Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
+(#5328) ILLDisPozed
Köszönöm!

Hát, azért eléggé érzékelhető, nem hiszem, hogy nem vettem volna észre... de aztán lehet, nem tudom.
Csak emlékszem épp megállapítottam, hogy érdekes mód sehogy sem melegszik ha zenét hallgatok, vagy böngészek redditen, olvasgatok stb. Legalábbis annyira nem, hogy a tok is felmelegedjen, aztán egyszer csak elkezdte. Pedig semmilyen nagy energiaigényű alkalmazást nem használok (nem jobban mint előtte), ettől függetlenül előfordulhat, hogy valamelyik app updateelve lett és el lett cseszve és jobban pörgeti a SoC-ot.Nem tudom volt-e, de én decemberben amit vettem az bizony 128-as.
Meg annyi különbség még volt mellé, hogy nem mellékeltek gyárilag lightning-jack adaptert. Úgy tudtam jár hozzá, Apple támogatás meg felvilágosított, hogy a mostanában gyártott nyolcasok mellé már nem mellékelik. Szemét húzás, de ez van.@ILLDisPozed: Nyomtam full restore-t, beállítottam mindent újból (nem használtam icloud mentés visszaállítást). Azután írtam, hogy az sem segített.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Most már van 128-as i8 és i8 plus, amióta kijött a 11-es széria.
Pano: Szerintem ha van rá időd egy full restore után is ha így csinál vidd be szervizbe nézzék át és sorolj fel minden problémát.
Az enyém nem melegedik csak ha valami olyant nyomok (játék vagy töltés közbe folyamatosan használom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg annyi különbség még volt mellé, hogy nem mellékeltek gyárilag lightning-jack adaptert. Úgy tudtam jár hozzá, Apple támogatás meg felvilágosított, hogy a mostanában gyártott nyolcasok mellé már nem mellékelik. Szemét húzás, de ez van.