- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
válasz
Hegyirabló #2985 üzenetére
Szerintem a neked megfelelő megoldás még nem igazán létezik.
-
Gengi
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #2185 üzenetére
Elmegy az 4 napot is csak ne használd. Én lemértem, minden szinten és gyenge az akkuidő, nagyon.
5 óra kijelzős működés?
Aztán meg valaki belinkeli, hogy nálam meg 8 órát megy. Jha, ha nem megy a kijelző. 10 óra zenehallgatás megöli. Ma reggel is neteztem egy órát hallgattam 3 óra zenét és az akku 59%-on áll.
Semmi nem szinkronizál a háttérben, a Messenger az egyedüli alkalmazás csak.
-
Gengi
senior tag
Nha, múltkor raktam fel egy aksis képet, ahol 5 órát bírt kereken a telefon használatban és kb 8 óra volt a készenléti idő.
Ma 8 órát bírt a telefon és még maradt 19%.
Viszont azt kell hogy mondjam ,hogy szerintem bugos az aksihasználat mérés. Ma lemértem a kijelzőidőt 1 óra volt kereken a többi csakis zenehallgatás. Mégis 40%-ba hozta a Safarit mint fő fogyasztót. 30% pedig az email.
Tehát kvázi semmi értelme az aksis képeket tolni és akkumulátor használatot figyelni.
-
Gengi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1961 üzenetére
Sok aksiképet láttam már fent, de a legtöbbször azt láttam, hogy úgy megy sokat, hogy nincs használva a telefon. Annak meg nem sok értelmét látom.
Meg kell nézni ,hogy folyamatos terhelés mellett mennyi van benne. Annál csak jobb lehet
.
Danny750 ::: 5 óra folyamatos idő viszont alsó hangon is sokkal rosszabb mint amit vártam. Azért nem kevés telefont lehet sorolni, ami nem phablet és sokkal többet bír.
-
Gengi
senior tag
Böngészőben meg úgy általában ,hogyna lehet egy textboxban tekerni?
PL.:
- Böngészőben ha van egy hosszú link, hogyan tudok beletekerni? (Megoldva. A nagyítót el kell vinni a kívánt irányba.)
- Egy TextBox-ban lévő hosszú szövegnek a végére szeretnék írni valamit, de nem tudok telefonnal odanavigálni. ( A nagyító itt nem működik.) -
Gengi
senior tag
válasz
tomi5244 #1677 üzenetére
Ha nem lett volna 4,7 tuti nem vettem volna
. 3 évig ekkora méretű készüléket használtam ez még kisebb is, a vékonysága pedig még jobb is, hogy át tudja az ember könnyen érni és stabilan fogni is.
Viszont az iOS és a hardwaren azért még van mit módosítani, hogy kényelmesebb legyen használni. A droidnál az érintős gombok annyival jobbak ,hogy a megnyomás miatt nem változik a súlypont. Meg alúl van példáúl a vissza gomb, itt meg át kell nyúlni a kijelzőn és behúzni.
Viszont tényleg jó próbálkozás, hogy ha kétszer hozzányúlok a HOME gombhoz akkor a felső rész lehúzódik és könnyű megérinteni.
"Tehát hosszútávú céljaim vannak. "
.
-
Gengi
senior tag
A héten vettem én is egy I6-ot. Még a vásárlásnál nem is, de rá 2-3 nappal azért egy igen idegesítő érzés fogott el ,hogy kevés lesz a 16 gigás verzió. Emiatt remélem valaki csuklik Cupertinoban. Első iPhone-om és nem igazán tudtam belőni elsőre ,hogy hogyan fogom használni. Eddig egyik telefonomon sem volt 1 giga zenénél több. Lusta voltam másolni, itt valamiért azt érzem, hogy használnom kell. Nha de most legalább jól ehet az ideg, hogy miért nem 64 gigásat vettem. Legalább szervíz által lenne bővíthető.
Galaxy Nexusról váltottam, tehát azért volt honnan
. Ahhoz képest, hogy az akkumulátorát nem tartottam acélosnak tesztek alapján. Rendkívül kellemes csalódás volt. Sőőt!
Azonal vettem rá tokot, de sajnos eléggé gagyit sikerült akkor mikor megvásároltam a készüléket. Esetleg valaki használ Flip Covert, mágneseset?
-
Gengi
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #282 üzenetére
Ez az év dumája.
-
Gengi
senior tag
Háááát a véleményem egy kicsit felemás . De az ajánlott plecsnit talán megérdemli alúlról. Rengeteg tök jó erénye van a Touch ID még mindíg lenyűgöz. A megbízható szinkronizálási lehetőségek megint mellette szólnak. A HW egy pontot leszámítva erős és kb 20%-al gyorsabban nyitja meg az appokat, mint egy S5. (A Third party-kat kivéve)
A formaterv szép. Mégha...Tipikus apple termék lett. A design és az okoskodás oltárán fel lett áldozva, hogy ultimate telefon legyen.
A design szép és király, meg minőségi is. De... Ezt a telefont első percben tokban kell hordani, mert leri róla ,hogy karcgyűjtő a ház. A kijelző meg bizonyította, hogy a védelme gyenge(Youtube videók). A kiálló kamera miatt meg már nem is olyan baj ,hogy lesz rajta tok, így legalább nem lesz kiálló és az sem gyűjti a karcokat.
Ha meg innen nézem, akkor a végeredmény egy ugyan olyan tejfölös doboz, mint a Samsungé. (A HTC M8 is karc gyűjtő)A hülyeség még a ram. Mi lesz a következő frissítéskor? Lag-lag hátán? IOS9 kicsit több infót akar a háttérben nyomni és már vége is .
A Fórumban is olvastam, hogy optimalizáció ... Úgy dobáljátok ezt a szót, mintha tudnátok is miről van szó. Ami egyszer kétszer belagol az optimalizálatlan, ami meg kvázi állandóan tölt esetleg animáció elfedi az meg optimalizált :S.
Az ártartás meg megint egy vicc. Ugyan úgy csökken az áruk, mindnek. A legvégén van eltérés. Egy 3 éves Iphone-t is el lehet még adni, de egy 3 éves Galaxy S-t már nem tudom kinek kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest