalmazásba win. 10 alatt akkor mindig hibába ütközök
mit lehet ez ellen tenni
a kábel gyári, új. USB portok jók és mindegyiknél ez van. a régi SE-nél ilyen problémám nem volt. -
kislaci
senior tag
Kíváncsi lennék, maga a tok mennyire jó, főleg a skinnel a hátán.
-
kislaci
senior tag
Amúgy is csak a hátlap fehér, előlap fekete, szóval...
Valaki használ dbrand caset? Mennyire éri meg? Elég jól néz ki.
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #1937 üzenetére
Akkor én a feketét választanám a fehér telefonhoz.
“Praise The Sun” \[T]/
-
TomPack
őstag
válasz kislaci #1940 üzenetére
Helló!
Van rá google naptár, mi is így használjuk!
Sőt, majd az újonnan elmentett kontaktjaidat is visszaszinkronizálja a google telefonkönyvedbe. (igaz, ezt nem kérdezted, de nálam sarkalatos pont)Az NFC szerintem nem fog menni. Én CloudPrint képes nyomtatót használok. Droidon egyszerűbb volt, itt annyi csavar van benne, hogy a Drive alkalmazásba feltöltöm és onnan tudom kinyomtatni.
LG okostévém van, a youtube-ot ugyanúgy ki lehet rá rakni mint droidon. A többi appot nem használom, arról nem tudok nyilatkozni.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, még sosem volt almás telefonom, de lehet beruháznék egy ilyenre. A feleségemmel megosztott google naptárunk van, amit én beírok látja ő is, illetve fordítva. Ezt meg lehet tenni úgy az almás naptárral, hogy ő maradna droidon? Más, van egy nfc-s samsung nyomtatóm, a telefonról lehetne vajon nyomtatni róla érintéssel? Youtube music megy rajta, illetve netflixet youtubeot LG okos tv-re kirakni lehet, mennyire bonyolult? Köszi
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1936 üzenetére
Valóban. Kifejezetten órával kapcsolatban volt a megállapításod. Én mentem el más irányba.
-
válasz Šolaire #1930 üzenetére
Fehér
twofatcat
gonger : Fogalmam sincs mivel az oldalukon semmilyen kézzel fogható specifikus leírást nem találtam, plusz a nagy plusz jelzéses minta nem tetszik a tetején. Nagyon letisztult, minimálista dizájnt keresek.
pinnacle : Ez nem jó hír, gondolom a tekercs csak középpontjában adja le a töltést. (Gondolat).
flamer: Pitakát nézegettem, ott volt a dual pad . Kis elképzelt listámon szerepel a top háromban.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
válasz pecccccccca #1891 üzenetére
Én a Samsung watch és iphone párosításról beszélek és Apple watch Samsung telefon párosításról. Ha nem a sajátjával van, akkor nem teljes a használhatóság.
mi band van nekem is, amit tud, azt tudja ios-en és androidon is
Az említett watchok azért komolyabbak egy mibandnél. Nem hasonlítanám össze őket.
HARLEY-DAVIDSON
-
_flamer
aktív tag
válasz Luck Dragon #1921 üzenetére
Esetleg a Pitaka is szóba jöhet. Jó cuccai vannak.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
pinnacle
nagyúr
Vettem egyet, egy idő után villogott a fehér led, ami hibát jelez. 1 óra alatt töltött 10%-ot. Kicsit megmozgattam, most nem villog. 5 perc után töltött 2%-ot.Pontosan, hogy kell rátenni, vagy nincs ennek jelentősége, lehet hibás a készülék? 8-al próbálom. IKEA-s kábellel, Samsung töltőfejjel.
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz Luck Dragon #1927 üzenetére
Ez mivel tud többet, mint az Ikea-s pad?
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1929 üzenetére
-
Šolaire
veterán
-
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1927 üzenetére
Jól néz ki, akár lakásdísznek is jó Neked kell eldöntened, melyik illik jobban a környezetbe, ahol használni szeretnéd. talán a fekete praktikusabb, mert nem annyira "koszolódik" (legalábbis kevésbé látszik rajta)
-
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1925 üzenetére
A Beseus termékeknél egy okozott csalódást Vettem egy szivargyújtó töltőt és a Skoda szivargyújtójába "rövid" volt
-
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1923 üzenetére
Az én tartóm nem karcol, én sem örülnék neki, ha olyan lenne. Puha műanyag papucsok vannak rajta és nem sérti meg a kocsiban a szellőzőrácsot. A szélvédőre gumiharanggal, vákuummal tapasztható meg szintén rossz tapasztalatokat okozott. A mágnesestől én is félek több okból is. Bár mindenki esküszik rá, hogy erősen tart, de nem szeretnék pórul járni vele, hogy esetleg mégis leesik, szóval azt kihagyom. A mágneses tér nem zavarja a telefont, max a vezeték-nélküli töltőt befolyásolja.
Nekem a Baseus több terméke is bejött már töltő, tok, kábel és tartó is.[ Szerkesztve ]
-
Nekem nem jön be ez a rögzítési forma. De már leírtam miért.
Sok a mágneses is, de egyrészt nem tartom biztonságosnak, csúszkál, meg a sok mágnes sem tesz jót neki hosszútávon "szerintem".
Baseus márkát még nem néztem. De az is sorra kerül.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1921 üzenetére
Köszi, akkor elvileg így is használható, mert nem szeretném a tokból állandóan kiszedegetni. Én a Baseus autós és töltős tartókat nézegettem, olyan van most is, a gravitációs, szellőzőrácsban rögzíthető, csak ez nem töltős még.
-
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #1874 üzenetére
Nagyon szemezek ezzel a vezeték nélküli töltéssel. Csak vannak aggályaim, mert én elég vastag tokban tartom. Ha már vennék, akkor nemcsak otthonra, hanem a kocsiba is jó lenne, csak ott pláne vastag lenne a tok, mert a tok előlapját a tartóba helyezve vissza kell hajtanom a hátlapra és úgy csúsztatom a tartóba, így dupla vastag lenne már a réteg a telefon hátlapja és a töltő között
-
col
addikt
válasz #76289792 #1918 üzenetére
Rendben, akkor hagyjuk. (Amúgy egy nemzetközi platformon, több országban is használatos és jelenlévő, magyar, német, angol nyelvű GPS alapokon és egyéb kommunikációs lehetőségeket is kihasználó segítségkérő és csoportos tájékoztató, értesítő, riasztó program.)
Mindenesetre évekig csináltam és ez volt a fejlesztők tapasztalata. Amúgy pont azért írtam, hogy érdekes, hogy az IOS-ra gyorsabban kijött ez a funkció, mint az Androidra. Nem azt mondtam, hogy nehezebb (programozni), hanem azt, hogy lassabb, nehézkesebb az eljárás általában a "bürokratikusabb" és a más policy miatt az Apple-nál.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
col
addikt
válasz #76289792 #1916 üzenetére
Amint már írtam teszteltem párhuzamosan Androidon és IOS-on is egy szoftvert, ami folyamatosan fejlesztés alatt volt. Lényegében 1-2 havonta jött ki "javítás" hozzá. Amit én akkor tapasztaltam és a fejlesztőktől tudtam, az annyi volt, hogy az Androidos verzió hamarabb kikerült a letölthetőek közé, mint az IOS-os. Néha 10-12 nap is volt a különbség, hiába került egyszerre elküldésre engedélyeztetni és több észrevétel, "kifogás", kiegészítési kérelem is jött mindig az Apple részéről.
(De ne offoljuk szét...)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
törölt tag
Lehet akármennyire szigorú, habár nem találtam infót arról, hogy mennyivel szigorúbb mint Androidon...viszont ellenőrizni, adatot gyűjteni illetve megírni a javítócsomagot egy maréknyi készülékre jóval egyszerűbb, mint a piac másik hányadán. Azért írtam hogy nem különleges, mert ez a megszokott.
-
col
addikt
válasz pecccccccca #1914 üzenetére
Hát akkor még arra egy ideig várnunk kell
-
pecccccccca
őstag
Az USA-ban már régóta van. Most kezdte Európában és Kanadában ezt bevezetni. Szóval jelenleg folyamatban van. Maximum 1-2 év és itthon is lesz lehetőség nem az Apple-el szervizeltetni a telefont.
Sőt igazából már most is igényelhetik a szervizek a lehetőséget itthon is.[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz pecccccccca #1912 üzenetére
Erről hallottam, de úgy tudom ez egyelőre még Mo-on nem működik. Tudtommal főleg az USA-ban van/lesz így.
-
pecccccccca
őstag
Sőt mindezt megfejelte az Apple azzal, hogy külsős független szervizek is szervizelhetik az Apple készülékeket és alkatrészt is kapnak. Annyi a megkötés, hogy mindenképp kell egy üzlet ahol a kuncsaftokat fogadja a szerviz és egy Apple által jóváhagyott szervizesnek is kell lennie az üzletben. Gondolom lesz valami gyorstalpaló amit el kell végeznie a szakinak...
-
col
addikt
válasz pecccccccca #1910 üzenetére
Ok, lehet és akkor úgy legyen. Ennek csak örülhetnek akkor a felhasználók/programozók, bár megvan a veszélye is, hogy könnyebben "átcsúsznak" majd akkor talán kevésbé jó és megbízható programok is.
-
pecccccccca
őstag
Pont ezt írom, hogy most enyhítenek/enyhítettek ezeken a dolgokon almáék. Sokkal könyebb dolguk lesz a programozóknak appot fejleszteni ios-re mint eddig.
Nem régi a hír valószínűleg te még azért nem találkoztál az áldásos hatásaival korábban.[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz pecccccccca #1907 üzenetére
Korábban egy szoftverfejlesztő cégnek segítettem tesztelni programot. Volt Androidos és IOS-os verziója is. Érdekes módon az IOS engedélyt volt sokkal nehezebb megkapni és néha apróságokon vágták vissza, napokig vártunk utána a "jóváhagyásra". De lehet azóta könnyítettek, bár szerintem az Androidhoz képest még mindig macerásabb.
(Nem is beszélve arról, hogy azért Androidos rendszert még mindig többen használnak, mint IOS-t tudtommal, tehát gondolom onnan is nagy a nyomás, hogy megkapják.)[ Szerkesztve ]
-
válasz pinnacle #1906 üzenetére
Az autó alapból fel van szerelve navival, de vannak olyan helyzetek mikor elszakad nála a cérna és nem tudja hogy most merre is jár ez akkor gond mikor Szfv & Bp belül nem mindegy mikor fordulok le. Ilyenkor jól jön egy második segítség. Így mondhatom hogy csak másodlagos Gps a készülék.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pecccccccca
őstag
Nemrég olvastam egy cikket, hogy az apple engedett a ilyen-olyan nyomásnak és megkönnyítette a programozók, külsős app fejlesztők dolgát. Nem lesz olyan magas az a léc amit meg kell lépniük a fejlesztőknek, hogy engedje az apple a store-ba való felkerülését az appnak.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Luck Dragon #1904 üzenetére
Köszi! Ha ilyen régi, akkor valószínüleg tényleg jó. Pedig szerintem a hűtőrácsos telefontartó a jó a hűtés miatt. Egy navigációs készülék azért lehet jobban bírja, ha direktben süt rá a nap, mint egy telefon.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz kalanchoe #1895 üzenetére
Ha már Mi Band, ott első 2-3 szériánál nagy segítség volt sokaknak pár 3rd party app, na az iOS-en nyilván nehézkesebb (de lett).
Nekem az furcsa inkább, hogy Apple Pay előbb lett itthon elérhető, mint a Google Pay, és mintha utóbbiért nem is nagyon kapkodnának a bankok (tudom, Revolut, Monese és társaival mindkettő megy már évek óta, de én most nem arra gondoltam).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz pinnacle #1903 üzenetére
Nem szeretem ezt a csipeszes megoldást mert a hűtőrácsot megkarcolja. Én meg háklis vagyok ezen a téren. Nem kockáztatok.
Gyanúsan olcsó? Lehet ,de 2013-óta van piacon és mindenki dicséri. Majd meglátjuk de eddig ígéretesnek hat.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Luck Dragon #1890 üzenetére
Akkor veszek kettőt. Egyébként csak az a fura, hogy gyanúsan olcsó, de egy IKEA azért biztos ad a minőségre.
Ilyen típusú tartót próbálj. Nap nem süt rá, és még a légkondi is hűti a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz #76289792 #1900 üzenetére
Hát nem tudom. "Ismerve" az Apple elég szigorú szoftverengedélyeztetési eljárását, nem hiszem, hogy sokkal egyszerűbb lenne ezt az IOS-ra megcsinálni és kiadni.
De lehet félreértelek, hogy kinek van sokkal könnyebb dolga szerinted.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Vettem most egy Samsung EE-V200SA tartott, már most imádom. Jobb mint az előtte lévő Homasita.
Aki ilyenben gondolkodik annak ajánlom.
Sajnos matt fólia nem volt ott ahová menetem ,így marad a rendelés de akkor már jön hozzá egy jobb töltőpad is amiről fentebb volt szó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Eladó szép állapotú, dual simes Huawei P30
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest