Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheMarci
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Telekomnal biztos, h le kell, h jarjon a huseg.
-
Gsx-rr
veterán
Szerintem az a Gevey sim.
[link] -
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Az meg mi?
-
TheMarci
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Persze, szerintem ha lejart a huseg, gondolom a telenor fuggetleniti. A tobbi modszer itt szabalyellenes.
-
TheMarci
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az elejen igen, amig nem volt hivatalos partner, most mar a 6s is fuggo lesz.
-
FIREBLADE78
addikt
Az volt? Kár hogy nem ott vettem. Na majd 6s
-
485
aktív tag
Helló, a telenoros 6-os független?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ios 9 beta 3 alatt nem megy a mobilnet tethering usb-n keresztul csak wifivel. Telo visszaallitas megvolt de semmi. Valaki tapasztakt hasonlot? Koszi
-
hj.jani95
aktív tag
Kicsit off, de ha ipadem felrakom tölteni akkor teljesen használhatatlan. Nem érzékeli a képernyőt normálisan. Miert van ez ? Eredeti töltőt használok illetve USB kábelt :/
-
gyuzso
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy csatlakoztatom az automhoz a telefont bluetooth-al csatlakozik, de ha telefonálok felveszi a hivást, megy a perc számláló is a központi kijelzőn, de nincs hang az autón, a telefonon van és ezt napi husz hivásból, párszor csinálja, ujra párositottam az autóval de mégse, eddig rendesen müködött, lehet, hogy a szoftver frissités zavarhatott be? Valaki tud segíteni?
-
univerzita
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Természetesen nem lebeszélni akartalak a 6-os ról. Főleg hogy szerződés kell kötnöd,remek telefon.
-
törölt tag
sziasztok! error 53 van restore-nál iphone 6-nál. van már rá megoldás? google-ben nem találok. próbáltam recoveryből visszaállítani vagy ötször, de nem sikerül. próbáltam dfu-ba rakni, de se kép, se hang. novemberig garanciális gyári független. ha holnap beviszem egy istyle-ba, mi fog történni? használtan vettem, ma. eredeti számlám nincs róla. mi van ha esetleg nem európai? akkor is legaranciázzák?
köszönöm!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Szerintem folosleges kiadas a zene miatt! Olcsobb egy Spotify vagy music elofizetes.
-
Runner_fxr
addikt
2 munkatársamnak is van, tényleg nagyon jók. Nem lehet belekötni. A megjelenésekor kicsit sokalltam az árát, de most már kicsit barátibb. Ha komoly androidos telót akarok az se sokkal olcsóbb.
freeroam12: Én a 128gigás verziót venném, kell a tárhely.
Sokat hallgatok zenéket róla, a másik ok meg a bluetooth-os hangátvitel. Az iphone ebben sokkal jobb mint a többi teló. Szebben szólnak a bluetooth-os hangszórók az almás telókkal. -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nem rossz választás, sőt. Én is most vettem 1 hete egy 6-ost 155 ért 1 év gyári garis független gariba cseréltet, minden tartozékával(kivéve füles). Kiváló telefon!

-
TayRol
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Jó a 6-os. Én most vettem egy új, függetlent, egy 5s-t váltottam le, de nagyon tetszik. Nem várnék a 6s-re, ezzel is jól elleszel.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Most csütörtökön kell új szerződést kötnöm, gondoltam veszek egy új készüléket is, bár akkor lehet várok még vele kicsit. Viszont 2 szer annyi pénzt nem adnék egy iphone 6s-ért, a sima 6-os is jó darabig használható lesz. A barátnőm 4s készüléke is hibátlan. Pedig az már nem mai darab, de még teljesen jól használható. Az androidos készülékek 4-5 év távlatában már sehol sincsenek. Már két év után gondok vannak.
Még átgondolom, de nincs kizárva hogy csütörtökön veszek egy 6-ost.
Köszi a válaszokat. -
dome29
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi , hogy valaki azt mondta "létezik" olyan program, hogy ha valakinek magyarul beszélek híváskor, ezt a hívott félnek Pl: angolul fordítsa le.
hallottatok már ilyenről? egyáltalán létezik ilyen ?? -
segesdil
csendes tag
sziasztok, azt be lehet valahogy állítani , hogy a hívás listában ne csak az elmúlt 10 nap hívásai legyenek benne hanem az összes ?
-
kicsisean
tag
válasz
üzenetére
dehogy! az apple oldalán kell regizned az apple id-del és utána kapsz egy mailt hogy letöltheted
biztonsági mentést érdemes csinálni, én is csináltam de nem volt rá szükség. utána egy linket kell megnyitni a telón, felteszi az iOS9 profilt a telefonra, kiírja hogy újra kell indítanod a készüléket, majd ha bemész a szoftverfrissítés részbe kiadja hogy elérhető az iOS9 nyílt béta 1,4 GB
nekem tetszik amúgy, elég szép finomítások vannak benne
-
kicsisean
tag
Sziasztok! Írtam valamelyik nap hogy amióta 8.4 van az iPhone 6omon azóta a telefonom merül mint a sz*r, az apple music ki van kapcsolva, a zene alkalmazás lassabb de maga a telefon gyorsabb.
Regisztráltam a nyílt iOS 9 telepítésére és megkaptam az aláírást, tegnap feltettem az iOS9-et. Tény hogy van benne hiba és néha beakad, de a telefonom NEM MERÜL és még gyorsabb mint volt. Minden eddigi problémám megszűnt. Remélem az iOS 9 ilyen jó marad
-
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ha teheted és nem sürgős a vétel várd meg milyen lesz, miket mondanak róla, és utána dönts.

-
TTomax
félisten
Most akkor merjem felrakni a 8.4-et?Nincs semmi gondom a 8.3al sem...
-
univerzita
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Inkább várni. Általában a új azon a áron szokott indulni mint amivel a 6-os indult. És a 6-os ára lehet hogy fog csökkenni. Persze a árfolyam is változhat ( csak kérdés milyen irányba ).
-
Runner_fxr
addikt
Sziasztok. Telefont szeretnék venni, érdemes most venni egy iphone 6-ost vagy van értelme inkább várni a 6s-re?
-
nbukta77
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi. Akkor magyarul semmire sem jo.
-
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. Van torrent kliens ios- re?
-
Rossi
addikt
06209976900, laleh:
Nálam speciel javult az üzemidő, még Music-kal együtt is, ami pedig nekem bejön, de ízlések és pofonok.
Ami viszont akksi-idő szempontjából számomra érthetetlen, hogy van, hogy 1,5 óra navigálással merül 20%-ot, van hogy ugyanennyi idő alatt 60%-ot.
Verziótól függetlenül, mindkét esetben kb. 100%-ról indulva.
-
Rossi
addikt
válasz
princesama2
üzenetére
Én lehülyéztem valakit a posztomban?
Vigyázz a szádra, ha már édesanyád nem tanított meg a jómodorra!
-
törölt tag
válasz
princesama2
üzenetére
én is maradnék a 8.3-nál.
-
princesama2
tag
Naprakész és a jó 2 külön dolog...
"Az én észrevételem az,hogy sokkal jobban merül 8.4-el és a zenelejátszó sem jön be annyira.
"
"én sajnálom hogy lefrisitettem 8.4-re mert ez a music app ugy szar ahogy van,az akkut is szivja mint az állat"
Korábban olvastam itt, hogy GPS jelet is lassabban fogja....Apple musicban lévő zenéket úgy sem hallgatnám, ha csak nincs tele ritka japán zenével amit kétlek...
Androidról jövök, mert ráuntam, itt jailbreak-kel sokkal többre vagy képes mint romozgatva...És most menj keresd meg az elgurult gyógyszeredet hátha nem leszel ennyire hülye ...
----------------------------Többieknek köszi a választ, sztem akkor maradok még 8.3-on.
-
-
-
Rossi
addikt
Olyanokat tudtok írni, hogy az embernek elgurul a gyógyszere...
Megéri-e váltani 8.x-ről 8.y-ra?
Nem éri meg, sőt káros, mert a végén még naprakészebb lesz a telefonod, javul a szoftver, meg esetleg kapsz új funkciót is hozzá (Apple Music 3 hónapig ingyen)...
Szerk.: Aki meg még mindig JB-vel szórakozik, az meg menjen már át androidra...
-
Valaki87
őstag
válasz
princesama2
üzenetére
Az én észrevételem az,hogy sokkal jobban merül 8.4-el és a zenelejátszó sem jön be annyira.

-
princesama2
tag
Sziasztok lenne egy pár kérdésem remélem kapok rá választ XD
1. Ios 8.4 mennyivel jobb mint az 8.3? Megéri egyáltalán váltani?
2. Ha most 8.3 jb van fent, itunessel lazán ráfrissíthetem a 8.4-et? (backupom win újra telepítés miatt nincs)
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Akkor mi tart vissza, hogy megírd?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem felesleges lenne, nem olvasná el senki, egyszerűbb kérdezni.
-
FIREBLADE78
addikt
Most már tényleg írni kéne egy összefoglaló hszt. Unalmas,hogy minden másnap az a kérdés hogy ha itt vettem v ott vettem akkor milyen garancia jár.

-
delon
tag
Sziasztok
Hol tudom beállítani, hogy a Real Racing 3 a képernyőt vízszintes helyzetben a másik oldalra forgassa? Így a hangszórón van a kezem és ez kicsit zavaró.
előre is köszönöm -
andikaaa
aktív tag
Tegnap megkaptam az ebayről ezt a full keretes fóliát. Van hozzá sok különböző méretű, kör alakú fólia is... Ezeket hova kell ragasztani? Pl. 2 db home gomb nagyságú illetve a kamera lencsére is lehetne ragasztani... A home gombon nem működne az ujjlenyomatolvasó... Akkor mire való?
-
Laca1212
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Amit írtál, azon is csak azért van 3 hó gari, mert cserélték gariban és ha 3 hónapnál kevesebb a gari rajta, akkor kap +3-at csere után mert nem hivatalos magyarországi APR-ből származik.
Ha hivatalos magyar APR-ből vagy magyar szolgáltatótól van, akkor cserekor újraindul az 1 év.Semmi esetre nem foglalkoznék himi-humi gsm-ből származó függő készülékkel. Tekintve, hogy manapság már a nem tiszta előéletű függetleneket is tiltják a szolgáltatók...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha hivatalos viszonteladótól vetted csak akkor indul újra, egyébként nem.
-
törölt tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
nekem töbször is cserélték mindig újraindult.Magyarországi telenoros vásárlás,és az istyle cserélte
-
delon
tag
+1
-
galaxys80
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ilyen, hogy "letiltás elleni gari" semmit nem ér.
Mindenképpen a függetlent vedd meg szerintem. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Menj inkább nyaralni belőle!

De ,hogy témánál legyünk ,biztos nem a függőt venném!
Jemilla Gsm Komoly bolt lehet!
-
oliwire
őstag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Nekem is ez volt, frissíteni nem tudott. Home+Power újraindítás után működött.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Egy gyors kérdést szeretnék feltenni.
Melyiket vegyem?
Iphone 6 16gb független 3 hó apple gari, új gariba cserélt 160ért
vagy
iphone 6 16gb 12 hó apple gari, zsír új, de telenoros, nyílván telenoros is vagyok.(GSM bolt, Jemila GSM letiltás elleni garival) 150 ért?(#6416) Gsx-rr Azt mondják, rég óta a piacon vannak, és korrektek.
-
-
esfrost
tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Légy egy kis türelemmel. Valószínűleg vagy a készülék vagy a felhasználód beragadt az Apple serverén, idővel time-out-al ki fogja őket dobni, és menni fog a dolog. Nekem is volt már ilyen.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Jelentkezz ki az AppStore-ból meg vissza, hátha segít.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Hasonló bajom volt. Valami nagyon nem jó! Nálam a frissítésekkel volt gond! Csak a restore segített.

-
Valaki tapasztalt mar olyat hogy nem tud letolteni a storebol? Ramegyek hogy get, forog a kor, majd megint csak arra tudok ramenni hogy get. Ujrainditottam de semmi. Ipad air 2, azert irtam ide mert ott nem porog a topic.
-
kicsisean
tag
Sziasztok. Amióta feltettem a 8.4et a telóm melegszik, és rettentő gyorsan merül, feltűnően. A zene alkalmazás nagyon lassan jön be, mobilneten ki van kapcsolva hogy adatforgalmat generáljon, de így is próbál tölteni majd fél percre rá kiírja hogy Offline vagyok. Engem ez idegesít nagyon
iPhone 6 64 GB-m van, december 23adikán kaptam.. semmi baja nem volt eddig -
M.Eriksen
tag
Animációk mennyire röcögnek? Ha használsz apple musicot, akkor az akkuhasználatról beszámolhatnál

-
Keni21
tag
Most tettem fel az uj 9.0 beta 3-t eddig sokkal gyorsabbnak erzem. Mar csak az uzemidore vagyok kivancsi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)