- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
-
válasz
talamasca #399 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam. Van egy note 2-m (munkatelefon) és egy i4s-em (magántelefon).
Alapvetően a munkatelefonomat akarom frissíteni. Itt gondoltam arra, hogy az lehet az i6+. A kijelzőméret jól jönne, és elengedhetetlen a kifejezetten erős akkukapacitás. Ebben pedig az 5s nem versenyezhet, ez szerintem nyilvánvaló.
A note 2-nek húzós munkanap végén is ritkán esik 40% alá az akkuja, pedig az már tényleg durva használat. A 4s-emet ehhez nem mérem, mert egyrészt kisebb akksi, másrészt elhasználtabb is.
De az 5/5s akkuról nem olvastam jókat. Sőt konkrétan rosszakat. Illetve, a múltkor volt nálam egy barátom az irodában, olyan délelőtt 11, dél között érkezett, új céges 5s-e volt. Na mondom, míg beszélgetünk, hadd nézegetem. Akku 9%. Nemán... De, mondta hogy ez van, rutinosan vette is elő a töltőt és tettük konnektorra. Igaz, ő is nagyon sokat telefonál / emailezik / böngészik munka közben, mint én.
Egy ilyen akkuhasználat számomra teljesen elfogadhatatlan egy munkatelefonnál. Ezért kieső az 5s teljes mértékben, amúgy más paramétereit tekintve szerintem megfelelő lenne.kris78: nem értem ezt, hogy "plus?".
-
Cyberpunk
félisten
válasz
talamasca #381 üzenetére
Nem elég feltűnő a jobb felső sarokban.
Ez a meghajlik dolog túl van misztifikálva. Hány készüléket érintett eddig az eladott 10 millióból? 2-3 egy tucat? Nem tudni kinél pontosan milyen körülmények között deformálódott el, így komoly kijelentéseket tenni, hogy ez szar, meg el hajlik egy kissé nagy kijelentés. A másik meg hogy unalmas már, hogy két napja ebből áll ki az egész topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest