Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricsi0307
senior tag
Csak egyetérteni tudok. 10 év droid után az első egy hét ios-en borzalmas volt a barátaimat kellett megkérdeznem mit hogyan kell csinálni pedig én vagyok a legkockább ilyen téren közölük. A napokban jöttem rá például hogy hogyan lehet a hívó felet kinyomni miközben csörög a telefon
Utána viszont szépen lassan minden elkezd kézre állni és jobb lesz. A "vissza" lépést tartom kritikus pontnak azt fél év után se tudtam megszokni. Egyszerűen botrány hogy appon belül is 3 külön féle módón tudok vissza menni de mindig csak egy működik ezek közül.
-
Lineup
csendes tag
Köszönöm szépen a választ!
Számomra most nincs olyan androidos telefon amire azt mondanam hogy ez kell nekem.. viszont a 12es iphone valamiert megfogott tegnap volt alkalmam a minit es a sima 12est is megtapogatni egy media marktban es a minoseg erzet 10/10.
A mini szerintem nekem tul kicsi lenne es szerintem megbannam, a sima 12 pedig ugyanakkora mint a mostani Galaxym csak ugye mar nincs keret a kijelzo korul.
Remelem a rendszert is megfogom tudni szokni es par evre lesz egy jo telefonom. :)
-
gypiero
tag
Legtöbbször mattot használtam minden telefonomon, lehet változott a fólia összetétele vagy bármi, de napfényben nem látszik. Pedig az iPhone kijelzője aztán nem egy olyan darab, amit ne lehetne látni napfényben.
Más: Megint tapasztaltam érdekességeket a hálózattal kapcsolatban. Kint voltam szlovákiában két napot, még mielőtt kimentem, bekapcsoltam az adatroamingot, hogy egyből tudjon csatlakozni. A gond az volt, hogy amint hívást indítottam vagy fogadtam, az adatkapcsolatot eldobta és nem volt mobilinternet, bármit csináltam. Újraindítás után a következő hívásig nem volt gond. Jövő héten viszem leadni javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest