- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Persze hogy van copy paste csak a fogalmazås miatt ott nem hasznåltam, a kèpet mèg aznap le kellett töröljem (nagyon råmfeküdt a leånyzò) mert az arca is felismerhetö volt, de mivel åtküldtem BT-n mèg vissza tudom szerezni. Ja ès az ùjabb SE mobiloknål mint W980, W995, Aino mår nem lehet fotòzås közben zenèlni, ez nagy èrvågås szåmomra, többek közt ezèrt is tèrtem vissza az A100-as platformhoz
-
LEFTHORSE1
őstag
Egy szinte mindennapos multitaskos élményem a Sony Ericsson T650 telefonommal, korán megérkezek a munkahelyemre, egyedül vagyok senki sehol, zenét hallgatok BT-n közben OM-vel netezek, épp egy hozzászólást írok de megnézek egy képet az albumba vagy egy infót a jegyzeteim közt hogy nehogy badarságot írjak, folytatom a hsz-ást közben felhív a főnök hogy inditsak el egy vízpompát de 15 perc múlva kapcsoljam ki, OK visszaszámláló beállit elindit, folytatom a hsz. , közben még zeneszámot váltok de már megérkezik két munkatársam meg a recepciós csajszi, míg szóba áll a többiekkel látom hogy a táskája beleakadt a szoknyácskája aljába és kivillan a popsija, húú ezt le kell fotózni, gyorsan saját menük kamera és meg is van a madárka, lessz aminn poénkodni, yess, közben befejezem a hsz írását , böngészek tovább megérkeznek a többiek, mutatom a nap fotóját, uuu küld át BT-n, megy a transzfer ,én meg böngészek tovább, közben az időzitő is jelez... ha ezt tudja az Iphone akkor számomra rendben van a multitaskingos képessége
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest