- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhaszroli
tag
válasz
CartmanLand0 #873 üzenetére
Én sem.
Én S9+-ról jöttem anno XS Maxra. Néztem tesztvideót a kettőről, ilyen "speedtest" videók, és alig gyorsabb a 12, szóval tényleg csak a kamera, akku és kijelző lenne mást, de tetszik
-
Tiger.
nagyúr
válasz
CartmanLand0 #873 üzenetére
Ezzel már én is úgy vagyok.
-
juhaszroli
tag
válasz
CartmanLand0 #867 üzenetére
Az a baj, pont ezek vonzanak a leginkább...mert igazából tudom, hogy az akkun és kamerán kívül nem lenne nagyon más a XS Maxhoz képest, na jó, talán a forma, de mégis annyira tetszik a 12-es széria...
-
válasz
CartmanLand0 #854 üzenetére
Kopásnyomot én nem láttam egyenlőre. 2 naponta veszem ki, keményített gumi a tok, lehet idővel meglátszik majd rajta.
Eddig még bírja. -
válasz
CartmanLand0 #849 üzenetére
Nekem december óta van meg, karcmentes. Igaz betegesen vigyázok rá. Egy spigen tokban tartom, kétneponta kiszedem és áttörlöm, hogy ne koszolódjon be annyira.
(Tudom, ez már beteges.
Apropo, más....
Rendszeresen kapok google-Siri keresési javaslatokat, csak úgy random. Sirit életemben nem használtam még. Ezt ki lehet valahogy lőni szerintetek? -
gPéter
tag
válasz
CartmanLand0 #849 üzenetére
Nem túl strapabíró, legalábbis az silverem. Könnyen karcolódik, és tok alatt is keletkeztek mikrokarcok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest