- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
kchris78 #569 üzenetére
Monjduk ez azért sok mindentől is függ, hogy mennyire tud az ember vigyázni a telóra pl. akinek kisgyereke van, annak elég gyakran le fog esni a telefon. Meg én pl. tudom magamról hogy kapkodó vagyok időnként, nekem jobb megelőzni a bajt.
lugosi: ja szerintem is így van, saját magunknak vesszük a telefont, hogy használjuk, nem azért, hogy továbbadjuk.
Engem akkor is zavar a karc, vagy a szélén a sérülés. De mondjuk én nem is a felszíni karcoktól félek, hanem ha esik törik, vagy eléggá láthatósan sérül. Meg a TPU szilikon tokot azért is szeretem, mert kényelmesebb, stabilabb a fogása pl. nem kell törölgetni a kamerát, ha zsebembe van, nem nyomódik be a gomb ha feszül stb.Mondjuk én lehet elzavartam volna a vevődet és vártam volna még, pár hetet és azt nem tudod a karcos telefon esetén mennyit alkudott volna ez a vevő.
-
karldergroße
senior tag
válasz
kchris78 #470 üzenetére
Részben igazad van, vannak olyan fejlesztések, amelyeknek csak a méretfitogtatás a lényege (pl. az LG G3 képernyőfelbontása.). Ugye azért az iPhone is belement a péniszméregetésbe a kijelzőméret terén, pedig esküdöztek, hogy 4,0 fölött nincs telefon. És pontosan ezért léteznek olyan dolgok is, amelyekben nem változtatni szerintem agyrém. Ilyen az FM-rádió hiánya, az mass storage-mód hiánya vagy a microsd-bővíthetetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest