- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek.
Viszont a kijelző kapcsán...
Ugye nem használnak mindenféle megjelenítést lezárt képernyőnél,az amoled maximum a fogyasztás csökkentése miatt lenne jó,meg VR.Engem pl.nem érdekel,mert ami bevált ehhez a komplett egészhez,rendszerhez,bőven elég. A felbontás szintén elég.Minek bojgatni? Persze az árba beleférne,meg a tudat,hogy ha már ennyi,akkor miért nem magasabb a felbontás,stb.
Az LG G6 lcd-s és elég gagyi a megvilágítása, amikor az aod be van kapcsolva. Ráadásul emiatt merül is rendesen.A Samsungon normálisan megoldották,amoled a kijelző.
Tehát gyakorlati haszna egyelőre nincs,szerintem. Nem tudom a X-ben lesz-e valami plusz funkció,ami miatt kellett az oled.
Szóval igen,rakhatnának bele ezt-azt,mert simán beleférne,de nem raknak. Lehet majd jövő évtől. Ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest