Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz Sebibalu #2419 üzenetére
Alapvetően szerintem nagyon állatul szól, csak az értesítések halkak. Azóta átolvastam pár idegen nyelvű fórumot, és nem csak én vagyok ezen kiakadva. Az iOS14-gyel már jelentkezett ez a probléma, többen is jelezték a support felé, de úgy tűnik tojnak ránk. Remélem hogy megoldják ezt a problémát, mert eléggé kiábrándító. Először azt hittem, hogy a költözés miatt (SE > 13 Pro) kuszálódott össze valami, de ahogy az ábra mutatja, nem.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Menslee
tag
válasz Sebibalu #1973 üzenetére
Grat!
Tuti jó cucc leszAzt majd esetleg megírod hogy zsebbe "ragadós" szilikon vagy sem?
Akármilyen almára volt akármilyen szilikon tokom, mindegyik kifordította a nadrágaim zsebeit amikor elővettem belőle
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
nagyúr
válasz Sebibalu #1960 üzenetére
Ha a Face ID látja az arcod akkor halkabb akárcsak a csörgés, hisz minek csörögjön, mint állat, ha épp közel vagy. Valamint lehet appon belül a média hangerő a mérvadó (bár nem kellene), kint meg az, ami a hangokra vonatkozik (és a csengés hangerő stb. minden ehhez igazodik).
-
-
veterán
válasz Sebibalu #1886 üzenetére
Hát rendezni tudod szabadjára, de a 6x4-et sajnos nem lehet változtatni és csak egymás után teheted őket, kettő nem lehet középen úgy, hogy nincs szélen semmi.
Csak egy helyen fog szólni ez is, meg az is. Nem tudsz (legalábbis szerintem) olyat, hogy valami a fülesen szóljon valami pedig a telefonon.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Menslee
tag
válasz Sebibalu #1846 üzenetére
Szerintem próbáld meg felkeresni a hivatalos apple supportot.
Nagyon sokan elfelejtik hogy jelen vannam Mo-n is, csak "hivatalos" boltuk nincsMinimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
-
nagyúr
válasz Sebibalu #1819 üzenetére
Mindenkinek más... nincs képernyőtükrözés olyan egyszerűen okostv-re, csak ha tudja az airplay-t, nincs AOD, nincs osztott képernyő két appnak, messenger, stb alatt nincs "kiskép", vagyis ha megnézel valamit videóüzenet közben, bizony ki fogja kapcsolni a kamerát, nem pedig kisképernyőben odarakja, stb.
-
nagyúr
válasz Sebibalu #1815 üzenetére
Vissza nyil: balról jobbra simítasz és visszalép. Meg kell tanulni nem kell a közepéig behúzni az ujjad csak gyorsan csinálni. Már meg sem lennék nélküle. Multitaskban egyetlen hátrány hogy nem tudó egyszerre bezárni az appokat, de ennek egy oka van: itt nem kell bezárni, nem eszik a háttérben.
-
anderledani
őstag
válasz Sebibalu #1797 üzenetére
napi 1 töltéssel napi 10 órát is kihozol belőle
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
cH1
aktív tag
Egy Huawei P40 Pro-t cseréltem erre kb egy hónapja. Nálam az kényelmesen bírta ki az egy napot, nap végén mindig volt minimum 20% még az akksiban. De ez... 4-5 óra sot, szinte végig mobilneten 5g-vel, igaz nagyon keveset telefonálok, de nap végén kb a felére merül a teló. Egy óvatosabb második nap is biztos vagyok benne hogy beleférne.
-
LosBlancosRM
senior tag
Szvsz bármelyik droidos telót kivégzi aksiban. Ez nem merül készenlétben, csak nagyon nagyon minimálisan. Ha most olyan droidod van, ami bír 5 órát, akkor a szifon is bírni fogja. Nekem átlag 10 óra a SOT(2,5 nap). Igaz, nem telefonálok sokat, és az 5G- is kikapcsoltam, nem látom az értelmét. Viszont az iOS.... Inkább nem utáltatom ki magam innen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
totopad
senior tag
A 13PM bármiféle irónai nélkül minden idők legjobb IOS alapú telefonja, legalábbis akksi szempontjából.
3,5 órás átlag SOTtal (bár 5Gt még sosem használtam, viszont az elméletben eszi az akksit, nem is kicsit) nekem a 2 nap az standard, de volt már nem is egyszer, hogy 3 napig is birta egy feltöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest