Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
én csak annyit akartam érzékeltetni, hogy az android nem rosszabb, mint ahogyan az, az iphone használók szájából állandóan hallható
Igen erre én is gyakran felfigyelek. Ezért is mentem bele a stabilitás boncolgatásába. Amúgy nem rossz készülék lett az I6, de én többet vártam tőle. Üzemidő nem sokkal lett jobb mint az 5S-nek, megkaphatta volna a 6+ kijelzőjét és képstabilizátorát. Előlapi kamerán is lehetett volna mit fejleszteni. Továbbra is azt mondom, hogy 2 GB RAM elvárható már ebben a kategóriában.
A barométer pontosan mire használható? Hogy található meg a rendszerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest