- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soleco
tag
Én használtam Lenovo-t, Sony-t, Samsungot, Xiaomit droiddal, egyik sem jött be. Aztán a Xiaomimon most Resurrection Remix van, a Lineage OS launchere sem tetszett, viszont Pixel launcherrel most nagyon tetszik. Ahogy pl. az android 4-et még annyira rossznak tartottam hogy inkább WP-re tértem, most viszont az android 7 (számomra) tökéletes.
Szóval csak annyit hogy az IOS-ről lehet mondani hogy ilyen vagy olyan, de androidnál azért sok eltérés van ROM és ROM között. S mikor megunom a telefont, teszek rá egy másik ROM-ot és ici-picit olyan érzés mintha új telefont kaptam volna xD. -
Soleco
tag
2500 mA-s akksival felérne az androidos konkurensekkel, viszont jónak akkor se mondhatnánk. Ezzel az akkuval még éppen hozza az 1 napot, viszont feltételezem senki nem 1 hónapra veszi a készüléket, viszont az akksi az egyre gyengébb lesz, 1 év után meg eljut oda hogy napközben is tölteni kell. Legalábbis Apples ismerőseimnél én így láttam.
Gondolom ez is arra megy ki hogy évente cseréltessék az emberek az akksit, vagy vegyenek újat. Ezt nem bírom az appleba, egy hülye töltő kábel is ott van hogy 10.000 forint. NFC-s töltő is természetesen arany áron lesz, és az Iphone X-nél is úgy látom hogy arra mentek rá hogy aki fél millát is kifizetne a tellóért annak legyen rá lehetősége. Aki meg nem, annak ott az Iphone 7/8. Persze Samsungnál is drágára sikeredett a Note 8, +100.000 forint az S8+-hoz képest, szóval nem az apple találta ezt fel
.
S az Iphone X-el az egyetlen problémám az a belógó kamera. Jó és szép a káva nélküliség, viszont mire használjuk a nagy képernyőt? Játék, videózás, böngészés. És ezeknél meg a kamera sávja holttér.
-
Soleco
tag
Ez az első Iphone ami nem kapott semmiféle plecsnit?
. Nincs Jack, képernyő felbontása lehetne jobb, akksiból is mehetett volna 2x ekkora, viszont azt lehetett sejteni hogy a Jack nem jön vissza, mivel az Iphone 7-nél kijelentették hogy felesleges.
Új generációnak kevés, viszont ráncfelvarrásnak sem mondható. Nem csoda hogy nem fogynak a készletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest