Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz alba-regia #1968 üzenetére
Legjobb megoldás webshopon (T-mobil) megrendelni. Ugyanis távol lévő felek közt köttetett szerződés esetén 8 napig érvényes a vásárló fél a vásárlástól való elállási joga.
Ez pedig azt jelenti, hogy a megrendelt terméket 8 napon belül akkor is visszaküldhetem ha csak szopatni akarom a céget. És kötelesek visszafizetni a pénzt vagy cserélni.És ez bizony működik még a legegyszerűbb webshopos bolt esetében is. Sajnos volt már rá szükségem párszor. Eddig minden helyen szó nélkül cserélték a terméket. Volt, hogy rossz típusszámot írtam be, ezért egy picit más készüléket kaptam. Saját hülyeségem. Felhívtam őket, megmondtam, hogy elcsesztem a rendelést, a másik típust szeretném. Fizettem a futárt és hozták a másik típust szó nélkül.
-
Zoly90
csendes tag
válasz alba-regia #2706 üzenetére
Hát örülök, hogy nem bántad meg és remélem en sem fogom mikor mar a kezembe fogom tartani az uj telefonomat i5.
-
tmark27
csendes tag
válasz alba-regia #2794 üzenetére
Egyik ip5-ös ismerősömnél FaceTime-ozás közben melegedett nagyon a telefon enyémnél még nem tapasztaltam meg kell nézni, hogy bele tartozol-e abba a 36-37-es hetes szériahibás gyártási sorozatba amit kiadtak.
[ Szerkesztve ]
-
Devy
csendes tag
válasz alba-regia #2899 üzenetére
Köszi a választ! Kicsit még tudnál írni erről a Dropboxról?
-
macikos
addikt
válasz alba-regia #2899 üzenetére
Ott van az iCloud is.
Ennek a Modern Combat 4-nek mi durva grafikája van: [link]
Már a 3 se volt semmi, de ez...
-
Criton
veterán
válasz alba-regia #3221 üzenetére
Szóval ilyenkor zárolás alatt a készülék ára félre van téve Mennyi ideig zárolják Illetve mi van akkor ha hetekig nem húzza le az Apple?
-
Fryskitt
addikt
válasz alba-regia #3228 üzenetére
Egy hónapig ült a zároláson? Az gáz. Mondjuk az Erste nem a legesleg barátibb bank. Nekem autólízing kapcsán volt velük dolgom: rugalmatlan, humortalan társaság. Most a CITI-nél vagyok, hát ég és föld....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Devy
csendes tag
válasz alba-regia #3244 üzenetére
Az androiddal nekem annyi bajom volt,hogy nem volt túl stabil... :S Nagyon sokszor összeomlott a rendszer! Galaxy S-em volt amúgy...
-
Criton
veterán
válasz alba-regia #3326 üzenetére
Beszéltem a magyar apple store-al, ők is annyit mondtak csütörtökön, hogy nem a bank ül rajta, az amerikai apple nem vette le a zárolást. Valamint már nincs zárolva az összeg, teljesen le lett emelve...!!!!
Az apple store hungary annyit kért, hogy írjak egy levelet az amerikai apple-nek, amit meg is tettem amennyire tudtam, remélem a lényeg benne van:
"Dear Apple, I have bought an iphone 5 on 30 October on apple.hu. On 14 november I said it back because I need this money for my lif, this is important. I received an email from Apple that my ordered Iphone 5 was canceled, and I have to wait 5 or maximum 7 days that I get back my money. 7 working day is over, now I have no money and no Iphone 5. What can I do now? I talked to my bank via phone and they say that my money has been taken by Apple. Now I have spoken via telefon with Apple.hu, and they say that my order was canceled and I get my money back! When? I have now NO MONEY and NO IPHONE!!! Now either I get my money back right away, or I get my ordered Iphone 5! Hm???????"
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz alba-regia #3328 üzenetére
Én is Erstenél vagyok, és pont holnap szállítanák a telefont... de most se pénz se telefon....
Én attól vagyok ki, mikor az apple-t pingelem, hogy a beszélgetés végén persze mindig mondják ha most rendelek akkor max 1,5 hét alatt kiszállítják, meg hogy rendeljek ipadet meg ipad minit stb... mondom az ügyfélszolgálatosnak, hogy EMBER magyar ember vagyok, magyar fizetéssel -
senior tag
válasz alba-regia #4449 üzenetére
Én ott vettem az iPadot. Semmi gond velük, korrekt kis cég.
-
narancsnn
senior tag
válasz alba-regia #4503 üzenetére
Igen. Az nagyon jó volna. De szerintem meg tudnák oldani, csak nem "éri" meg bedobni még....
-
narancsnn
senior tag
válasz alba-regia #4505 üzenetére
azért az ssd lényegesn jobb. És ha belegondolsz, hogy aksiról megnnek már autók, akkor miről beszélünk?
Szerkesztve: Ha lemegy az ssd ára, akkor a hdd-nak vége.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz alba-regia #4924 üzenetére
jól hangzik
de a fóliát rajta hagyom szerintem max a tokból veszem majd ki
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Criton
veterán
válasz alba-regia #5039 üzenetére
Testveremnek feher van,220bol ,de nala olyan 2-3 het utan voltak mar mikrokarcok itt ott. Nekem mar kibontas utan volt egy "kopas" a telefon bal oldalan,amit nem lehet annyira eszre venni.Ami a feketen jobban latsz az szerintem az ujjlenyomat.Karcok miatt meg nem nagyon aggodom,lesznek,ez meg egy telefon amit meg hasznalni kell. A 64gb-bol mar 10et be is laktam Bongeszesre tudtok valami jobbat mint a safari?
-
Criton
veterán
válasz alba-regia #5039 üzenetére
a kinti képek tényleg nagyon szépek, este is lehet jókat lőni, de azért annak a minősége... de egy telefon elég ha ennyit tud, szerintem. A feketén tényleg jobban látni a gyártás alatt keletkezett kopásokat, most este veszem elő és a fény pont úgy jött a telefon tetejére, hogy a bekapcsoló gomb mellett is találtam egyet, mint egy porszem kb... próbáltam leszedni, de kaparni meg nem akarom... (az ujjlenyomatok viszont nagyon meglátszódnak, mint ha zsír lenne,nem is gondolná az ember...) maga a telefonnal nagyon megvagyok elégedve, a kopások meg nem érdekelnek, de azért egy ilyen árú telefonnál egy picit bosszantó, de bármennyire vigyázz rá az ember, egyszer csak lesz valami rajta... tudja amit tudnia kell, és működjön rendesen! de ez az akkus dolog ez egy kicsit gáz.. de csak kitalálnak valamit...
(#5064) buvartacsko : ezt a tűzforróságot eddig én nem tapasztaltam, pedig wifi megy, meg játék most ezerrel... több mint egy éve használtam iOS még 4S-nél, és azóta eszméletlen milyen játékok jöttek ki. Kíváncsi leszek, iPaden hogy fognak ezek kinézni... - bár az csak 16GB.. de amire kell, bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz alba-regia #5814 üzenetére
Én sokat roamingolok, és néha sokat kell várni, mire repülő mód után hálózatot talál, de SIM-et talán még egyszer sem hiányolt. Az enyém T-s.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest