Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razerr
csendes tag
válasz narancsnn #4338 üzenetére
igenigen, csak mint irtam az előbb felesleges vissza vinnem, mert ugy is vissza dobják 3-4 hét szerviz után hogy semmi baja kapcsoljam ki a felesleges dolgaimat, töröljem le ami nem kell hablablabla... és csere telót se tudtak adni mert egyszerűen nincs a T-pontba... :/
-
Kapanyél
őstag
válasz narancsnn #4389 üzenetére
Barrel - áttűnési animációk a képernyőváltásokkor
UnlockFX - képernyő feloldási animációk
Springtomize - dock effektekhez
Infinidock - dock görgetéshez
Iconoclasm - tetszőleges ikon kiosztáshoz…
iWidgets - …hogy elférjenek a widgetek
Livepapers - élő háttérképhez
3DBoard - térbeli mozgatás statikus háttérképekhezUtolsó kettő üti egymást.
Természetesen több funkciót is használok, ami nem a kinézetre vonatkozik. Fentiektől minimális instabilitást tapasztalok csak, egy dolognál ritkán kiakad, amúgy nincs sebességbeli eltérés.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
TheMarci
addikt
válasz narancsnn #4437 üzenetére
Az ötlet szerintem jó, de inkább valami közös webtárhelyes feltöltést preferálnám, ahol galéria szerűen lehetne nézni a képeket, nem itt a topikban keresgélni. Hasonlóan pl, mint Flickr-ön a Lifehackeres desktop group. http://www.flickr.com/groups/lifehacker-desktop-showandtell/
Van egy csoport, csatlakozol, saját képeidet beleteszed, és mindig tudod updatelni.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz narancsnn #4440 üzenetére
Nem jó, nem a legpraktikusabb, mert először magadhoz kell feltölteni a képet, és utána a csoportba berakni. Nincs valami olyan hely a neten, ahol egy csoportba csak úgy fel lehet töltögetni képeket?
Próbáld ki, hogy neked is csak reg után enged e képet beletenni.
http://www.flickr.com/groups/2159053@N24/Do You Dream?
-
erdoke
titán
válasz narancsnn #4492 üzenetére
Annyi netet fizess elő, amennyire általában szükséged van. Nem a telefon tehet róla, ha 200 MB-os nettel akarod egy hónapig etetni... Nekem 2 GB van, de ha úgy adódik, veszek hozzá még kiegészítő GB-ot. Habár eddig csak egyszer volt rá szülség.
A legjobb aláírás a héten
-
-
Kapanyél
őstag
-
-
Greg-77
aktív tag
válasz narancsnn #4584 üzenetére
Előre bocsájtom én még nem hallottam ilyen fülest! De mindíg is hi-fi mániás voltam szeretem ha valami jól szól. Sokat fórumozok füles/fejes ügyben és eddig mindenhol azt olvastam, hogy egy túlárazott divatcikk inkább. Annyi pénzért sőt a töredékért is vannak sokkal jobbak! itt segítenek
-
Xero
nagyúr
válasz narancsnn #4590 üzenetére
Leginkább fej-fülhallgatóból semmit. Itthon harman/kardon+JBL hifi és h/k sound sticks a gép előtt. Autóban Alpine+Infinity hifit.
Ha mégis nagyon kell valami, akkor általában a Sony Walkman telefonhoz kapott fülest veszem elő. Van még a fiókban egy régi Koss The plug és pár gyári Apple füles, de ezeket inkább hanyagolom. -
Xero
nagyúr
válasz narancsnn #4597 üzenetére
Teljesen. Nem hiába van meg. Ha nem használnám, akkor nem lenne. Mondjuk a video részt csak szökőévente egyszer.
Nagyon megszoktam, hogy itthon dokkolókban ül a telefon és az iPod, valamint az autóban is dokkolva van mind a kettő (Alpine fej, aktív tartó). Pont ezért háborogtam az új csatlakozó miatt. Őszig mondjuk van idő kitalálnom a legjobb megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz narancsnn #4614 üzenetére
hátlapra használ valaki fóliát?
Nagyon szép a hátlapja és sajnálnám ha karcos lenne most egy ilyen kihúzható bőr tokban tartom(http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=515579&langId=-11 - ilyesmi csak van rajta a kis fülecske, amivel könnyebben kijön a telo) meg a kijelzőn van egy matt fólia, de azt szerintem hamar lecseréltetem, mert elég érdekes..Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
Fryskitt
addikt
válasz narancsnn #4649 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. Ez itt nálam teljesen újnak tűnik.
Queenie: Szerintem 5-öst vegyél, ha másért nem, mert egy generációval tovább lesz támogatva. Navigációs programtól függ, az Apple és a Google használ netet, ha letöltesz egy Tom-Tom-ot vagy Sygic-et, ahhoz nem kell.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Tibee86
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz narancsnn #4672 üzenetére
Az i4-nél pont a friss készülékekhez adtak bumpert. A térerő probléma pedig egy sűrűn lakott területen még inkább jelentkezik. Egyszerű mobil technológia, nézz utána.
Az i5-nél nem oldottak meg semmit. Vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés szériák. Ha valakit zavar, akkor gariztatja, vagy köt rá biztosítást.
Szóval még mindig úgy vélem, hogy megjelenéskor érdemes iPhone-t venni az árváltozás hiánya miatt a teljes modell ciklus idejére.
-
őstag
válasz narancsnn #4690 üzenetére
na ilyen véleményeket várok
nekem néha lefagyott a 4s telefonálás közben remélem ezzel nincsenek ilyen gondok?
gyorsasággal az 4s is jól el volt látva
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest