- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Én sem voltam a nagyobb kijelzős készülékek híve, de ha minden jól megy, ősszel váltok i6S-re. Azzal a perverz gondolattal is eljátszadoztam már viszont, h Plus lesz belőle
Családban van i6, teljesen okés és egy 5,3"-as droidot is sikerült megtapogatnom, napi szinten. A zsebrevágáson kívül minden jobban bejön a nagyobb kijelzőn.
-
tylerddd
veterán
válasz
NXSigma #10733 üzenetére
Majd ha már nagyon a végét járja a készülék, akkor nem lesz érdemes feltenni és nem is kötelező. Viszont az újabb készülékekben, pl. i5s már jóval több szufla van, mint egy i4s-ben, előbbi tovább fogja húzni ilyen téren szerintem. Én az iPad2-ből és a retinás miniből tudok kiindulni, mert azokat szinte megjelenés után beszereztem és láttam, h mit műveltek velük az újabb rendszerek. A 2-es két év után erősen belassult, csak árnyéka volt új önmagának, míg a retinás közel két év után is ugyanúgy hasított, mint az elején.
A butítás meg hülyeség. Természetesen vannak olyan fícsörök szoftver szinten, amiket nem kapnak meg a régebbi készülékek, de ez egy androidosra is igaz. Panorámát még az i4s is tudott, ha jól emlékszem, ami 2011-es készülék. Ha ennél régebbije van a haverodnak, akkor ne is csodálkozzon.
-
tylerddd
veterán
válasz
HoaryFox #10721 üzenetére
Össze kellene szedni az olyan lehetőségeket, amik androidon természetesnek hatnak, de itt nincsenek alapból, esetleg JB-kel.
Most így hirtelen, ami általában fájni szokott a droidosoknak és felhozzák ellenérvként az iOS-szel szemben:
- nem tudsz csak úgy felmásolni dolgokat a készülékre háttértár módban, hiszen ez gyakorlatilag nincs iOS-en (lefelé tudod háttértár módban szedni a telóval készült képeket, videókat)
- sokkal macerásabb a saját csengőhangok beállítása, van rá program, ami egyszerűbbé teszi, de a hagyományos "felmásolom és beállítom" nincs
- nincs BT fájlküldés, csak bizonyos iOS készülékek között (AirDrop)
- jelzőhangokon, háttereken kívül gyakorlatilag nincs más testreszabhatóságMost így hirtelen ennyi, majd más bővíti a listát.
-
tylerddd
veterán
válasz
iTomi81 #10712 üzenetére
Érdemes rá üveget tenni. Nekem jelenleg ilyen noname van rajta. Olcsó, vékony és tökéletesen teszi a dolgát. OTAO volt nekem is az első, de gyakorlatilag a semmitől lepattant a széle. Felesleges ilyen drágát megvenni rá. Az ebayesből nekem ez a harmadik, de csak azért, mert haladtam a 0.3-tól a 0.1-ig.
-
tylerddd
veterán
Ilyen olloclip 4in1 lencsét használt-e már valaki?! Tapasztalat?! Érdekelne pl., h az üvegfóliát mennyire viseli el? Tehát re lehet-e tenni, ha az van a készüléken?!
-
tylerddd
veterán
Tegnap csináltam egy restore-t és új készülékként állítottam be a telót, majd feltoltam mindent újra. Eléggé rendetlenkedett az akku, de elmaradt a "beállás", amiről korábban írtam. Erre most megint ugyanannyit ír használati meg készenléti időnek.
Mi a **artól keveredik meg?! Melyik app kavarhat be?! Ami érdekes volt, h minap a FB-ot tette legelőre a használatnál és ott volt alatta, h "Hang". Ezt hogy érti vagy mi ez?!
-
tylerddd
veterán
Most tettem fel egy 0.1-es üveget. Karc ellen gondolom véd, elejtéskor nem tudom mi lenne vele, de a komfortérzet nagyon ott van.
-
tylerddd
veterán
válasz
gaborh #10655 üzenetére
Lehet hülyeség, de én az utolsó néhány frissítésnél mindig azt éreztem, h jobban merül, pl. most is. Viszont idővel olyan, mintha beállna. Most is már 32 órája megy a telefon 7 órás kijelzőhasználattal, ez nálam nagyon jónak számít. Volt reset és ki-be kapcsolás is a frissítés óta.
-
tylerddd
veterán
válasz
MIFtIli #10619 üzenetére
Én az üveget javasolnám mindenképp, milliószor jobban mímeli az eredeti üveg tapintását, mint a fólia. Szerintem aki egyszer kipróbálja, nem akar majd fóliát tenni rá. Most ilyet rendeltem, a 0.3-as és a 0.2-es bevált, ez még vékonyabb. Az eladó is megbízható, egyedül a szállítás lassú, 3-4 hét is akár Kínából.
Ha itthon veszed, akkor sem szabad az ilyen 5-6k-s cuccnak nekiugrani, semmivel nem jobbak, sajnos tapasztaltam. Ha a fóliánál maradsz, abból sem kell szerintem az ilyen hiper-szuper minden ellen védő marketing kamusat megvenni, elég az 1500-as is. A legjobb szerintem a fényes felületű, a matt nekem nem jött be, az anti fingerprintes meg igaz, h nem ujjlenyomatosodik, cserébe torzít a képen, szemcsésnek tűnik tőle a telefon képe.
-
tylerddd
veterán
válasz
Boost3er #10612 üzenetére
Mit értesz átlagos felhasználás alatt?! Nekem 16-os i4S-em és iPad2-m volt és éreztem, h nagyobb kell. Most 64GB-os van i5S-ből és retinás miniből. Talán az iPad-nél elég lenne a 32GB is, de ugye olyan nincs, telefonnál is javaslom a min. 32GB-ot.
Persze a androidos múltadnak köszönhetően tudsz valamelyest viszonyítani. Ott mekkora telót/kártyát használtál?!
-
tylerddd
veterán
Mire kell figyelni ezeknél az akkuknál kimenet szempontjából?! Ugye az iPad töltő hamarabb feltölti az i5S-t, de nem ajánlott, mert hosszú távon nem tesz neki jót. Legalábbis a legutóbb ezt olvastam fórumokon.
-
tylerddd
veterán
válasz
::Trunks:: #10527 üzenetére
Az a vicc, h az eredeti se egy nagy eresztés, nálam az i4S-é tropára ment. Az iPad kábelek jobban bírják, gondolom, h nincsenek napi szinten ba**tatva. Szerencsére én be vagyok spájzolva eredetiből: iPod nano, retina mini, i5S és sikerült itt aprón 4k-ért vennem egyet iPhone töltőfejjel együtt.
-
tylerddd
veterán
Tegnap 11 körül vettem le a töltőről 100%-on, ma reggel >>> ez <<< fogadott. Valami összekavarodhatott
Természetesen hozzá sem értem az éjjel!
-
tylerddd
veterán
Ha külföldi készüléket cserélnek itthon garanciában, arra 3 hónap garanciát adnak?! Legutóbb, mikor erről szó esett itt, annyiról volt szó.
-
tylerddd
veterán
válasz
radi8tor #10458 üzenetére
Én meg a szolgáltató zsebébe nem teszek egy kanyit se. Elsősorban a készülékek árazására gondolok T-nél. Szoktam nézegetni a telók árait, mit, hol, mennyiért adnak. Pl. Xperia Z3C olcsóbb a Sony boltokban, mint T-nél.
Az i5S-t én GSM boltban vettem (első vásárlás volt ilyen helyen), de eddig okés minden (kopp-kopp). Még hivatalos forgalmazótól is hamarabb venném meg, mint szolgáltatótól, nálam nagyon elásták magukat.
Más: a gyári bőrtokban a belső váz eltört a fülesnél, már csak a bőr tartja össze. Eléggé instabillá vált, így beszereztem hirtelen egy ilyet feketében, 3900-ért, ha nem válik be, akkor sem fogom annyira bánni. Nagyon jól illeszkedik, kellemes a tapintása, szinte full ugyanolyan vastag vele a teló, mint a bőrtokkal. Ha valakinek van vele tapasztalata, megoszthatja!
-
tylerddd
veterán
válasz
radi8tor #10418 üzenetére
Azért ott is zsebbe kell nyúlni, mikor megtörténik a baj. Nekem 22k-t kellett fizetnem, amikor összetört az i4S és havonta fizettem a (ha jól emlékszem) 2,5k-t.
Egyébként azt néztem, h ha az iStyle-nál húzós is a telók ára, ott a legolcsóbb a biztosítás. Pl. a 1,5 éves biztosítás 7900. Edigitalnál iPad minire 20k volt a +1 év meghibásodás elleni bővítés. Telekomnál 3k az Alap+ csomag havonta, ami lopásra nem érvényes. Lehúzós **** banda. A telefonok is horror árban vannak ... na de ez nem az a topik. Én a zsebükbe pénzt nem teszek a havidíjon felül, ha lehet és lesz rá keret, akkor én tőlük többet telefont sem veszek.
-
tylerddd
veterán
Szerintem az A7-ben több szufla van jelenleg, mint az A5-ben (én ahhoz tudom hasonlítani) volt a maga idején és annak tükrében, h i5-ön is csodaszépen megy az iOS8, az i5S-nek még minimum 2 évet adok egy simán elszaladgáló rendszerrel. Tehát szerintem az újabb rendszerek nem fognak úgy megártani az i5S-nek, mint az i4S-nek anno.
-
tylerddd
veterán
De ha nem volt bekapcsolva az icloud szinkron a kontaktoknál, akkor hova mentette őket?! A telóra közvetlenül lehet számokat menteni?!
Ezek szerint egyébként az iGO nem található meg a Purchased-ek között?! Elvileg ha le is szedték a Store-ból, akkor is ott kell lennie és le is lehet tölteni. Anno a Flappy Bird is ilyen volt többek között.
-
tylerddd
veterán
Ezt értem, de ha az iCloud-ban be volt kapcsolva a kontaktok szinkronja, akkor ott van az összes telefonszám, mert felszinkronizálja a felhőbe, függetlenül a biztonsági mentéstől. Nézd meg az icloud.com-on a kontaktjaidat. Ha ott vannak, szerencséd van. Ha nincs, legközelebb kapcsold be az icloud szinkront kontakt szinten. De ahogy írták, felmegy i6-ra a backup, igaz én nem tenném fel, hanem új készülékként állítanám be.
-
tylerddd
veterán
Én majdnem azt érzem, h jobban merül a készülék 8.4 alatt. Úgy húztam rá simán, lehet nyomok egy restore-t.
-
tylerddd
veterán
válasz
mohbalu #10253 üzenetére
Azon kívül, h a Beállítások/Mobiltelefon menüben kilövöd azoknál az alkalmazásoknál a mobil adatforgalmat, ahol nem fontos a net, igazából nem tudok mit tanácsolni. De ott majd látszódni is fog, h mi mennyi adatforgalmat generál. Nem fut ott valami a háttérben, ami szívja?!
-
tylerddd
veterán
válasz
mohbalu #10209 üzenetére
Milyen szolgáltatónál vagy? A Telekom alkalmazással pl. nagyon jól lehet követni az adatmennyiséget. Nekem 5GB-os csomagom van 2db SIM-re (telóban és laptopban), de ilyen gyorsan nem fogy két készülékkel sem, sima böngészéssel, levelezéssel. Ha videózol is, akkor viszont előfordulhat, mint már írták előttem is.
-
tylerddd
veterán
válasz
CharlieDrop #10201 üzenetére
Jah, h a cég, ami az iTunes mögött áll problémás a számla miatt. Én ezt nem az iTunes hibájának rónám fel, az egész más miatt sz**. Ugye a csengőhang készítés macerássága miatt jött elő megint a régi nóta.
Bár én alig használom az iTunest, csengőhangok és zenék szinkronizálására, esetleg restore-ra, ezeket meg tudom csinálni egyszerűen. Természetes, h néhol logikátlan (annak tűnik) és feleslegesen macerás, de sokszor user error is van a dologban. De pont azért más, mint a többi, mert Apple. Nem véletlenül "think different" a mottójuk. És még így is viszonylag elboldogul az ember, ha kézbe kap egy iOS eszközt vagy az iTunes-t. Pár napot töltöttem egy MacBook Air-rel és azt állapítottam meg, h újra kellene tanulnom mindent oprendszer szinten, ha ilyen gépem lenne. Sokkal kevésbé egyértelműek az ottani dolgok, mint iOS-en. Ettől függetlenül elfogadnék egy Air-t
-
tylerddd
veterán
válasz
CharlieDrop #10198 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy az iTunes-szal hogy akartál számlát nyomtatni?!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #10138 üzenetére
Az a baj, h ugyanez a dizájn lesz, nem tud belepakolni nagyobb akksit. Itt ki kell jönnie valami újabb technológiának, aminél ugyanekkora akksiba nagyobb szuflát tudnak tenni. Én azt is el tudtam volna képzelni, h vastagabb legyen a teló, így a kamera sem lógott volna ki és belefért volna egy nagyobb akku.
Ami előnye a nagy vékonyságnak, h az akkus tokokkal lesz lassan normál vastagságú a készülék
-
tylerddd
veterán
Én nem értem azokat, akik mindent kilőnek a telón, pl. akár egy Messengert. Mi értelme akkor az okoscuccnak?! Nálam is LTE-n megy, full fényerő, push és 15 perces fetch mellett. A helymeghatározást kapcsoltam ki, ahol csak lehetett. Normál napokon, reggel fél 7 körül lejön a töltőről és délután 4-5 körül 50-60%-on van. Persze ha gyilkolom, akkor 3-4 óra alatt valóban kakukk neki. Ma pl. olyan közel 15 percet videóznom is kellett, az is szívja rendesen.
Külső akkut én is szeretnék, Yoobao-t néztem ki, állítólag jóféle és az ára sem vészes.
-
tylerddd
veterán
Szerintem nem tekinthető mérvadónak az eredmény, hiszen más felhasználók, más felhasználói szokások. Az, h mennyit megy el a Fruit Ninja főmenüjével, nem bizonyít semmit. Ha más játékot indít el, lehet, h hamarabb merül le vagy később. Nem mindegy, h egy sima kis sakkal játszik vagy az Asphaltot tolja rajta. Ha már a filmeknél vagyunk, sokkal ésszerűbb lett volna azokat elindítani rajtuk, lehetőleg ugyanazzal a lejátszóval és beállításokkal.
-
tylerddd
veterán
A 120fps-sel felvett videók csak a telón nézhetőek vissza lassítva?!
-
tylerddd
veterán
Az i6-ra csak ilyen üvegek meg fóliák vannak, amik nem ölelik körül a Home gombot? Szerintem nagyon gázul néznek ki. Azért ilyen, mert nem teljesen sík a kijelző?! Mármint, h a szélein lekerekedik.
Aggódom, ha lecserélem az i5S-t az i6S-re, csak ilyen lesz?!
-
tylerddd
veterán
Danny750 és Drughi, köszi az infókat! Nekem a juharfa tetszene, azt találom a legsötétebbnek, jó lenne logo kivágással.
-
tylerddd
veterán
A Captain's hátlapokkal milyen tapasztalataitok vannak?! Mennyire bírják a gyűrődést, karcolást? Ha rendesen fel van téve, van-e esély rá, h leesik? A logo kivágásos verzióknál mennyire precíz a kivágás? Csak, mert például, ha kicsit nagyobb a kivágás, az szerintem irtó bénán nézhet ki.
-
tylerddd
veterán
Az i4S 2011-es készülék, iOS5-tel jött ki és megkapta az iOS8-cat is 2014-ben. Valszeg az iOS9-et már nem fogja. Igaz lassabb lett tőle. Tehát nem akad (jobb esetben), csak lassabban csinál mindent. Pl. lassabban tölt be a játék, a neveket ha hajtod, nem pörög olyan gyorsan, mint pl. i5S, nem nyitja meg olyan gyorsan a kamerát stb. Tehát teljes mértékben használható, stabil, csak lassabb az összes folyamat vele. De frissíteni sem muszáj elviekben, tehát nem kell feltenni az újabb verziót.
-
tylerddd
veterán
Az A7-es proci elég izmosra sikerült. Tökéletesen megy rajta minden, az iOS9-et is simán el fogja bírni. Retinás minim régebb óta van, mint i5S és azon se látszik meg az idő. Anno az iPad2 másfél évesen jóval lassabb volt már.
Én i4S-ről váltottam i5S-re. Szerintem még két generáció simán lemegy, mire ez úgy belassul, mint az i4S az iOS 7-8-tól. Tehát ha hosszabb távon gondolkodsz, akkor még legalább 2 évig simán bírja majd a nyúzást.
-
tylerddd
veterán
Köszi, de nincs náluk fekete raktáron és e-mailben azt írták korábban, h nem is tudják, h kapnak-e. Szóval a "Rendelhető" státusz kicsit csalóka ott.
Én egyébként ebayre meg amazonra gondoltam, ott sok koppintott cucc van. Ami pedig megbízható lenne és eredeti, az 9k körül jönne ki, ami meg ugye közel duplája az itthoni árának.
@ Drughi Nem tudom, h itthoni boltból fogsz-e kapni ennyiért üveget?!
-
tylerddd
veterán
Szerintem is az egyik legjobb, de
1. ha egyszer feltetted, nem érdemes leszedegetni, mert elnyúlik
2. a töltési hőtől is elnyúlhat
3. viszonylag könnyen karcolódik, feketén nagyon csúnya tud lenniA fenti, 1. szabály betartásával én most a canvas változatot venném, aminek a hátulja ilyen textiles bevonatú, így nem tud karcolódni, nem csúszik még annyira sem, mint a jelly változat. Itthon egy boltban sem találok feketét, netről meg nem merek rendelni, sok ebből a hamisítvány.
-
tylerddd
veterán
válasz
T_Stark #9941 üzenetére
Zenére én a beépített alkalmazást használom, lejátszási listákat készítek, macerásabbnak tűnik, mint amilyen. Filmre (és akár zenére is) AVPlayer-t használok, ami fizetős, de nagyon sok transzfer lehetőség van benne, többek között wifis is. Képet feltenni a telóra nem igazán szoktam, de ha kell, akkor Google Drive-ba teszem fel és onnan mentem a telefonra, újabban az icloud.com-on töltöm fel. Dokumentumokhoz a GoodReadert használom, abban is van wifi transfer.
-
tylerddd
veterán
Én OTAO-t és MediaDevilt használtam. Előbbi 6k, utóbbi olyan 3,5k körül volt. Egyikkel sem volt szerencsém, előbbinek lepattant a széle (kb. 1 hét után), utóbbi felvált (kb. 2 hét után).Valaki ajánlott itt egy 1,5k körüli ebay-es vackot ettől az eladótól, az van rajta már közel 3 hónapja
-
tylerddd
veterán
Tudom, az nálam is működik. A kolléga szerintem valami olyanra gondolt, mint a tükrözés Androidon, ami ott beépített fícsör, ugyanazt látod a tévén, mint a telón, beleértve a menüket, játékokat is. Az Apple meg csak ad magának egy esélyt, h eladhassa nekünk az Apple TV-t
-
tylerddd
veterán
válasz
csibusz0314 #9732 üzenetére
Nem tudom egyébként, h olyan app van-e egyáltalán, h egy az egyben átküldi az iPhone képét a tévére?! Szerintem nincs. Ha sokszor kellene ez a funkció és tudja az ember, h a közeljövőben is marad az Apple termékeinél, akkor szerintem érdemes egy Apple TV-be befektetni, 25k annyira nem sok érte és azzal biztosan lehet tükrözni.
-
tylerddd
veterán
válasz
csibusz0314 #9724 üzenetére
Az iPlayTo és a TV Assist gyakorlatilag ugyanaz és nekem egyik sem működik Sony tévével. Elvileg a tévén minden jól be van állítva, de az app nem látja a tévét. Nekem az iMediaShare vált be ilyen téren. Vissza is akarom kérni az app árát, mert 4 euró volt.
-
tylerddd
veterán
Utánanéztem és valóban van törvényileg, vásárlástól számított 12 hó jótállás és 24 hó szavatosság.
Ettől függetlenül mindenhol 1 év garanciát írnak a készülékekre.
A Tibee86 által leírtak pedig 2 év garanciális javítást jelölnek. Na most ha én ezt látom odaírva, akkor azt gondolom, h 2 évig visszavihetem és javítják/cserélik a cuccomat.
-
tylerddd
veterán
válasz
ElDiablo26 #9690 üzenetére
Az Apple termékeire 1 év garancia van, ha szolgáltatós, ha független. Néhány bolt kínál extra garanciát plusz pénzért, de a T nem.
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #9384 üzenetére
Az az érdekes, h rákérdez a Safari, amikor először jársz X oldalon, h ments-e a jelszót és ha "Ne mentse"-re nyomsz, akkor utána már nem is tudod elmenteni. Szóval vagy elmented legelőször vagy a "Most ne" (vagy valami hasonló) opciót választod és akkor legközelebb újra rákérdez. Én legalábbis nem találtam megoldást erre.
-
tylerddd
veterán
válasz
PartyNewl #9359 üzenetére
Az eladóval kellene letisztázni a készülék származását. Ha részletre elhozott telefon, akkor letilthatják, ha elmaradnak a törlesztővel.
Azt viszont nem tudom, h ha a számlát nem fizeti az ember és mondjuk a teló ki van fizetve, akkor is a készüléket tiltják vagy csak a szolgáltatást?! Szerintem csak a szolgáltatást.
Beszélned kell az eladóval! Minden más csak találgatás ebben az ügyben.
-
tylerddd
veterán
válasz
tomi5244 #9220 üzenetére
A nagyobb felbontás jelen esetben nem jelent semmit, mert ugye nagyobb a kijelző, a ppi értéke ugyanaz. Kontraszt, fényerő biztosan jobb szerintem i6-nál, mint ahogy a kamera is biztosan fejlődött. Az új készüléket ezek mellett csupán a nagyobb kijelzővel és új dizájnnal, meg ugyebár az újdonság erejével el lehetett adni. Minimális a fícsörök száma, ami az i5S-be nem került bele.
Én a i6S-től várok jóval erősebb vasat (iPad Air2-féle specifikációk), tehát akár 3 mag, 2GB ram, mert ott ugyanaz lesz a dizájn, a méret, "megszokottá" válik a telefon, így muszáj lesz ilyen téren erősíteniük, ha el akarják adni. Ha nekem most nem i6 vagy i6 Plus-om lenne, nem vennék már új iPhone-t, olyan gyorsan telik a k***a idő, hogy pikk-pakk itt lesz az ősz és a jóval erősebb i6S/Plus. Ha ma vennék, akkor meg legalább az i6-ot vagy Plus-t.
-
tylerddd
veterán
válasz
barbiegirl #9203 üzenetére
Szerkeszteni valamilyen PC-s programmal gondoltam!
-
tylerddd
veterán
válasz
barbiegirl #9186 üzenetére
Esetleg előre megszerkeszted az ébresztéshez használt hangot halkra vagy emelkedőre.
-
tylerddd
veterán
A legegyszerűbb az lett volna, ha a gmail fiókodból fájlba exportálod a kontaktokat és az icloud.com-on importálod azt. Ha két vagy több fiókot használsz telszámoknak, csak sokszorozódnak majd. Persze ezt utólag is megteheted, de akkor a gmail fióknál érdemes kinyomni a kontaktok szinkronját. Ha pedig valamikor visszamennél droidra vagy akár WP-re váltasz, ez az export-import módszer akkor is működőképes lesz.
Persze mindenkinek más az ízlése. Nekem nem jött be a gmail fiókos kontaktok szinkronja, bár az is lehet, h user error volt. De az icloud tökéletesen működik, nem cserélném le.
-
tylerddd
veterán
válasz
radi8tor #9067 üzenetére
Nagyon szélsőséges eseteket említesz. Ha bemegy egy nevesebb GSM boltba, ami tizenéve működik és ami esetleg még Ország boltja címmel is bír, nem hiszem, h átverik.
"Vagy mondjuk olyan példány, amit csak Bécsben tudnak neked gariztatni, mivel itthon nincs olyan hivatalos szerviz."
Milyen példány az, amit itthon pl. iStyle-ba nem lehet vinni, ha gyártói garancia van rajta és benne van a rendszerükben?! Azt is többen jelezték már ez ügyben, h eredeti számla sem kell, mert ha serial alapján okés a teló, akkor fogadják.
-
tylerddd
veterán
válasz
radi8tor #9057 üzenetére
Ha bontatlan csomagban adják (és valószínűleg külföldi a készülék), akkor a csere esetén igénybe vehető garancia a különbség. Ezt kell mérlegelnie, h neki megéri-e ezt a "kockázatot". Ha nem döglik be egy év alatt a teló, akkor viszont ő járt sokkal jobban, mert jóval a hivatalos ár alatt megkapta. De ezt valóban csak a bontatlan csomagolásúra értem, bontottal pórul járhat, franc tudja, h honnan van ...
-
tylerddd
veterán
válasz
deakferenc75 #9035 üzenetére
Ez ilyen. De hát néha csak rányomsz a zárolt telóra, h van-e valami, nem?! Megnéztem mi ez a Noled, szerintem nagyon szívná az akksit. Nem tudom, h van-e ilyen iPhone-ra.
-
tylerddd
veterán
válasz
deakferenc75 #9029 üzenetére
Zárolt képernyőn jelzi ezeket (persze ha ki nem kapcsoltad a beállításoknál), a menüben pedig ott van az olvasatlan e-mail-ek, hívások, SMS-ek száma kis piros körben az ikonon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Disney+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest