- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
természetesen mindent elolvastam, de továbbra sem értem miért sznob valaki attól ha történetesen az almát szereti a körte helyett... vagy esetleg fordítva
#114: lehet h én nagyon konzerv vagyok, de engem a streetview is hidegen hagy ha amúgy van gps-em ami alapján odatalálok. vagy akár - most valami durvát mondok - egy oldschool kihajtogatós térképem
nekem ez max akkor segítene ha fejből kellene odatalálnom valhova, de lehet h akkor se sokat. -
asadasad22
őstag
a szar az szar, sztem nem sokmindent kell/lehet rajta magyarazni. jelen esetben szar peldaul mert:
-lassu
-feleslegesen tolt le/be egy szep kis hatterkepet minden alkalommal
-nincs prediktiv kereses
-sok esetben egyszeruen nem azt talalja meg amit az ember keres, es nem a relevans talalatokat rakja elolre, hasznalhatatlan talalatokat ad
-sok dolog, ami egyszeruen abbol kovetkezik, hogy microsoft a cucc: nem mukodik egyutt gmail-el, google maps-el, sok egyeb hasznos ficsort nem tudlenyegeben talan egy resze van ami viszonlag hasznalhato: a kepkeresoje.
daa-raa: nyilvan nem arra a reszere gondoltam
-
majom2
senior tag
én is csak az egyszerüség kedvéért neveztem el így. lehet hogy nem ártana valami következetesség ezekben a nevekben. nem értem miért nem sorszámozzák kézenfekvő módon a különböző generációkat, úgy ahogy az ipod-okkal is teszik...
én arra számítok hogy a bejelentést követően nem sokkal megjelenik egy sw frissítés néhány apró újítással, a 4.0 pedig majd csak az új készülékkel egyidőben érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest