- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
bayarena #326 üzenetére
Ferfikent nem hordok xs-es cicanadragot, mint soka mai "fiu", igy minden nadragomban kenyelmesen elfer es minden nehezseg nelkul le is lehet benne ulni.
Ez a taskat kell vinni a legnagyobb hulyeseg, amit mar regota sokan mantraznak. Ha nem kell a nagyobb telo, akkor kisebbet kell venni, ezzel nincs is semmi baj, teljesen meg lehet erteni a mas igenyeket, de egy 15 centis 20 dekas targy "cipelese" egesz egyszeruen nem okozhat gondot. A kulcsomat szarabb hordani, mert kiszurja a zsebet, a penztarcam is kenyelmetlenebb, mint a telefon, mert szeles es egy doboz cigi is rosszabb, mert vastag.
Nagyjabol minden ujabb "lepcsonel" nagyobbra valtottam a telefonjaim, mert azt szeretem es sosem okozott gondot.
Ui.: Nem, nem hordok nevetsegesen nagy, lobogos nadragokat.
-
Gáben81
senior tag
válasz
bayarena #326 üzenetére
Farzsebemben van meló közben egész nap. Farmerben is oda teszem, nekem nem kényelmetlen. Melegítő nadrágom zsebébe is belefér....ha túrázni megyek és rövidnadrágban vagyok, akkor van ilyen futáshoz való derekamra csatolható észrevehetetlen tartó.
Nekem régóta az adott kor nagyméretű cuccai voltak(1g IPod Touch, Sony Q10-Z1, 7 Plus, XS Max), megszoktam, pedig nem vagyok nagydarab.
És igen a tartalomfogyasztás… Nekem ez a fő dolog.Az asztali gépemet nem indítottam el évek óta, pedig régen azt is építgettem, játszottam rajta, de kinőttem.
Vállalkozó vagyok, valójában igazából ezen mindent eltudok intézni, maga a telefon része az csak egy kis százalék amire használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest