- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
"Én biztos nem fogok Alma mellett kikötni a büdös élet végén sem
"
Detto. Ha ki is tudja valaki fizetni, akkor is rengeteg jobb helye van annak a pénznek.
Ugyanúgy csak egy telefon, mint a fele ennyibe kerülő vetélytársai.
A sebességkülönbség használat közben észrevehetetlen, hobbifotósként pedig a Pixel 6 Pro képeit sokkal jobbnak találom. Vagy akár a tesztben hasonlított Galaxy S22-ét (bár én a színtelítettséget visszább venném a Pixel Camerában). A kameralyuk integrálása az OS-be jópofa, de lényegtelen.
Összességében nem tudnék jobban vágyni erre a telefonra, mint egy jóval olcsóbb, kiváló kamerákkal és kijelzővel rendelkező topmodellre. Mindazonáltal el kell ismerni, hogy az Applenak van igaza, tekintve hogy ennyiért is hiánycikk ez a telefon. A vevőit viszont én nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest