- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz
bakosarpi #3786 üzenetére
Én is szkeptikus voltam benne, de annyira "hülyebiztos" és egyszerű, hogy rendeltem fizikai kártyát is mellé, de apple payre is be lehet állitani.
Sckb 1 éve használom, részint online részint külföldön. Amikor olyan helyre megyek, csak feltöltöm az adott ország valutáját és helyben ugyanezzel a kártyával tudsz fizetni, legyen az EUR, GBP, HUF, vagy akármi. Zseniális megoldás egyébként. -
totopad
senior tag
válasz
bakosarpi #3784 üzenetére
Lényegében igen, pont úgy, mint akármelyik feltöltőkártyás telefonszám esetében, az appba belépve valutánként látni fogod az aktuális egyenleged, de ehhez nyilván regisztrálni kell és ki kell tölteni az adatokat, de ez is appon keresztül megy, tök könnyen.
Én erről fizetem a Netflixtől, az Apple One csomagomon át, gyakorlatilag mindent szolgáltatásom, úgy, hogy én se forintba kapom a fizetésem.
-
totopad
senior tag
válasz
bakosarpi #3782 üzenetére
A wise és a revolute egy banki reform eredménye.
Úgy kell elképzelni, mint egy feltöltőkártyás telefonszámot, aminek az egyenlegét külön-külön tudod valutánként feltölteni, attól függően, hogy épp milyen valutát szeretnél használni.
Esetedben, nyilván HUF lenne, akkor annyi HUF-ot adsz hozzá az egyenlegedhez, amennyit szeretnél.
Ez virtuális kártya, tehát az appban találod meg a kártyád adatait, de, ha igényt tartasz rá, akkor fizikai kártyaként is használhatod. Én pl, ha külföldön vagyok, csak wise-t használok, akárhová megyek előtte feltöltöm az adott ország valutájának egyenlegét. -
i400
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest