- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Erre most mit mondjak, ha már azzal nyitsz hogy az én véleményem hülyeség?
De persze, induljunk ki a te XS Maxos meg A5-ös tapasztalatodból... nekem van S20 Plus-om, oda tudom tenni az iPhone 12-m mellé, látom hogy max fényerőn melyik fényesebb, de persze, legyen neked igazad
-
TODI1111
veterán
-
dns86
tag
Nekem jelen pillanatban ugyanolyan felhasználással kb ugyanúgy bírja mint a 11 Pro Max. De ebben mostmár szerepel 5G használat is. A hangszóró - lehet csak placebo - mintha teltebb lenne a 11 Pro Max-hoz képest. Fényerőben én látok egy kis fejlődést - a 11 Pro Max se volt rossz, de mintha napsütésben a 12 Pro Max mintha egy kicsit könnyebben olvasható lenne. Kameráról jelen pillanatban nem tudok nyilatkozni mivel jelen pillanatban este csak hazafelé zötykölődök vonaton, így nem nagyon láttam semmi érdemlegeset fotózni.
-
Uzemidot így két nap után nem igazán tudok pontosan mondani, de a 12 Pro jóval gyorsabban merült, pedig az is jól bírta.
Hangszóró szerintem kicsit hangosabb, de egyébként nem nagy a különbség és a képernyőben sem, talán kicsit fényesebb lett, de én mást nem látok rajta. Annak is eszméletlenül jó volt már az OLED panelje.
A kamera viszont nagyot lépett ismét előre szerintem minden téren viszont éjszaka ég és föld. Egyszerűen brutális képeket lehet vele csinálni.
Szemléltetés képen;12 Pro vaku:
12 Pro Night mode:
A max nyilván meg egy kicsit jobb lesz, de arra meg nem volt idom tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest