- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
bolondember #60 üzenetére
Szerintem még nem. Biztos almaboy leszek ezek után a fikafiúk szemében, de pont ma reggel landolt nálam egy Mac Mini. Nem, nem vettem egyet drágán, cimborám adta kölcsön. Annyi a bűnöm, mint Bogéknak: tizensok év Windows után szeretnék kipróbálni egy almát is hosszabb távon.
ClioRS: nem kioktatásnak szántam. Az én szifonom amúgy hátlaprepedéses, már az volt, amikor használtan megvettem (mellesleg nem repedt tovább). Tehát nem istenítem, vagy ilyesmi, csak tényleg sokféleképpen leeshet egy cucc, nekem is csorbult már be polikarbonát szemüveglencse esés következtében, pedig az aztán sokat bír ilyen téren.
-
Misály
addikt
válasz
bolondember #47 üzenetére
Koszonjuk!
Es en is az arral kapcsolatos kiigazitast, bar en telleg beleszamoltam az elofizetest azaz mennyit fizetsz mindennel egyutt ( szerintem ez hatarozza meg a legjobban egy telefon arat ) Mert hat lehet varialni szolgaltatonal az arakkal es nem hiszem el ezt a 300 dollaros maszlagot.
-
<NewL>
addikt
válasz
bolondember #47 üzenetére
lőjjétek már le ezt az embert, már az Apple hírek topikjába se szeretek beleolvasni.
ezerszer már leírta, hogy utálja az Applet,Jobsot,iPhonet,iPadet de minden egyes hírnél minimum 1 de inkább több hozzászólása van ami mind flame, fikázás. az alapelveknél a flame tilos, úgy láttam regelésnél és jutalma egy banán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Kerékpársportok
- Nyaralás topik
- Légies iPhone halvány színei
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest