Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz
JamesLavelle #5271 üzenetére
Én pl. az iTunest nem szeretem ezért az Syncios -t használom fájlok átvitelére pc - telcsi között. Ha lementettem a fényképeket, zenéket, videókat, stb. akkor a telefonról törlöm, majd a Nemrég törölt mappából is törlöm a képeket mert még 30 napig tárolja, hogy vissza lehessen állítani.
Én pl. használom az OneDrive -t és a GoogleDrive -t is tárolásra. Ha nincs letöltve az app a telcsire akkor fel kell telepíteni az áruházból és utána a megosztással át tudod küldeni bármelyikre vagy akár szinkronizálhatod is.A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).
Nem tudom téged miért bánt, hogy bekapcsolja ami kell neki? Úgyis csak addig működnek amíg kel neki és elég jól működik. Akksi idő pl. szinte semmi amit fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest