Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Persze, kell a fejlődés, de szerintem jó irányba megy az iphone. Nekem a kamerájával az egyedüli bajom, hogy nem állítható az élesítés a jpg-kez, mert azt levenném a fenébe.
Az új 48mpx szenzor szerintem elég jól hozz a részleteket ahogy a fenti reluxás példában is látszott, a hida példás kiégés meg szoftveres HDR kérdése, multiexpóval dolgozik az összes teló, nem a szenzor dinamikája látszott a samus képeken, hanem a multiexpós HDR. Sajnos ott az iphone elcseszte és nem expózta ki az eget, és nem gyúrta össze HDR-ré mint a samuk.
Én örülök neki h a zsebemben van egy 48mpx, jó élességű optikáva ellátott RAW mentésre képes teló, egész nagy szenzorral. Nyilván nem egy full frame milc, de legalább ott van a zsebemben mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest