- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #171 üzenetére
jó, én elhiszem, hogy viszonylag könnyen nyilatkozom, desktopon Windows IE-vel, munkában Windows Server, PDA-n Windows, tehát a legszélesebb spektrumot lefedem a webes technológiákat illetően és úgy általában is, de most érted, pont én kezdjek el szabadságharcoskodni és nekiesni Moonlight-ot meg Mono-t fejleszteni?
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #163 üzenetére
"mindig az jön le a mondandódból, hogy lesajnálod a konkurenciát, hogy jobb lenne ha el is tűnnének a piacról"
szerintem ez önpszichózis, sosem mondtam, és többször meg is jegyeztem hsz végén, hogy nem azért mondom, mert...
azt sem mondtam, hogy jó, hogy MS mindenből sajátot csinál, de amit csinál, az legalább általában jó. wmv és wma pl kifejezetten jó, nagyon sok helyen támogatják is, több zeneboltot is ismerek, ahol ezeket nyomják. a világbéke meg marad a szépségkirálynők álma.
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #147 üzenetére
félreértesz, nem érvelek, csak elemzek. persze, hogy a saját megoldásaikat tolják, de mutass egyetlen céget, ahol ez másképp működik és máris visszavonok mindent, amit eddig mondtam.
"sokadik főverziónál tart, de élőben még csak azok látták, akik külön expedíciót szerveztek a felkutatására?"
pont nemrég linkeltem a showcase-t, meg már az RTL Klub is használjaellenben azt is linkeltem még korábban, hogy - nem sokadik, csak harmadik főverzió létére - a Flash-hez képest milyen meredek fejlődési pályát járt be már most.
"ha már valamit szeretnének szélesebb körökben terjeszteni, akkor tessék megrázni magukat, és normálisan csinálni."
szerintem a 99% elég széles körnek számít. -
moonman
titán
válasz
#16820480 #141 üzenetére
képes... aztán meg lehet nézni, mit szenved mindenki a Linuxos Flash-sel.
nézd, én nem vitatkozom veled, biztos szörnyű Silverlight meg ActiveX nélkül élni Linuxon, de az MS-nek hol érdeke, hogy akár a kisujját is megmozdítsa ezirányban? mekkora a Linux felhasználóbázis, és ezek közül hányan adtak akár fél centet is az MS-nek? az ő fejükkel kell gondolkodni, egy 1% körül ingadozó kisebbség kedvéért nem fognak egy fél embert sem beállítani programozni.
azt viszont nem értem, hogy a Linuxos közösség miért nem mozgolódik jobban ezirányba, a Silverlight nyílt forrású, a Linuxnak meg épp az lenne az erőssége, hogy bárki fejleszthet alá, nem?
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #135 üzenetére
tudod jól, hogy olyan nem létezik, hogy "platformfüggetlen". létezik Silverlight Windowsra, OS X-re, ezzel a piac 99%-át már le is fedték. a Linuxos közösség meg ne sírjon, hanem húzzon bele a Mono fejlesztésébe, ha akar RTL-t nézni (én sem nézek bulvárt
), mindenesetre ez egy ilyen szemét világ, ahol a profit irányítja a dolgokat.
és ezt mindenféle Linuxosokkal szembeni ellenszenv nélkül mondom.
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #116 üzenetére
szerintem a streetview pont nem segít a navigációban, csak arra jó, hogy megsértsék egy csomó ország törvényeit és kiváltsák az ott lakók felháborodását, hogy befényképeznek a seggükbe. ha már ott vagyok, akkor körül tudok nézni, az a lényeg, hogy hogyan jutok el oda. amennyire részletes kép kell a környékről, az már a műholdas fotókon is bőven látszik.
megaztán ott ez a HTC Footprints, egyelőre hezitálok, hogy használni fogom-e (attól függ, milyen hamar nyírják ki a fícsört, meg exportálható-importálható-e), mindenesetre párszor majd kipróbálom.
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #114 üzenetére
én mindig műholdképes módban használom, még pda-n is, mert szeretem látni, hogy milyen épületet keressek.
és nem, nem fontos a twitter, mert nem használom, de nem csak én vagyok a világon. amúgy mint már többször elmondtam, térképre Google-t használok, webkeresésre viszont Bing-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest