- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
A gyári is felpúposodhat egy idő után.
Anno az apple akkucsere akció programja keretén belül cseréltettem az istyle szervizben az akkut, ahol elvileg eredetit raknak bele.
Nos ez nem is hasonlít a gyári akkura.
Szval ki tudja mikor mit raknak bele.Senkit nem szeretnék buzdítani az otthoni akku cserére, és a szervizt sem szeretném leszólni.
A tévedés jogát fenntartom, de nekem ez volt a saját tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Ujjlenyomat olvasóra megoldás lehet, ha megtisztítjátok a gomb felületét, majd újra „beregisztráljátok” az ujjakat. Illetve arra is figyeljetek, hogy bár gyors a 6S olvasója, azért kellő ideig rajta kell hagyni az adott ujjat. Velem már előfordult, hogy a kelleténél előbb emeltem fel az ujjam - kissé türelmetlen voltam - és nem olvasta be. Ha ezután is sz*r, akkor ... passz/szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Szia!
parancsolj!....igaz én amazonról rendeltem és olcsóbb volt...talán 30euro?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
MODERÁTOR
Beállítások / Mail / Fiókok / adott fiók / Mail napi szinkron.
Itt próbáld meg átállítani arra, hogy "nincs korlát".Ha a szerver oldalán korlátozva van, hogy pl imap elérés esetén meddig lehessen látni az imap mappákat, akkor lehet, hogy nem tudsz többet látni mobilon. Akkor az imap szerveren kell beállítani, hogy meddig lehet látni.
univerzita: igen ez az. Gmail esetén nincs, mert ott az imap felületen tudod állítani. Ez a fiókosdi amit írtál te is és én is, Exchange szerver esetén működik (de ha vállalati, akkor gondolom az).
Ami még furcsa, hogy icloud fiók esetén se jelenik meg ez a beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Akkor a Z10-et dugd össze a géppel és mentsd le a fotóit, nehogy balhé legyen. Ezek majd ha kellenek az új telefonjára, akkor iTunes-el fel tudod rá szinkronizálni őket. Nézd meg a névjegyeit hol tárolódnak, BB tud a telefonon is tárolni. Ha ott van, gmail-be felszinkronizálni, majd az a fiókot beállítani az iPhone-on.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Milyen telefonról jönnek? Valószínű ott is felhőben (gmail, outllook) voltak tárolva a névjegyek, így ha itt is beállítod azt a fiókot, akkor felszinkronizálja ugyan úgy, mint droidon vagy Win-en.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
spider80
őstag
Ha jól tudom,mindössze annyi változott,hogy megszűnt a 16Gb tárhelyű modell,és helyette 32Gb lett az alap. Minden más változatlan.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Csataálca
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...