Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
karldergroße #950 üzenetére
Nem valószínű. A Google meg az Apple nem barátok, nem véletlenül nem engedélyezi a push értesítést se a Google a gyári levelezőben.
-
bbendre
őstag
válasz
karldergroße #944 üzenetére
Androidon ki lehet rakni: [link]
-
pitiless
senior tag
válasz
karldergroße #944 üzenetére
De, navigáció közben kirakja. Telefonon néztem, Android Auton nem tudom, mert Wazet használtam.
-
la_cc
addikt
válasz
karldergroße #945 üzenetére
Nem vagyok fanboy, de a sírásnak sincs sok értelme ebben a formában.
-
Skynet258
veterán
válasz
karldergroße #938 üzenetére
Én amikor androidos telefonokat teszteltem, blogoltam, már akkor is kiborultam amikor jöttek, hogy az iPhone szar. Dehogy szar, sőt, rengeteg minden átment droidra az almáról. Nem szar csak más. Tizenév droid után meg megvettem az első almás telefonomat mert érdekelt milyen, és nem bántam meg. Itt is vannak f*szságok meg ott is. Mint ahogy vannak baromi jó megoldások ott is meg itt is.
Aki meg fanatik, annak tök mindegy, mindig csak az a jó amit használ, mert csak. Érvekkel úgysem lehet meggyőzni. -
la_cc
addikt
válasz
karldergroße #931 üzenetére
Nyugodtan menj vissza droidra.
-
pitiless
senior tag
válasz
karldergroße #824 üzenetére
Igen, SwiftKey és GBoard
. Mindkettő van, csak ha jelszavakat írsz be, akkor átkapcsol az Apple saját billentyűzetére. A legjobb az egészben, hogy ezeknél be lehet állítani a haptic feedbacket.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #821 üzenetére
Ja, a gmail-es email-cím és a Google-val történő bejelentkezés szinte mindenhol működik. Nekem nem is lett apple-s e-mail-címem.
Apropó: tud valaki egy olyan színvonalú billentyűzetet, amilyen androidon a SwiftKey vagy a Google-billentyűzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest