Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• weberzolee

aktív tag

válasz baladam86 #669 üzenetére

ok. igaz, én kérek elnézést részben.

ettől függetlenül a cikk akkor is hülyeség és apple fikázás, nem találom sehol azt a reklámot, hogy az iPhone 8 HDR kijelzővel rendelkezne. annyit találtam csak, hogy képes lejátszani HDR tartalmat, ami valószínűleg igaz is, más kérdés hogy nagyobb fényerejű/kontrasztú kijelzőn jobban mutat, de mondjuk ez igaz egy 4K tartalomra is.

CNET
    While all three new iPhone models support HDR10 and Dolby Vision playback, only the iPhone X comes with a true HDR display. This is achieved through using OLED technology instead of the LCD screens with IPS found on the iPhone 8 and iPhone 8 Plus. The OLED display on the iPhone X has a significantly higher contrast ratio of 1,000,000:1, versus 1,300:1 on the iPhone 8 Plus and 1,400:1 on the iPhone 8.

APPLE
    iPhone 8 and newer, iPad Pro (2017), and Apple TV 4K can play HDR10 and Dolby Vision content.

• weberzolee

aktív tag

válasz Teal'C #623 üzenetére

szakmailag "ott vannak" a srácok...tovább nem is olvastam :DD

Na de mit keres ebben a listában az iPhone 8 és 8 Plus? Igazából semmi keresnivalójuk itt, és bár valószínűleg a szoftveres támogatás miatt képesek lehetnek látszólag jobb képet nyújtani az átlagnál, közelében sincsenek a fent említett készülékeknek, ha HDR videózásról van szó, ugyanis a kijelző hardveresen nem támogatja ezt.

ez komoly? azért nem tud HDR -t fotózni a kamera mert a kijelző nem SuperAmoled és nincs akkora kontraszt? ennyi erővel a 4K videó is minden telefonban kamu, mert a kijelző nem tudja a felbontást?

Új hozzászólás Aktív témák