- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
narancsnn #5690 üzenetére
Én is Angliából származó iPhone-t vettem (persze erre nem hívták fel a figyelmemet) korábban egy nem sufni gsm boltnak mondható helyről, ami hivatalos apple garis volt, le is volt ellenőrizve.
Aztán mikor probléma adódott vele és elvittem a StarKinghez derült ki, hogy maga a készülék belseje hiányos volt. Hiányzott három csavar valamint egy takaró lemez, ezáltal a garancia rögtön ugrott, mert bizonyítsd be, hogy nem te szetted szét a telefont....szerencsémre 8 napon belül voltam, szóval a pénzemet visszakaptam és inkább megvettem az apple-től.
Amit itthon adnak és Angliából behozott, nem tüntetik fel többnyire és átalakító sincs a dobozban gyárilag. -
Neworder
csendes tag
válasz
narancsnn #5690 üzenetére
Köszi az első válaszokat, én is azt láttam, olvastam (ha jól értettem), hogy mindegy hol veszed, ha bontatlan és nem volt hozzárendelve máshoz a készülék, akkor Te indítod a garanciális időt, azzal, hogy regisztálsz.
Jó, csak ugye pont a sok kis ügyeskedő magyar honfitársunk miatt félek én is, mivel ki tudja mit és hogy piszkáltak (egyesekből kinézem, hogy visszaragasztják a "pecsétet" is, stb.).De ha bontatlan, akkor úgy tűnik az már egyfajta garancia (és mondjuk nem egy papírzacskóban hozzák töltővel
)
Nos, egyébként azt én is úgy gondolom, ilyen központi, Apple gari kezelés mellett mindegy, hogy angol vagy magyar a készülék (hisz pont ez a lényeg, nem? hogy bárhol elromlik, mondjuk Rómában, nyaralás közben, akkor ott is beviheted egy Store-ba - HA független, nem szolgáltatói)
-
pomk
őstag
válasz
narancsnn #5526 üzenetére
Ha az ikonok nem lennének ilyen gagyik, műanyag kínai játékra hasonlítóak, vagy inkább egy 15 éves társasjátékban használtakhoz hasonlóak, akkor még tetszene is.
Nagyon sok szép, jó, hasznos funkció van benne. De ezeket ~1 éve kellett volna már integrálni. Taktikáztak a jenkik...szerintem. Csak nehogy túl taktikázzák magukat! -
Tomate
veterán
válasz
narancsnn #5441 üzenetére
Van benne LTE csak más sávon működik, szóval itthon nem. Plusz amíg a LTE itthon kb dísznek van kiépítve és normális netcsomagok sincsenek értelmes áron hacsak nem flottázik az ember vagy baromi drága előfizetése van tök mindegy szerintem hogy van-e LTE. Mondjuk i5-öt még nem vettem kintről csak i4-et. De nem sokkal olcsóbb mint itthon. Ki lehet fogni. Angliába volt egy jó példány 380fontért postával együtt pár hónapos hibátlan 16os fekete dobozzal függetlenül, csak aztán a ONE-t vettem. Ki lehet fogni főleg aukciókat magánszemélyektől akik alapjáraton nem postáznak hazánkba, csak miután rákérdezel és 5ből 2 azt mondja, hogy ok és velük már lehet alkudozni
-
Muffi
aktív tag
válasz
narancsnn #5410 üzenetére
Heh azert kicsit elferdited a dolgokat mar neharagudj...nekem volt i5om is kb 1 honapig mert addig birtam sztem botranyos az aksiideje 2x korbefutja az S4! A lagolas meg olyan dolog h frissitessel orvosolhato...azt meg hadd ne mondjam h nem jon ki olyan frissites ami az aksi idejet rontja mint i5nel..khm..azt meg mar ne is emlitsem h S4 veri az i5 kamerajat....szoval sztem nem kene valotlan dolgokat allitani es a bolhabol elefantot csinalni. Az is lehet h kifogtal egy szar gyari hibast! Ami itt sem meglepo az i5osok koreben...
-
ZooLee
senior tag
válasz
narancsnn #5283 üzenetére
Vagy hibás a készüléked, vagy mégis be van kapcsolva olyasmi, amire nem gondolsz, mégis eszi az akksit. Nekem be van kapcsolva folyamatosan az LTE/3G (váltogat is közte időnként) a wifi (otthon folyamatosan rajta van, használom is) a BT is (naponta legalább 1 órát szoktam hallgatni az autóban zenét/podcastot BT-n keresztül) Push-al jönnek a leveleim (és jönnek is rendesen) SMS, egyéb programokat használok, játszom, viszonylag kevés telefonálással. Egy-másfél naponta szoktam tölteni, csak akkor kell gyakrabban, ha valamelyik játékkal sokkal játszom. (Vannak olyanok, amelyek iszonyatosan tudják szívni az akksit)
Eleinte volt gondom pl. a helyfüggő emlékeztetőkkel, ami egy nagyon jó szolgáltatás lenne, de nagyon szívja az akkut, akkor egy napot sem bírt ki a telefon. Jelenleg a Siri is ki van kapcsolva, mert sajnos a napi rutinban nálunk nem használható. Alaposan megszűrtem mi küldhet push üzenetet (mondjuk ez nem csak az akksi miatt, hanem rengeteg alkalmazás van a telefonomon, és ha mindegyik küldhetne, másból sem állna, mint üzenetolvasásból)
Szóval ésszel, de nem hülyére szigorítva mennie kellene az egy-másfél napos üzemidőnek, ha nem megy, akkor sajnos lehet, hogy az akksival/készülékkel van gond.Ami rajta(d) kívül álló ok lehet az a hálózatnál ha cellahatároknál vagy, akkor ide-oda váltogat a cellák között, és akkor folyamatosan megy a rádiója a telefonnak az meríti. Esetleg kipróbálhatnád (ha meg tudod oldani), hogy az egyebeket bekapcsolva hagyod, csak a mobilrádiót kapcsolod ki, hogy akkor mit mutat egy nap alatt merülés terén.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Nekem eleinte gondjaim voltak a 6.1.4-el. Mostanában azt csinálom hogy este töltöm, és egész este rajta van a töltőn, simán kibír 6-7 órát. A handrasos link alapján van nekem is be configolva a telefon, illetve a 3g-t és a wifit sosem kapcsolom ki, tényleg nem. A fényerővel tudtok még trükközni, azért ilyenkor nyáron, eléggé süt a nap, ha automatán van akkor felhúzza maxra a fényerőt, az meg nagyon tudja zabálni az aksit, ezért is lehet hogy úgy érzitek gyorsan/gyorsabban merül.
-
nord_
veterán
válasz
"csak netezek"
Az eszi a legtöbbet.Nem akarok az epül fogadatlan prókátora lenni, de telefonként használva elég sokáig elketyeg.
Amikor számítógépként használjuk, no akkor én is le tudom meríteni 4-5 óra alatt. Viszont nem sok számítógép van, ami ennyit elmegy egy töltéssel. -
Pastika
aktív tag
válasz
narancsnn #5239 üzenetére
Igen S4re. Üzemidőben jobb az S4 ez tény. Az is igaz, hogy a kijelző valami eszméletlen. De a kezelhetőség (nekem) rémálom. Laggol, röcög.. mindezt négy maggal.. Ha nem muszáj ne cserélj. Én visszasírom az iPhonet, de amíg nem megy normálisan Telenorral addig nem veszek iPhonet.
-
-
-
-
válasz
narancsnn #4775 üzenetére
természetes dolog, hogy hasonlítatják az emberek a különböző és eltérő dolgokat - jobb esetben elfogulatlanul -, de én adott teszteket nem az android kontra ios kapcsán linkeltem be, hanem csak és kizárólag a felvetett két konkrét típus akkumulátoros üzemidejére reagálva!
azon felhasználó vagyok, aki elégedetten használta bő egy évig a 4s telefont, de most android van, és ezt is örömmel használom. -
-
-
-
-
-
Xero
nagyúr
válasz
narancsnn #4672 üzenetére
Az i4-nél pont a friss készülékekhez adtak bumpert. A térerő probléma pedig egy sűrűn lakott területen még inkább jelentkezik. Egyszerű mobil technológia, nézz utána.
Az i5-nél nem oldottak meg semmit. Vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés szériák. Ha valakit zavar, akkor gariztatja, vagy köt rá biztosítást.
Szóval még mindig úgy vélem, hogy megjelenéskor érdemes iPhone-t venni az árváltozás hiánya miatt a teljes modell ciklus idejére.
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
narancsnn #4649 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. Ez itt nálam teljesen újnak tűnik.
Queenie: Szerintem 5-öst vegyél, ha másért nem, mert egy generációval tovább lesz támogatva. Navigációs programtól függ, az Apple és a Google használ netet, ha letöltesz egy Tom-Tom-ot vagy Sygic-et, ahhoz nem kell.
-
königarjen
tag
válasz
narancsnn #4614 üzenetére
hátlapra használ valaki fóliát?
Nagyon szép a hátlapja és sajnálnám ha karcos lennemost egy ilyen kihúzható bőr tokban tartom(http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=515579&langId=-11 - ilyesmi csak van rajta a kis fülecske, amivel könnyebben kijön a telo) meg a kijelzőn van egy matt fólia, de azt szerintem hamar lecseréltetem, mert elég érdekes..
-
Xero
nagyúr
válasz
narancsnn #4597 üzenetére
Teljesen.
Nem hiába van meg. Ha nem használnám, akkor nem lenne. Mondjuk a video részt csak szökőévente egyszer.
Nagyon megszoktam, hogy itthon dokkolókban ül a telefon és az iPod, valamint az autóban is dokkolva van mind a kettő (Alpine fej, aktív tartó). Pont ezért háborogtam az új csatlakozó miatt. Őszig mondjuk van idő kitalálnom a legjobb megoldást.
-
Xero
nagyúr
válasz
narancsnn #4590 üzenetére
Leginkább fej-fülhallgatóból semmit. Itthon harman/kardon+JBL hifi és h/k sound sticks a gép előtt. Autóban Alpine+Infinity hifit.
Ha mégis nagyon kell valami, akkor általában a Sony Walkman telefonhoz kapott fülest veszem elő. Van még a fiókban egy régi Koss The plug és pár gyári Apple füles, de ezeket inkább hanyagolom. -
Greg-77
aktív tag
válasz
narancsnn #4584 üzenetére
Előre bocsájtom én még nem hallottam ilyen fülest! De mindíg is hi-fi mániás voltam szeretem ha valami jól szól. Sokat fórumozok füles/fejes ügyben és eddig mindenhol azt olvastam, hogy egy túlárazott divatcikk inkább. Annyi pénzért sőt a töredékért is vannak sokkal jobbak! itt segítenek
-
-
-
TheMarci
addikt
válasz
narancsnn #4440 üzenetére
Nem jó, nem a legpraktikusabb, mert először magadhoz kell feltölteni a képet, és utána a csoportba berakni. Nincs valami olyan hely a neten, ahol egy csoportba csak úgy fel lehet töltögetni képeket?
Próbáld ki, hogy neked is csak reg után enged e képet beletenni.
http://www.flickr.com/groups/2159053@N24/ -
TheMarci
addikt
válasz
narancsnn #4437 üzenetére
Az ötlet szerintem jó, de inkább valami közös webtárhelyes feltöltést preferálnám, ahol galéria szerűen lehetne nézni a képeket, nem itt a topikban keresgélni. Hasonlóan pl, mint Flickr-ön a Lifehackeres desktop group. http://www.flickr.com/groups/lifehacker-desktop-showandtell/
Van egy csoport, csatlakozol, saját képeidet beleteszed, és mindig tudod updatelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest