Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Hohocali #115 üzenetére

Hát...alapfunkciókra sztem tök felesleges egy szifon. :U Persze te tudod mi a jó neked.
    Én ha ping-pong ütőt szeretnék Butterfly-t vagy STIGA-t vennék, nem iPhone-t. :DDD :DDD Egyébként nem rossz telcsi, de a többség pl. szereti ha a havernál, kolegánál meghall egy jópofa csengőhangot, akkor "kékfoggal" pikk-pakk át tudja másolni.
    Vagy bármi más jellegű média fájllal szintén. Szifonnál meg...ez kilőve. Kicsit zavaró a szabványos zenei formátumok hiánya is.
    Az erősebb VGA-ból adódóan úgy gondolom több "szivattyú" lesz, mint amennyi előnye a júzernek, de majd kiderül pár hónap múlva. :U Jó lett a hardveres fejlesztés, csak éppen nem egy telefonba való. Iszonyat könnyen túl fognak melegedni szvsz. Főleg játékok alatt.
    Arról nem beszélve hogy egy PSP-től is megfájdult a szemem 1h játék után, főleg ott ahol apróbb figurák is voltak, gondolom itt sem lesz másképp. 2 hétig volt meg a psp...el is adtam, mert elég szar volt 1-1,5h után azért abbahagyni egy játékot mert a rossz fogás miatt görcsölt a hüvelyk ujjam a joy-tól, és elkezdett fájni a fejem, holott kedvem még lett volna játszani 1-2 órát.
    Akkor el lehet képzelni mennyire lehet jó egy gombok nélküli iPhone-on tolni egy komolyabb játékot. :F És ugye ez az egyik fő profilja a GS-nek.

Új hozzászólás Aktív témák