Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Szellem.
üzenetére
Érdekes amúgy én pont fordítva voltam , csak nem bírtam annyi ideig az iPhone-nal. Egy héttel korábban teszed fel a hirdetést, akkor mi cserélünk telefont.

Nekem hiányzott a nagy screen, a transmission client, a miband funkciói, widgetek, aptX, streameles yatseval az rpire vagy fizetés az NFC-n keresztül vagy éppen, bemondva keresni és lejátszani egy trailert a youtube-on.
Egyedül az aksi idő ami zseniális volt, illetve úgy tűnik, megszoktam a force touchal váló lépkedést a szövegben, de ha már itt tartunk a keyboard is jobb szerintem androidon, már ha swypeal írunk. És az aksi is valahol trade off volt, mert pl így hétfőnként nem tudta automatikusan lehúzni a Spotify playlistet, csak ha elindítottam vmi zenét.
Nehéz is volt mégis üresen kongott a kijelző.Szóval nekem az a meggyőződésem, hogy szolgálatában és lehetőségekben többet nyújt az android, illetve amiben bíztam, hogy nem bukom akkorát rajta, ha eladom, hát pár hónap alatt 100k-t zuhant az iPhone is.
Megkérdezhettem, hogy neked mi hiányzott a Note-ból, mi húzott vissza?
(Egy sok éve iPhone-os kolléga is i6-ról beleugrott egy s8-ba és eddig csak jókat tudott mondani, kíváncsi vagyok, hogy hétfőig kitart-e a lelkesedés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest