Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nem teljesen ertem az ertesitesek uj rendszeret. Hogy lehet megoldani, hogy a regebbi ertesitesek se rejtodjenek el, hogy felfele suhintassal lehet csak elore hozni?
-
oszi666
őstag
Ha hosszan ranyomok akkor a messenger sajat opcioi jonnek ki: valasz, tovabbitas, tovabbiak es emojik.
Ha pedig a file melletti megosztas ikonra akkor egy previewt hoz be a filebol, ee nem engedi sehogy sem lementeni telora, vagy megnyitni numberssal, office-al vagy google sheets-el -
oszi666
őstag
Sziasztok, ket kerdesem lenne, bar lehet az elso inkabb a messenger topicba tartozik:
1.) ha kapok egy xlsx filet messengeren keresztul, hogy tudom gyorsan lementeni es megnyitni? Probaltam a megosztas -> file letoltesevel de nem talaltam ilyen opciot, es vegul ugy oldottam meg hogy feltoltottem google drivera es onnan leszedtem, de ez eleg szuboptimalisnak erzodik2.) az lehetseges hogy az ingyenes 5gb felhotarhely nem eleg egy biztonsagi mentesre? Jelenleg az 5gb-bol 2.8 van felhasznalva ennek a 99%a egy “Bizt. mentesek” nevu valami. A fotomentest kikapcsoltam, azok mehetnek google fotokba ahova van mar elofizetesem. Megis azt az ertesitest kapom folyamatosan, hogy nincs eleg tarhely az iCloudban egy biztonsagi mentesre.
-
oszi666
őstag
válasz
legenda007 #1167 üzenetére
A telekomnal a sima iphone 13akra van 44000 forint kedvezmeny. Ha felmesz a webshopra, ott kivalasztod h uj huseggel vagy meglevore iphone 13, es a kedvezmenyeket kilistazod akkor ott van h 44 000 Ft egyedi kedvezmeny. Masfel hete mar biztos tart.
-
oszi666
őstag
válasz
tomi5244 #1138 üzenetére
En nemreg vettem a telom a T-nel, lejart a husegem es van egy altalanos 44ezer forintos akcio a sima I13 modellekre.
tobb ugyintezo is azt mondta, hogy az Apple altalanos 20%os emelesre keszul. Nem tudom mennyire pletyka, lehet csak a T-t erinti, szoval ne vedd keszpenznek -
oszi666
őstag
Sziasztok, tokot szeretnek venni sima iphone 13-ra
-szilikon
-fekete vagy sotetkek
-konnyen lehessen nyomogatni a hang es bekapcs gombokat
-a kamera es a kijelzo korul is legyen egy kicsi perem ami elemeli pl az asztallaptola mostani tokom ezek kozul az utolsot nem teljesiti, a ket kamera uvege kb a tok lapjaval van egy sikban, felek h osszekarcolodik asztallapon vagy hasonlo
ha valakinek ilyesmi van akkor plz ossza meg velem -
oszi666
őstag
sziasztok, új játékos vagyok az iphone táborban. Egyelőre nagyon tetszik, néhány nünükétől eltekintve (pl számsor és pont gombok hiánya a billentyűzeten, vagy hogy az értesítéseket nem lehet simán csak kisuhintani).
Ezt biztos százan megkérdezték már, de egyszerűen nem találok rá konkrét választ:
azt jól látom, hogy a phone appból nem lehet olyat hogy a számgombokat bepötyögve kidobja a névtalálatokat? pl beírom hogy nem tudom 2 (b) 3(e) 5(l) 2(a) és akkor kidobja a bélákat?
ha tényleg nem lehet ilyet akkor ti hogy szoktatok hívást indítani gyorsan? phone app --> kontaktok-->keresés és így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest